264

dodo

преди 13 години

Кой стои зад нея ????? Едно такова женище не може сама да се издигне ???? Защо у нас в БГ въпросите са винаги риторични ? :)

263

hamurapi

преди 13 години

A tezi, koito chestno, pochteno i trudno sme zavarshili obrazovanieto si kakvo? Da duhame supata, taka li? Znachi nie mojem da se unijavame s istinskite diplomi i da tarsim rabota kakvato i da e, a vav vlastta se naznachavat prestapnici?! E haide da vididm koi ikak ste me ubedi da glasuvam! No vsastnost kakvo znachenie ima moyat glas? Ta te vsichkite sa radioupravlyaemi!!! Nestastnici!!!

262

Анонимен

преди 13 години

Някой може ли да ми посочи по-смешна държава?

261

Не на нас тия!

преди 13 години

Вече започнаха по телевизиите да ни обработват, че може би Калинка не е знаела за фалшивата диплома. Абе те за *** ли ни мислят? Ти няма да се явяваш на изпити, никой няма да те познава във висшето учебно заведение и накрая се озоваваш по вълшебен начин с диплома в ръка! Добре че е от чужбина, защото тук щеше да се замаже цялата история. Сега ще е доста трудно да се изкара невинна. Абсолютни доказателства за невероятната тъпотия на девойчето! Дано поне бащата на детето й да е по-умен!

260

Малинка

преди 13 години

В природата няма празно пространство - при липса на гънки и сиво вещество, има лисича хотрост.Да,ама - не !! Хитрата Лисана,падна в капана.

259

!

преди 13 години

Признайте си, че сте се самосезирали, защото в Германия е започнала прокурорска проверка. Ако бъде призната за виновна?! Що за безумие, г-н Кокинов? Тя Е виновна. Фалшифицирала е умишлено документ с цел облагодетелстване. Ще поискате ли да върне залпатите които е получавала? Ако не го направите, всеки който има средно образование в тази страна ИМА ПРАВО да поиска заплата поне на висшист. Вече се срамувам дори да чета витиеватите обяснения дали, как, защо... Бъдете принципни!

258

Анонимен

преди 13 години

Чиновническа *** ми се приисква като я гледам, пък и ще я повиша.......

257

Ангел

преди 13 години

Какво нещо е силата на навика- става ти втора природа !!!Изпадне в трудна ситуация- и устните и сами взимат неоходимата форма:-)))

256

Ani

преди 13 години

и в Германия толкова ще я осъдят! Живея тук от повече от 10 години и мога да кажа, че и тук който има пари се измъква доста леко. Същата работа като в България, но с тази разлика, че шестниците не пишат нищо по тези въпроси. Държашните медии са почти монополисти и четвъртата власт си върши добре работата като се грижи хората да знаят само това което и се иска да знаят. Немците са ужасно маниполирани! Ако нчкой сега каже че не е вярно да се поинтересуша от GEZ :-)

255

шматко

преди 13 години

Можеш да лъжеш един човек за дълго време, можеш да лъжеш много хора за кратко време, но не можеш да лъжеш цял народ дълго време.

254

тъмничар

преди 13 години

Раираното й отива :)

253

Анонимен

преди 13 години

като навърши три години детето и,могат да я вкарат и в затвора..преди това,не.

252

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам да забранят образованието и по-точно дипломите със закон. И без това няма политик или чиновник който да е учил съвестно и да си е изкарал дипломата по честен начин - всичките са купени (спомням си дори за онзи ямболски общински съветник, дето му беше неграмотно попълнена дипломата).Дипломата е една голяма пречка, само развалят кефа на хората

251

Анонимен

преди 13 години

С детето , което роди няма да я осъдят , или ако я осъдят то ще бъде условно!И това дете е направено умишлено , за да избяга от правосъдието.Тази жена не е умна , тя е хитра , като лисица.

250

Анонимен

преди 13 години

за тази мее гнус да пиша.

249

Анонимен

преди 13 години

Познайте дали ще я осъдят, още повече като сега е в майчинство. Те ония мафиоти с разтройство им прекратяваха делата, какво остава за тая дето ще е "ангажирана" с бебе...

248

ТДК

преди 13 години

Ееее, голяма работа.... диплома някаква.Аз бих и простил лично, дори няколко пъти .... ;-)

247

ха,ха

преди 13 години

Ха-ха..е,те тва е!Сега всички по верижката на фалшивата диплома,заедно с Калинчето да са обект на разследване.Що само тя да опере пешкира...,не си я е направила,заверила и легализирала сама.

246

гого

преди 13 години

хахахаа ,да се смееш ли да плачеш ли ...!!! .... КАЛИНА-ИЗМАМНИЧКАТА ПО СЪЩЕСТВО Е СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ и ценза и е за чистачка или куриер да носи пощата ,а те я направиха ДИРЕКТОР НА ФОНД ,да разпределя евросубсидите ...!!!Оставка за министъра ,съд за Калина и промяна на механизма за легализация на дипломите !!!

245

lll

преди 13 години

НАЦИД мацид да бъде закрит или реформиран. Служителят, който е заверил мнимата немска диплома да бъде уволнен и подведен под наказателна отговорност за съучастие!Калина в затвора.А немците как ги обичат тея работи ако знаете... Мамичката й ще разгонят!