176

РАЧО

преди 13 години

ДО174КОЛКО ,ПЪТИ ОБЛИЗА *** НА ПОСЛАНИКА?

175

пешо

преди 13 години

Американските агенции за усъвършенстване работата на законодателството с офиси в София подпомагат усилията за редуциране на организираната престъпност в България.Отделът за пресичане на престъпността в консулската секция на посолството в София притежава списък с известните и предполагаеми криминални фигури и посолството провежда агресивна политика за недопускане на тези фигури да пътуват до САЩ"

174

уйдос

преди 13 години

легализация много ясно ...кво лошо има то и ся които иска да пуши си пуши само дето от време на време куките хващат по някое мишле ..което пак си пуши хахаха ***...няма са опраите промити мозъзи ..споко скоро ше стане квото трябва да става ....а съм готов ,а вие хахахаахахахах а забравих яжте няйлон , дишайте дълбоко и пийте 55 градусова там е спасението а и да живее макдоналд и дебелите жени хахахахаха зомбита роби роботи....овцедушни същества споко господ ви обича дори и *** дори и грозни

173

сократ

преди 13 години

Четейки коментарите става ясно,че в това геогравско място наречено България е пълно с чуждопоклонници.Какъв е Румен това си е Български проблем.Бъдете първо БЪЛГАРИН.Америка е сборище от световни престъпници.Бягайги в Американският континент и УБИВАЙКИ местните те превръщат континента в остров на пирати,които не нападат вече кораби,а си избират богати държави и нападат и убиват всеки противопоставил се.Тези убйци след 1330 г.разбират колко умни са българите заселвайки се Тук.Велик е нашият хан.

172

Анонимен

преди 13 години

Крисиии, педиии! Американчетата ли защигаваш?!

171

А.Н.

преди 13 години

Хубаво. Руменчо се напил и п*кал във фонтана. Всичко тук сме се напивали и сме пи*али дето не трябва. "Който е безгрешен, пръв да хвърли камък!" - откъде беше това?Уорлик ме дразни - никога Щатите не са ни пращали такъв *** наглец, даващ акъл, оценки, пишман артист.Имаше кадрови разузнавач,войник, интелектуалка,ама такъв клоун не е имало!Явно,за янките ние сме свалени ***, за нищо не ни броят.Представете си нашият посланик да каже колко сме загрижени за изнасилените там момченца от поповете им!

170

info

преди 13 години

Криминалното разследване, свързано с червения депутат Румен Петков, заради което той остана без американска виза, се води в чужбина. Това стана ясно вчера след изявления на американския посланик Джеймс Уорлик и главния прокурор Борис Велчев.Обвинител 1 заяви, че разследване срещу депутата от БСП в България няма. Думите на Велчев бяха в отговор на изявление на американския посланик Джеймс Уорлик, който за пореден път заяви, че визата на Петков е отнета поради течащо криминално разследване.Уорлик също отказа да обясни в коя държава се води разследването срещу Петков. Главният прокурор Борис Велчев пък каза, че в българската прокуратура не се води разследване срещу Румен Петков,но е възможно да има такова на територията на друга държаваБорис Велчев уточни, че не е възможно прокуратурата да направи проверка в някоя държава дали се води разследване срещу български гражданин.Ако чуждите власти на която и да е държава имат нужда от съдействието на българската прокуратура, редът е друг не ние да звъним по целия свят, а те да ни се обадят. Говоря хипотетично, обясни той.Запитан дали при разговора си с Уорлик американският посланик му е съобщил, че Румен Петков се разследва в чужбина, Велчев отговори: Нямам коментар. Неслучайно разговорите ни бяха на четири очи. Все пак главният прокурор каза, че ако има достатъчно основания, ще бъде попитано американското посолство.Преди седмица стана ясно, че Румен Петков е останал без американска виза. Информацията се появи ден след като стана ясно, че червеният депутат е бил на среща с дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви. Тя е проведена в басейна Спартак и е уредена чрез посредничеството на Алексей Петров. На този разговор Петков и Галевите обсъждали разпределението на наркопазара у нас.

169

Анонимен

преди 13 години

Марихуаната не е наркотик...

168

Бай Пешо

преди 13 години

Аз мисля , че и двамата послъгват, но на Уорлик не му мяза.Иначе Руменчо всички си го знаем що за стока е.Но американците такъв *** са пратили за посланник , че цялата пропагандна машина по Татово време не можа да срине имиджа на САЩ , както това го направи този господин.

167

Анонимен

преди 13 години

Че Другарят Петков много се е объркал, ако си мисли че с/у американси посланик може да се действа с недоказани компромати и внушения в стил "аз нищо не казвам, аз просто питам" И Уорлик, и жена му са в дипломати и са съвсем наясно какво говорят. Щом посланик Уорлик е казал, че другаря Петков се разследва, значи има документи за това. Голям банкет ще дам ако Р.Петков го заключат задълго, или пък ако последва Луканов. Много ми е гнусен !

166

ИСТИНАТА!

преди 13 години

Няма да се изненадам *** да проверява по-сериозно точно Р.Петков за производствата на амфетамин*)))

165

Анонимен

преди 13 години

Говориш невинно, май май и ти си сукал от брадавицата на Р.Петков, да му се ненадява човек, колко "умни" глави се вдигнаха да го защитават...

164

:)ЦИРК

преди 13 години

Руменчо е голям мазник,ценик,непукист и какво ли още не. Нека да си ходи ако ли не в панделата. Какво се обяснява само . Всеобща тайна е какъв е.

163

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Защо толкова се натиска за Щатите - нали там са мръсни империалисти?...

162

Анонимен

преди 13 години

tozi rymen petkov mi e mnogo protiven i nagal

161

Анонимен

преди 13 години

Нека всички да знаят, че столетницата се е финансирала от продажбата на наркотици на децата ни......връзкате проста - Р. Пикливи - мутри - наркотици........

160

Кристиян

преди 13 години

Всички политици са *** без изключение!

159

bzb

преди 13 години

Добре бе не мога да разбера какъв е тоя изкривен антикомунизъм, дето се вихри наоколо и защо той ви пречи да пвидите как посланникът грубо се меси във вътрешните работи на държавата?Да не говорим, че половината тук, като ви гледам коментарите, изобщо си нямате и идея за какво ства дума около Петков... Уорлик бил изтъкнат дипломат, САЩ не си попювали. Детска му работа...

158

Кристиян

преди 13 години

Бегай бе пияница....и да е взимал наркотоци това си е лично негова работа, кво те касае тебе?

157

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

157джобните на румен са по малко от джобните на цуцко-шестакавиде се че шестака със джобните си купува 5 апартамента.... без да е спечелил толкоз пари :))