174

АЗ

преди 13 години

Не знам дали ще ни спрат нета, все пак телевизията, радиото и вестниците не са достатъчни за заливане с помия и промиване на мозъците.

173

АЗ

преди 13 години

Напротив, всички ние обичаме хамериканците. Гледаме американски филми, слушаме американска музика, пишем на английски (по възможност на латиница), имитираме американците във всяка глупост, козируваме им и т.н. Иначе на маса сме голяма работа. И много обичаме да лъжем, а после и да забравяме.

172

Уорлик

преди 13 години

А Уорлик знае ли защо американците са в АФганистан, където в тяхно присъствие производството на опиев мак, основно съставка на хероина, е станало стотици пъти в повече. А

171

Фактология

преди 13 години

Не изваждайте конкретни фрази или изречения, а гледайте цялостната картина.Той бе привикан в посолството и му бе обяснено защо му се отнема визата. Той не отговаря на условията за виза според американското законодателство, допълни той. И да сте сляп фен на Петковски четете повече ФАКТИТЕ!

170

Ран-Нът

преди 13 години

Кой ще изброи нашите плачевни ФАКТИ! И тогава да плюе Щатите. Ние къде и що сме???

169

Галевия

преди 13 години

Апа оня от шадравана да си ходи в Сибир.Кофти АА! Щот е комунист най-долен и вие тук повечето го покрепяте.А дори не сте и от Плевен . хората говарят и хората знаят ,но защо си траят??

168

гост

преди 13 години

Тоя да си ходи в Америката. We don't like Americans here, go home!!!

167

Факт

преди 13 години

Уорлик, ти знаеш ли коя е тази страна където:17% без здравни осигуровки14,5% в беднотия (poverty)10% безработни45милиона получатели на КУПОНИ за ХРАНАНе, не България, ТОВА Е USA! USA! USA!good night, mr. morron!

166

Анонимен

преди 13 години

Number of uninsured Americans rises to 50.7 million!50млн АМЕРАКЦИ СА БЕЗ ЗДРАВНА ОСИГУРВКА, 40млн СА НА ПОМОЩИ.

165

Анонимен

преди 13 години

Та кой СЕГА управлява България???Абе ***, тук си ГОСТ. Оправете си *** първо при вас....

164

Анонимен

преди 13 години

abe 157, anonimniko,Poslannikyt ne evynka, toi e vytre v nestata.Petkov e iskal da pikae wyw wsi4ki baseini u statite i za towa nego dopuskat da im vleze i USeto, sho ako polu4i obezvodniavane nema da im stigne rakiata da go napiat

163

Анонимен

преди 13 години

Цирк и то постен, този даже американците не го знаят кой е ?Но оня до него направо се е омазал с гомна.

162

t-rex

преди 13 години

Самия факт, че Румен Петков се е срещал с наркоразпространители докато е бил министър на вътрешните работи е основание този човек да бъде изгонен от България, а вие плюете американците, че му взели визата! На тия дето толкова плюят Америка, ще им кажа само, че съм ходил там, ходил съм и в Русия и да ви кажа предпочитам БГ да прилича на Америка, защото сега не сме много по-различни от Русия.

161

УПРАВИТЕЛЯ

преди 13 години

Щом Уорлик е подпукал *** и бандюгите това е добре.Хубаво е започнал с Румен Петков, но да продължи и с неговото обкръжение по МВР линия и ДАНС - да видите тогава кво става.

160

Някои сии

преди 13 години

Господинът е излъгал, криминално разследване с/у депутат без отнет имунитет, чрез гласуване в пленарна зала- абсурд, а и някой да знае дали това се е случило? А, ако има следствено дело в което е упоменато в някаква връзка и РПетков и такива подробности се знаят от Уорлих, то тогава сме много зле като суверенна държава.

159

Испански брокер

преди 13 години

Разследването е свързано със закупения луксозен апартамент в Барселона, където Р. Петков е платил парите в брой. Той не може за сега да даде обяснение за произхода им. Пътувал е с кораб, като е използвал двудневния престой, за да финализира сделката. Проучването е било извършено от адвокати на Маджо и когато се е стигнало до крайна цена Петков се е появил с 1.5 млн. евро кеш. Дали ги е изнесъл от България или са му били донесени, той не си спомнялах!

158

Анализатор

преди 13 години

Ти определено си много *** след като не проумяваш че тъпите *** кравари имат ясно изразена деструктивна политика за целия Балкански регион и специялно ние сме като послушни животни които разиграват както си искат и ни закопават икономически все повече докато станем като 3-тият свят.А тоя *** амбассадор не усеща ли че вече стана дразнещ с неговите постоянни *** изказвания.Апе фък офф...

157

Анонимен

преди 13 години

Г-н посланник, до колкото знам следствието се води при спазване на някаква тайна и обикновенно не се изнася информация преди да е приключило или внесен обвинателен акт и присъда. Как Вие разбрахте че се води следствие, при положение че такова няма и кой Ви снесе поверителна информация? Ще кажете ли? И сега кажете че не се намесвате във вътрешните работи на суверенна държава! Г-н посланник за такава намеса САЩ екстрадират за 24 часа. На Вас обаче само ще се усмихнат и благодарят.

156

Анонимен

преди 13 години

Ей стига лаяхте срещу американците,защото ще ви спрат нета и тогава пак трябва да ходите в кварталната кръчма да си давате мнението от,което всъщност никой не се интересува.А там сигурно отдавна сте омръзнали и сте на вересия.

155

АСИ

преди 13 години

Г-Н УОРЛИК ВИЕ МОЖЕТЕ МНОГО ДА ПОМОГНЕТЕ НА БГ НАРОД,,КАТО ПРЕМАХНЕТЕ ВИЗИТЕ,, ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ В БГ САМО МАФИОТИТЕ И ***.