25

местен

преди 13 години

Напълно съм съгласен, че обгазяването е от Змейово, а не от тецовете, които са доста по далече от Ст. Загора отколкото от необгазените Раднево и Гълъбово.

24

kapitana

преди 13 години

На Ковачки ли беше....?

23

Анонимен

преди 13 години

Може ли да попитам : След 2 год на власт и безбройни пресконференции и резания на ленти, КОЛКО предприятия се отвориха в България и колко се затвориха?

22

Анонимен

преди 13 години

"Да подарим 100% от АЕЦ Белене на Русия за 1 евро"-------------------------------------------------Мечтата на рустутутката :)))

21

Анонимен

преди 13 години

Обгазяването на Стара Загора е от полигона в Змейово !----------------------------------Това е добре поддържана и скъпо платена лъжа. Скоро ще лъсне истината, че ТЕЦ-овете на Ковачки са причината.

20

Анонимен

преди 13 години

Ами те са им давани предупреждения и напомняние, но българина е най-мръсното животно на земята и си мисли, че ще полаят пък ше и мсе размине. *** в Великобритания, Германия, Швейцария да видиш какво се прави. За това и улиците са такижа и магистралите и всичко, всеки си прави сметка, че като пирбере парите и да се появят дупки след 1-2 години, всички ще са забравили кой го е правил тоя път.

19

valentino46

преди 13 години

Обгазяването на Стара Загора е от полигона в Змейово ! Ако е от тецовете , по-обгазени ще са Раднево и Гълъбово ! В полигона се унищожават стари и изпитват нови оръжия, лично чувам как гърмят ! Но това са частни фирми , а пък и незнам някъде по света някой да е въздействал на военните ! Така , че не Брикел да затворят , ами военното министерство !

18

пламен

преди 13 години

това ли е начина да се оправи държавата? или това е начина да се чустваш добре пред себе си, а другите е**а съм им майката. всеки си мисли,че друг ще я оправи тая държава, момчета на 22 години съм и разсъждавам в пъти по-трезво от масата по-възрастни мене. всеки е националист на масата с чаша ракия в ръка. не бъдете само тогава национлисти

17

STOIO

преди 13 години

A ZA6TO GOSPOJO KARDJAVO PREDI 10 GODINI KAZAHTE 4E VAZDUHA V GALABOVO E KATO TOZI NA VELINGRAD OTGOVORETE NA VAPROSA,AMA VIE S TUI NEKADARNO PRAVITELSTVO NI6TO NEMOJETE DA KAJITE

16

СВЯТ

преди 13 години

КОЙТО НЕ ХАРЕСВА ДА НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ

15

Анонимен

преди 13 години

Министър Караджова: Единственият компромис е направен заради големия брой обществени заведения, зависими от ТЕЦ-а.Ами хората, бе др. Караджова? Преди да се спре нещо се мисли какво да го замести. Всичките те те обичат безгранично и искат да ти се отблагодарят по подобаващ начин на изборите или още по - рано, както вървят работите!

14

Бат` Васко

преди 13 години

Пламенчо, не знам каква нафта кОпуваш, ама вземи си кОпи един учебник по български език.

13

Анонимен

преди 13 години

"Да подарим 100% от АЕЦ Белене на Русия за 1 евро"Гласувай за Костов и мечтата ти може и да се сбъдне. Той единствен продава държавна собственост за по 1 долар/евро!

12

marto

преди 13 години

""Имаше протести, синдикатите се бунтуваха, но има правила, които са валидни за всички" Да но тия правила не въжат за Индия, Китай, Бразилия и т.н. "В Индия и Kитай 80% от населението живее с под 2 долара на ден, искаш ли и ти така да си живееш?

11

Анонимен

преди 13 години

**Да подарим 100% от АЕЦ Белене на Русия за 1 евро

10

Анонимен

преди 13 години

10, има истина в думите ти. През турското робство българинът е бил научен да бъде послушен изпълнител(= роб) и сега още много време ще ни трябва, докато се поправи това. Но и това ще стане.

9

Анонимен

преди 13 години

"Имаше протести, синдикатите се бунтуваха, но има правила, които са валидни за всички"Да но тия правила не въжат за Индия, Китай, Бразилия и т.н.

8

пламен

преди 13 години

Боли ме за гърците да ти кажа честно просто ги дадах за пример въпроса е друг. Ти в Австрия си си копувал нафтата на 1.2 евро тук в БЪЛГАРИЯ пак си я копуваш на 1.15 евро ама замисли се,че в Асвстрия си работил за 2000 евро пък тук работиш за 200. Да прав си и за качеството карал съм си колата с Испанска нафта разликата е от земята до небето. Пък и не само горивата са ни зле цлялата ни държава е такава. За нищо не се дигаме на стачка,а хората така си оправят проблемите, ама ние сме нация на роби

7

Заралия

преди 13 години

Има правила,казва Нона Катаджова,ама те не важат за полигона в Змеево.Свинаров и мадритския мошеник подписаха договор да 2020 година и още 10 години ще дишаме отровите на цяла Европа.

6

пламен

преди 13 години

цялата ни държава такава. преди 2 седмици гръмки статии намаляме горивото със 2 стотинки за една седмица го дигнаха с 7 някъде да беше оповестено? и какво прави пак българина нищо плюе и псува държавата,че нищо не прави за него. гърците как можаха да си затворят границите и не им овеличиха горивата. трябва и ние да го направим тва ама секи си трае е заради тва се на туй дередже щото никой нищо не прави лаем само по форумите!!!със здраве на всички