281

Анонимен

преди 13 години

Швейк, не задавай отговори....

280

Анонимен

преди 13 години

abe stiga ste piuli Mata Hari Kalika Ilieva!**ali vi maikata s tpoia TiMUR, a ne kakto Tikvata kazva 4e mu biala spodelila 4e i raste w utrobata tUmur.Ministyryt fr4i na pyrva gluha do NG ste imame now TEZESARKI komander!

279

Ivan Grozni

преди 13 години

Тая страшна Калина ... малииии... Найденов Ирандкото месо и Боко Тиквеника побъркани от едно девойче макр и просот кат *** (за справка физионимията й е достатъчна, фалшивата диплома доп. доказтелство, иначе щеше да има истинска)...

278

Юрист

преди 13 години

ИСКАМ ОФИЦИАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДИПЛОМАТА ЗА ВИСШЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ - ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.Нали той сам се похвали преди около месец във връзка с направените от него анализи в правно отношение на законодателството на Европа и взетите за това комисионни за да си купи жилищата.не знам за 2 години да дават юридическо образование. Юристи и лекари учат само редовно и пълен курс на обучение.

277

мая

преди 13 години

А защо не се разследва и комисията, одобрила Калина за поста? Нито образованието /фалшивото/, нито трудовият й стаж отговарят на изиксванията за заемане на такъв пост, нали? Защо тя е одобрената, след като е имало и други кандидати?Много въпроси, ама сами ще си отговаряме тук... А Калинка ще си взима майчинството, изчислено на базата на шефската заплата..

276

ранобудна

преди 13 години

тук не е нормална ,нито цивилизована страна!!!не чакай нищо.

275

другомислещ

преди 13 години

Много издънки.Някой трябва да си ходи !!! В нормалните ,цивилизовани страни е така.

274

Anonimen

преди 13 години

Това просто е едно ненормално, шизофренично и нуждаещо се от лечение момиче, което си личи и по муцуната му. Това е един болен човек, и жалко за премиера, че я назначи на този пост. За благодарност към баща и, разбира се. Природата е безпощадна, но някой трябва и добре да си отваря очите...Премиера с право искаше да се обкръжи с експерти, за да замаже собствената си липса на ценз. Уви! Явно и за това се иска акъл, да се обградиш с по-умни от тебе хора!

273

Христо

преди 13 години

Не знам какво скачате срещу министъра, като всяка чужда диплома има АПОСТИЛ, който се издава от страната в която студента е завършил. Ако някой от вас е минавал по пътя на легализиране на една чужда диплома ще знае за какво иде реч и ще е на ясно, че има нещо гнило и в Германия.В България се проверява истинността на АПОСТИЛА, а дипломата се проверява в държавата издателка на АПОСТИЛа.

272

5432

преди 13 години

А дали е така, Калина да каже! Че то кьораво и кьопаво с нея се оправдава! Не че е невинна, но чак пък толкова, избрали са я за параван и сега какво?... Всеки друг е виновен, но не и тези, които за я избрали, защото те са излъгани, а не са си направили труда да проверят, но може ли някой от ГЕРБ някога да е виновен - НЕ може, виновна е тройната коалиция, президентът, некачествения материал,трактора, и т.н.

271

Лео

преди 13 години

Това просто е едно ненормално, шизофренично и нуждаещо се от лечение момиче, което си личи и по муцуната му. Това е един болен човек, и жалко за премиера, че я назначи на този пост. За благодарност към баща и, разбира се. Природата е безпощадна, но някой трябва и добре да си отваря очите...

270

анонимен

преди 13 години

i dargavata ni e falshiva!

269

DeDe

преди 13 години

Със случая се зае германската прокуратура.--------------------------------------------------------------А българската прокуратура какво чака ??? .....Подкупи ли ?????

268

11

преди 13 години

Тази повтаря геройството на баба Илийца, но в днешно веме! Герой е тази каринка Илиева, нали е чедо на поженкар, баща й да не мислите, че не е червен щом е началник на софийската пожарна, ама сега го раздават от Герб. Абе такива бол в тази партия и това им е грешката, че не наказаха хората на Доган, БСП и НДСВ, а ги приютиха и им запазиха постовете. Тук Костов е прав няма реформа със стари муцуни.

267

еваллла

преди 13 години

Евааллла Калинке, ти им разказа партийните назначения, където са навсякъде в страната, защото почнаха да копират дедовците си от партията-майка БСП и отрочетата й ДПС, НДСВ та до Герб. Така е в Бг, назначават човек на някой без да се интересуват какво може и т.н. В последствие виждат че този техен кадър е един *** *** и с фолш диплома иначе германска

266

ехооо

преди 13 години

Ами тази Илийца побърка всички в държавата и ги сложи в малкия си вътрешен джоб, от където в последствие се пръкна вместо тумор плод на великата държавна конспирация на съвременна България.

265

НЕ

преди 13 години

Не ти прилича Найденов да се правиш на "новороден"-не си чул,не си видял и нищо не знаеш.....Айде бе!!!

264

калинчо

преди 13 години

Абе оставете "калинчовците" на мира те сами ще си се самоизтребят. . . .

263

Точно

преди 13 години

Типично по ГЕРБЕРСКИ.

262

анонимен

преди 13 години

Този господин ще престане ли да се прави, ни лук ял ни лук мирисал?Още малко нямат нищо общо с измамницата. Пак им е наследство от предишното управление. То бива наглост, ама всичко си има граници!