101

иван

преди 13 години

горките редови овце американци? а българите сме едни горди лъвове:))))

100

Анонимен

преди 13 години

В нормалните държави има правила.Свободата на словото не може да застрашава националната сигурност.Има документи с гриф СЕКРЕТНО и те не могат да се публикуват кой както си иска!!!!!!!

99

Анонимен

преди 13 години

САЩ = на двойни стандарти , лицемерие , рафиниран и не толкова рафиниран фашизъм - горките редови овце американци....

98

make love no war

преди 13 години

vijte saita v usa antiwar na6ite medii sa kone sa kapaci vijte istinskite *** v guardian i v facebook oficialnia sait na wikileaks

97

glas naroden

преди 13 години

horata ne sme rob i nqma da bydem. O4akvam ot tuk natayk svetovna valna da pomete nared psevdodemokratite po sveta.

96

Mango

преди 13 години

The Nobel Peace Prize 2009Barack H. Obama Му-хааа-хааааа!

95

aaa

преди 13 години

ave glupak te kato ubiha indiancite

94

Анонимен

преди 13 години

Финландия.

93

Mango

преди 13 години

"В това изявление за свободата на словото не се споменава нищо". Ха,хааа,хааааах!Смешници, шутове!Ега си демокрацията.Този дисидент,защо не го поканят да говори в радио Свободна Европа или в Гласа на Америка?

92

слънце

преди 13 години

В една от песните на Емил Димитров се пее * ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас*

91

Анонимен

преди 13 години

Защо в САЩ има смъртно наказание? Дори и за непълнолетни? Редно ли е да се събира информация за представители на ООН (биометрична дори)? Защо се намесват във вътрешните работи на суверенни държави с военно присъствие (много меко се изразих) под формата на демократизация, но разкритикуваха Русия, когато тя защити Южна Осетия? Това беше за двойните стандарти.

90

Анонимен

преди 13 години

Няма да броя военните кампании по времето на "Студената война". Достатъчно е да изброя бомбардирането на Сърбия, шокиращата и ужасяващата война в Ирак и Афганистан. Многобройните военни престъпления са общоизвестни. Самите американци осъждат тези войни. Нали Обама се разпореди да се затвори затвора Гуантанамо. Това нямаше да стане, ако истината (засекретената истина) не беше станала достъпна за всички.

89

tarbuh

преди 13 години

Pich, razrovi se malko, predi 2 meseca shtqha da sydqt 6-godishno dete za ubijstvo, che butnalo baba s kolelo. Po-rano arestuvaha i izvedoha s beleznici ot uchilishte 11-godishna uchenichka, che draskala po china. Stoq 24 chasa v aresta. Imash DVE partii, no revat za multipartiini sistemi po sveta. Iskat svoboda na slovoto, no zabranqvat informaciq, koqto ne im iznasq. Ebem ti i nai-golqmata demokraciq.

88

Long Live USA

преди 13 години

САЩ СА най-голямата демокрация в света, чакам пример за нещо по-добро! Може би днешна Русия например или Беларус? Чакам да разбера също кои са "големите престъпления" които Америка е извършила и "скрила" от света, чакам да получа конкретни факти в какво се изразяват "двойните стандарти" на демократичните й принципи. На мене ми е ясно, че като предубеден човек и ти търсиш под вола теле и затова споровете с догматично устроени хора са безполезни. лошото е, че такъв тип мислене инфектира и други

87

Анонимен

преди 13 години

Изброените от теб диктатури са признати за диктатури. Твоята любима УСА обаче претендира да е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ в света. Тя учи другите държави на демокрация. Но тя самата не спазва демократичните принципи, прилага двойни стандарти. Пак повтарям - аз не мразя УСА, аз изказвам мнение по въпроса. Омразата ми е непозната. Недей да приписваш познати на теб качества на други хора, които са ти опоненти. Още малко и ще ме наречеш терорист.

86

anon

преди 13 години

А защо врагове само на САЩ,нека приютим Асандж и пуснем WikiLeaks на български сървъри и ще станем врагове на почти цял свят включително и на Китай и Русия,така и така всеки ненавижда някого,поне ще има угодия на повечето ни.

85

Long Live USA!

преди 13 години

Моля??? кой не извършва такива престъпления? на колко хора беше съсипан живота и бяха тикнати в затворите или варварски избити под претекста на "националната сигурност" в България, в СССР и в другите бивши соц държави или в Германия по времето на Хитлер, в Италия по времето на Мусолини, в Куба, в Корея и т.н. както казано в Библията, който не е грешник да хвърли първия камък. Ненавиждаш Америка, но те срам да си го признаеш. А аз се отвращавам от безпринципни хора, душено обезобразени от омраза

84

Анонимен

преди 13 години

Защо темата е махната от 1-ва страница? Да не би един известен актьор от "Стъклен дом" да е помолил редактора да прехвърли темата на по-труднодостъпно за хората местенце? Как там беше в доклада за БГ, анализиране на способността медиите да манипулират общественото мнение...

83

Анонимен

преди 13 години

А да извършва престъпления под прикритие на национална сигурност, твоята "най-велика и мощна държава" може, нали? Не мразя Америка, презирам гъзолизците!

82

Long Live USA!

преди 13 години

на всички онези, които не различават понятията Свобода на словото и Национална сигурност да обясня, че изнесените документи са нарушение на второто и са тежко престъпление, равносилно на национално предателство! Всички държави имат тайни архиви и как мислите техните дипломати се изказват за политиците на други държави?Все едно някой да направи публично достояние архива на Външно министерство!А омразата ви към Америка няма да я направи по-слаба!Тя пак ще е най-великата и мощната държава Жалки сте