187

МИТКО

преди 13 години

ЕЛИТЪТ Е ТАКЪВ,КАКЪВТО Е САМИЯТ НАРОД..... НИ ПОВЕЧЕ,НИ ПО-МАЛКО! "КАКВОТО ОТГОРЕ - ТАКОВА И ОТДОЛУ,КАКВОТО ОТДОЛУ - ТАКОВА И ОТГОРЕ"...... ПОЗНАТО ЛИ ВИ Е?? НЕ Е МОЯ ИЗМИШЛЬОТИНА,А БИБЛЕЙСКИ,ВСЕЛЕНСКИ ПРИНЦИП!!

186

Криста

преди 13 години

Какво "научихме" от тази инициатива на журналистите? Нищо ново- това си го знаехме.Само сами се излагаме,а и това е един доста непочтен начин сами да се орезилим пред света.Сред журналистите също има такива,които осмиваха и те самите.Жалка картинка,не да се смеем,а да плачем за нас самите си.

185

arhar

преди 13 години

Ако РП има амнезия на тема ' велики ' химици, то нека тогава се обърне към предшественика си / 2001 - 2005 г. / !

184

arhar

преди 13 години

Във в - к ' Труд ' от 26.11.2010 г. имаше интересна статия, в която пишеше за ' великите ' химици и техния ' принос ' към синтеза на нови синтетични наркотици ...След като у нас са се синтезирали амфетамини и др. синтетични наркотици , то логично е ' велики ' химици да са се занимавали с внедряването на тези технологии и разработването на нови такива, нали ?Нека РП да каже дали е имало такива ' велики ' химици, които са се занимавали със създаването на нови синтетични наркотици / нови синтетични продукти / ! Или сега РП странно ще мълчи ?

183

Христо

преди 13 години

Елит ли!?!....Та в парламента са събрани най-големите *** на държавата....Само бесило и разстрели за тях...

182

отлъчко

преди 13 години

кеф,кеф,кеф,мед ми капе на сърцето.А погледнете я само Цачева,тази Плевенска .................. получава заплата от моите данъци и ползва държавно жилище.Тези в парламента НЯМАТ никакво право да се наричат НАРОДНИ представители.Те са всичко друго,но не и НАРОДНИ.Погледнете ги как са се загладили.А В ЯМБОЛ ЕДНО СЕМЕЙСТВО С МАЛКО ДЕТЕ ЖИВЕЕ С 35 ЛЕВА НА МЕСЕЦ.Това семейство също е част от народа,който представляват онези с ВЕРТУ в парламента.Межд.Журн.Награда за БТВ и 168ч.Обичам ВИ.

181

arhar

преди 13 години

От доста години САЩ водят политика за силен долар ...Защо му е на РП да ходи в САЩ ?За да отиде там, той трябва да си купи местна валута / щ. д. / ! Търсенето и купуването на щ. д. ще повиши неговия курс, от което ще спечелят американците, защото ще се повиши покупателната им способност, респ. и жизнения им стандарт и т. н. ...Защо РП не отиде в Северна Корея, напр . ?Откакто Северна Корея изстреля ракети по южната си съседка, доларът започна да поскъпва спрямо българския лев.Ако РП отиде в Северна Корея и проведе съответните преговори със своите тамошни партийни другари , е твърде вероятно да се стигне до намаляване на напрежението в световен мащаб, а доларът ще започне да поевтинява спряма лева ! Но най - важното е, че ако РП допринесе за запазване на световния мир, то той със сигурност ще е извършил поне едно добро дело и името му ще остане в историята !А защо Гоце досега не е изпратил РП посланик в Северна Корея ?И отново : Защо му е на РП да ходи в САЩ ?

180

вискас

преди 13 години

Мнооого ниска топка-чалга,чалгаджийки и ***!

179

Andreshko

преди 13 години

До 177.Влезнах в сайта на Нционалнот движение Хан Аспарух,но моят компютър показва,че този сайт е заразен с вирус.Радвам се,че някои се опитва да събуди заспалите ни сънародници.Програмата,която прочетох е написана много набързо или от някои дилетант.В тази тъй наречена "програма" има част от малтусианството за намаляване раждаемостта на някои етноси т.е. чист геноцид.Има и дискриминационни точки,като да има работа и бъдеще само за младите хора,а за останалите?Отнемането правото на глас,ако нямаш средно образование в една демократична страна си е чиста дискриминация.Отнемането на социалните помощи,ако нямаш средно образование е също пълна тъпотия,тъй като когато този човек е работил е правил осигурителни вноски,без значение на образованието.Въобще това не може да се нарече програма на една партия или движение.

178

Анонимен

преди 13 години

*** си...долна,миризлива....

177

Лъчко Верту-то

преди 13 години

Върта кавали за 200 кинта!!!Първо качество!!

176

от до

преди 13 години

не съм от тия брааааат :П но и расист не искам да съм не това е начина

175

Анонимен

преди 13 години

тогава ти остава само да се оплакваш

174

от до

преди 13 години

ако виждаш така нещата значи или си луд или много ***

173

Анонимен

преди 13 години

Щом можеш да си позволиш да направиш 3 деца, значи нямаш нужда от помощи.

172

от до

преди 13 години

точки 14 и 16 програма за семеино планиране с цел намаляване на раждаемоста и отнемане на социалните помощи на лица с повече от три деца - това е абсолютна простотия и ше ти кайа предварително че не сам *** щотото на *** като тебе веднага това лаино им излиза от устата

171

Анонимен

преди 13 години

кое му е расисткото ? Кретена който не може да чете как разбира в урната за кой да гласува ?

170

от до

преди 13 години

не е ли малко расистко това движение ХАН АСПАРУХ преди малко прегледах на бързо кво що

169

Анонимен

преди 13 години

За съжаление си прав. НО АЗ НЯМА ДА ТЪРПЯ ПОВЕЧЕ. Дори да не постигна нищо, поне съм се опитал. А ревльовците само плачат, че няма кой да ги поведе. Ето повеждам Ви, и не като вожд или месия, а като част от Вас. Страхливеца си умира като такъв. Аз няма да умра като страхливец, и ще се опълча на тая крадлива ***, която съсипа държавата. Колкото и до когато имам сили.

168

до 177

преди 13 години

да супер дразнещо е и за мен постоянното циврене тука а наи *** е че циврещите се мислят за голямата работа само дето не им стиска да направят нищо друго освен да циврат