679

Наблюдаващ

преди 13 години

До 683:Много точно си го написал, макар и с доста ирония. Но явно по гласовете за поста ти личи, че тук има доста слепи фенове на този мръсен продажник.

678

Kitaec__

преди 13 години

Вярно е,че на Костов му е минало трепането,ама и гербаджиите не могат вече да крият,че са си чисти комунисти и нищо друго.Те са резила в ЕНП

677

ПАМЕТ

преди 13 години

"МЪЖЕТЕ "с пелерините да си изиграят лебедовото езеро и след това да се качват на "сцената"- Костов , за теб се отнася и подобните на теб мошенници !!!

676

Анонимен

преди 13 години

Ти ли точно бе гнусен самозванец, тръгна да критикуваш? Ти ли точно? В навечерието на Рождество Христово, време в което трябва да се засрамим и да се смирим. Ти ли точно тръгна да даваш оценки на управлението, ти които си един то най - достоините за приза, калпазанин на съвременна България при това съм доста мек в оценката си. Възмутих се.

675

:)

преди 13 години

Костов се е умопомрачил тоя път тотално

674

Анонимен

преди 13 години

ДСБ - Дебилните социалисти в България, начело с Черния Гаргамел и неговата дясна ръка - Пастора, предводител на Сектата на дебилните социалисти СДС са най-великите политици, които някога са се раждали изобщо.

673

Анонимен

преди 13 години

мутризацията не бе ли по ..времето на виденов и сие

672

Варана Костов

преди 13 години

Определено г-н Костов прилича на влечугото ВАРАН -- забележете, че поведението му е характерно за влечуго.Наистина вгледайте се в снимката и действително това е удивителна прилика

671

Простов

преди 13 години

Трябва да си глух, ням или сляп за да се вържеш на глупостите на този наглец...Затова и процентите на електората му е под 2%...

670

а1

преди 13 години

виолетов ***

669

сз

преди 13 години

както винаги Костов пак е прав...Командира си е командир

668

сако

преди 13 години

Аз съм Костов и днеска съм сърдит на бугарите. Опаа вече не съм сърдит. Да ама сега пак ще ви се разсърдя.

667

Анонимен

преди 13 години

Тая с вкалинчването май сме я почнали мнооого преди Борисов. Имаше един министър от правителството на Костов - г-н 10 % - не се ли казваше ... Божков. Костов отдавна е много наясно с вкалинчването. Божков беше отстранен като министър, но остана разочарованието от излъганите надежди.

666

Малчо

преди 13 години

Браво маце!На здраве!Аз си поркам водчица, а ти?

665

$

преди 13 години

Когато искаш да кажеш нещо за политик като Костов, трябва да дадеш поне един факт и след него да направиш извод!Твоето са квалификации, квалификации..Знаеш ли какво е квалификация?Необосновано твърдение.Пример:"Той е народен Враг!"- Комунистическа квалификация използувана след 1944г. с цел осъждане на смърт на богати хора /предимно/, а също и на някой от своите.Това се отнася за АНОНИМКОТО под 683!

664

Малчо

преди 13 години

Ето едно умно мнение!Браво!Така е мразят Костов, защото само той е извън схемите на ДС!И аз го мразя по своему обаче!Ще кажа защо.Защото когато имаше възможност не стъпка гнусната ДС1Не ликвидира червената помия!За сега обаче по-добър няма!Мисля че идва пак неговото време!Дай Боже!Амин!

663

румен

преди 13 години

Защо когато Костов каже нещо форума полудява,защо ли.Ще цитирам един върл противник и опонент на Костов,Стоян Александров/малката секира/Борисов само губи като не се вслуша в съветите на Костов.Костов е умен политик и когато казва нещо и критикува тогава Позитано и Президента почват да бълват змии и гущери,нали има 3,4процента какво се плашат.Плашат се да знаете той е най големият им кошмар,той е заразното зло за БСП и ДПС.

662

Анонимен

преди 13 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОСТОВ, ТОЙ ЩЕ ВИ ОСИГУРИ:1. Назначаване на стари муцуни за министри от нафталина.2. Мутризация.3. Министър на ВР ще стане адвокат на айдуците.4. Въобще половината парламент ще е от оня прочут адвокатски колектив.5. Щ е отмени закона Кушлев.6. Ще подари за 1 евро останалите предприятия, а АЕЦ Козлодуй за 50 евро.7. Ще има яко пуцане по улиците.8. Ще гледаме римейк на любимия му филм със Самоковеца, с нов артист поради смъртта на оригинала. Успех на ВСИЧКИ СИНИ ИЗБИРАТЕЛИ!!!

661

az sum

преди 13 години

Не е нужно някой да оплюва ГЕРБ,те сами се справят главозамайващо добре.Правят аки след аки,а кадрите им сякаш са се наговорили да правят цирка нескончаем и с все по-грандиозни и колоритни скандали.Това не е недоразумение,това е безумие,което час по-скоро трябва да се стопира и заличи.Има алтернатива на герб, повярвайте! Не е било по-зле от сега и то не в един или два ресора,а навсякъде! Хей,хорица ,внимавайте за кого гласувате!!!

660

Зак

преди 13 години

А къде си ти бе другарю Костов да изкоментираш адекватно намалелите с над 200 смъртни случаи от катастрофи за последната година (статистика от днес в друг новинарски сайт)? Или искаш пак да ги направим 1 000 и нагоре годишно , както беше докато управляваше оня лалугер и ратаите му. Не е истина колко ниско падна с тези коментари за Плевнелиев.