219

Криста

преди 13 години

Намирам провокацията на медиите за непочтена,не е това начинът да направиш някого за резил.Предполагам , че и сред журналистите е пълно с такива хора.Тази медийна идея е за мене пълна простотия и даже не упреквам толкова депутатите.

218

Kitaec__

преди 13 години

От този цирк,се указа,че гербаджийте са станали по големи *** и от ***,каквито всъщност до скоро са били и те

217

Анонимен

преди 13 години

Зализания ***, човекът на ДС, който стана извъднъж генерал, па тоя не заслужава изобщо цифката човек да си хвъли на него, камо ли да го коментира.

216

ghost

преди 13 години

istinata e 4e deputatite koito sa huknali za gsm-mi sa lesno korumpiruemi i bi sledvalo da se otstranjt.naroda ne im vjrva ve4e ili kakto kazvat rusnacite:nam takie ne nujni.

215

CIGANIN

преди 13 години

Sigorno ako im predlojat i bezplatna banichka s kiselo mlekce,pak nqma da otkajat tiq sa mnogo jalki veeee...

214

дупетат

преди 13 години

Скъп жиесем ме преследва в живота и неизменно след мене вървиСкъп жиесем пак ми грабва окото щом ми го дават така -- без пари.

213

българин

преди 13 години

цецка по същото време си е сложила заместник в парламента. къде ли и с какво е била ангажирана по същото време. как после да ги накаже аааа

212

Айде,спрете вече

преди 13 години

Ей,това Атака ли са го казали.....тук освен да изпсуваш,какво друго можеш да кажеш?Волен Сидеров знае,че нощем под леглото му се крие Иван Костов и затова не ходи до ***!Хахах абе,защо въобще обсъждате какво е казал някой от *** на Атака?Но,си признавам,че това беше много смешно...малко е и тъжно,ама....Защо човек се изумява на малуомните прояви и изказвания на ***-те затова са ***!

211

GULETO

преди 13 години

ABE AKO E PREZIDENTSKA REPYBLIKA NQMA DA E TAKA. EDIN DA REJE KARPYZATA.TIQ MIKERETA NQMA DA TAR4AT NASAM NATAM, IDA VZEMAT PODARACI A 6E SE XVANAT NA RABOTA.TRQBVA DA SE NAMALQT NA 60 4OVEKA TA DA MOJE DA IM SE TARSI PERSONALNA OTGOVORNOST.KAKVO MI TAR4AT ZA PODARACI.

210

GARG

преди 13 години

TI4AITE HORA NA RAKOVSKI , 4E 6E SVAR6AT GARGAMEL-GSMITE DET GI RAZDAVAT TAM .

209

читател

преди 13 години

Леле,леле,лелее,маъко мила,виждате ли хора,какви малумници ни управляват.Как може да са такива неграмотници-4Д,Клаус Барби-ха ха ха ха.Но не се учудвам,този Ердоан Ахмедов от ДПС е толкова *** т ***,че не може две думи на кръст да каже,а същевременно толкова лаком,че незнам.Та като го гледам него то и другите които са отишли си нямат хал-хабер от света,та така да ги преметнат.

208

zoro

преди 13 години

абсолютно правилно!! 90% са синове и дъщери на комунисти!!!И повечето са с измислени дипломи като на Калинчето, пълни ментета!!!Само човек да се поразрови малко в нета, ще научи всичко!!!И най-важното- че и този път ни преметнаха ЯКО, КАТО ПРОВЯРВАХМЕ НА БОЙКО.

207

GARG

преди 13 години

KOI ' TIQ ' BE NEMO , JURNALISTKITE ILI GARGAMELITE ?

206

NEMO

преди 13 години

Евтини са тези к-ви за 5000 лева са готови на всичко.Просто са жалки за 5000 лева.нянам думи.В друга държава биха ги изгонили с ритници от парламента но това е България 2010

205

GARG

преди 13 години

TI4AI NARODE NA RAKOVSKI RAZDAVAT GARGAMEL-GSMI .

204

Фидос

преди 13 години

Фидосова не се е отказала - затътрузила се е натам, но не могла да стигне.

203

Анонимен

преди 13 години

Серсемус БългариkусТака ще е докато има *** на власт. Затова в следвашото събрание гласувайте за депутати1. до 40 години2 Вишу( проверено ! )3.Да нямат у родата шумкари4.Да не се ченгета те или родителите5.Да не са участвали в масовата / подмасоват априватизация , заменки и pr кражби6.Да нямат страст към скъпии телефони 7.......8.....Само да не се наложи след чесъна и депутати да внасяме

202

ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ

преди 13 години

Нали са канели ПРОПОРЦИОНАЛНО? Как така само ДВАМА депутати от БСП? 168часа са ДОКАЗАНИ комунисти и лъжци!!!!

201

до 198 ми

преди 13 години

хахаха ,че РЪКОВОДСТВОТО НА ГЕРБ НЕ СА ЛИ ВСИЧКИ от БКП то...МНООООООГО СИ СМЕШЕН ... .....ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ИМ ПРОЧЕТИ БИОГРАФИИТЕ НА ГЕРБаджиите ...!!!

200

До 200

преди 13 години

Не бъди наивен! Мажоритарната избирателна система ще узакони само и единствено олигархията. За пример позаинтересувай се в Пловдив от какви партии е съставен общинския съвет. Защо всички говорят за мафия ,а не я посочват.Ако Маджо е и в мафията и при масоните, това не е ли тема за размъсъл и не дава ли ясни отговори?