491

Анонимен

преди 13 години

какво ревеш сега 'требва да направим нешто' като си бил достатъчно *** да гласувш за такива елементи сега не се оплаквай а си сърбай каквотот си си надробил.

490

Анонимен

преди 13 години

Хора , трябва да направим нещо Аз съм гласувал за ГЕРБ , но смятам че всички трябва да си получат заслуженото Да се организираме и да искаме тези алчни депутати веднага да напуснат парламента

489

АZ-R

преди 13 години

Както казва една позната: "Г*з глава затрива"! А пък то, доблестното представяне на факта стана бенли. Сега като няма от ДСБ и СДС дай да им дадем златен медал, все едно не са от същата порода. Кво да прайш - човещинка!Те телефните хубаво, ами другите мазни баници? А *** и ги спри!

488

Анонимен

преди 13 години

rezil

487

bobo

преди 13 години

Mnogo gafove naposledak i te samo v Gerb na nikoi mu ne e 4ista rabotata i v taja partija.Vreme e ve4e boiko da se mahne ne gi li e sram i s tezi novi danaci imam predvid danak ;koliba.

486

мама

преди 13 години

Поредното доказателство,че парламентът е сбирщина на сребролюбци :((( Жалко за всички нас.

485

Анонимен

преди 13 години

Всички депутати от герб в ямбол бяха за телефони наредени.

484

човек

преди 13 години

Дребни душици без разлика на цвят и партия!Поднесохме ви властта и екстрите,а вие вместо работа демонстрирате единствено загриженост за собственото си благополучие-по възможност без да плащате!Как в листите попадат само такива кухи хора, а принципните и кадърните никой не забелязва.На фона на тежкото положение на избирателите ви сте тръгнали за скъпи подаръци на стойност по-голяма от годишния доход на много от нас.Отвратително, гнусно, гадно и жалко за България!

483

лусифер

преди 13 години

изкушение проведено...

482

Баба Яга

преди 13 години

......."Бяха им обещани скъпи подаръци, каквито, според закона за конфликт на интереси, те не могат да приемат".....Там е работата,че болшинството от депутатите този закон едва ли са го прочели.Вестниците, които са на банките им в парламента са по-интересни.Почти всеки е отишъл там с една единствена цел-да се нагуши яко,като за последно.

481

рахни

преди 13 години

време е депутатите да правят като вятъра вече

480

А1

преди 13 години

Поздрави на журналистите! Тук вече виждаме манталитета на българският депутат,без разлика,от коя партия са! А на господин Л. Иванов и госпожа Геновева Алексиева,това не им е първи ГАФ!!! Всъщност,ако не беше Б.Борисов,нямаше да знаем,че съществуват тези хора! Същотто се отнася и за останалите от групата,които благодарение на своите партии са депутати! И след време,няма да си спомняме за тях,като излязат от парламента. Същото се отнася и за голяма част от останалите депутати, от тези 240!!!!!

479

Ю2

преди 13 години

"Групата включва депутати от всички партии".Е това ВСИЧКИ беше най- подлата манипулация през тия 20 год. Всички виждаме че от СДС и ДСБ не е имало но пак социалистическото ВСИЧКИ!сРАМОТА Е ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТ,каде е вашата етика и доблесно представяне на фактите?

478

Анонимен

преди 13 години

любимата ми песен е жидов гроб-смърт за *** да живее герб

477

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

НЯМА ДИЛЕМА....ПРОСТО 16 ДЕПУТАТИ СЕ УНИЖАВАТ ЗА 6000 ЛЕВА....ОСТАНАЛИТЕ 22 ....ЗА ПО ГОЛЕМИ СУМИ....

476

mangala

преди 13 години

+1Чудя се кого ли ще изкарат *** за следващ коз.Наситиха се на ББ нали.Много яростно го плюят сега,а преди?

475

dfdghjg

преди 13 години

Защо "Данък колиба" да се подминава без коментар, а вниманието на гласоподавателите - "мършата", да се насочва върху някакви телефони за 6000 лева?!АМАН ОТ МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ПРИДВОРНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ,УЧAСТВАЩИ В ПОРЕДЕН ФАРС ЗА СПАСЯВАНЕ РЕПУТАЦИЯТА НА "ГРОБ"!!!

474

:(

преди 13 години

Eгати излагацията!Страхотен номер са им спретнали журналистите, поздравления за което. Случката само показва, че 8 милионна България просто няма нужда от 240 депутата. И без това на заседанията се събират всичките само когато трябва да си гласуват заплатите и привилегиите, през другото време никакви ги няма. Обикновено са не повече от 100 човека в залата, значи броят им трябва да бъде ограничен на 100 и да се следи стриктно да присъстват.

473

alieno

преди 13 години

Куриозното е, че самите покани са били своеобразен тест за интелигентност, ама как да се сетят горките,начело с Лъчо мисирката.Наглостта на някои стигнала до там-имали по-скъпи телефони от предлаганите. Сиреч-свикнали сме на повече, ама нейсе...

472

alieno

преди 13 години

Браво на такива журналисти."Нубиеца" е цвете в сравнение с профаните,които правят сега законите.По-често трябва да им се спретват такива номера за да им лъснат хубаво задниците.Алчни и за много и за малко. Нищо не връщат назад.