499

sex-boi i srabska mu

преди 12 години

taa bate da a pusnat v ciganskata mahala

498

Диди

преди 13 години

Сега всички се правят на ощипани госпожици,родителите на това момиче са знаели за фалшивата диплома,но са задвижили връзките,после тя се представила Най Добре,да като са и дали въпросите и отговорите предварително.Но най големия въпрос е как толкова млад човек без никакъв опитсе назначава на такъв пост.???юОще по смешно е че не могат да различат бременост от туморСега ще има какви ли не приказки и накрая нищо-тишина.

497

expert

преди 13 години

fermer.bg/video/251/1/kalina-ilieva-dfz--repeticiia-za-krygla-masa.html

496

Анонимен

преди 13 години

видна герберастка, както всички знаем, баща и шеф на пожарнатасите герберасти са таквиз

495

Читател

преди 13 години

Ей това сме ние: и държавата ни, и демокрацията ни, и управляващите ни - фалшиви отвсякъде!!!

494

Андрешко

преди 13 години

Дайте да я ашладисаме!

493

edin balgarin

преди 13 години

mislq 4e sada trqbva da q nagradi s l6avane ot svoboda pone 10godini i tq samata da si sloji vajeto nqma kak sled kato e lagala za diplomata da ne e i krala s zadnika si nqma kak da laje i da ne krade i obratnoto koito krade vinagi laje

492

Анонимен

преди 13 години

НА ВЪЖЕТО тая *** ***

491

Анонимен

преди 13 години

Долна ***, ***!

490

драскач-фалшификатор

преди 13 години

изобщо не е чудно, че Калина си е фалшифицирала дипломата. Ами тя е завършила художествена гимназия и нищо друго! Всъщност е направила единственото, в което е компетентна - изрисувала си е диплома! А как е вършила толково важна работа без изобщо да е компетентна в икономиката и земеделието? Никой ли не забеляза, че е *** и нищо не знае? Та тя не знае дори имената на хората от "екипа" си! Вижте клипа във vbox!

489

хахахааааа

преди 13 години

,,,ами по същество тя е била със средно образование и е ставала за чистачка или куриер...!!!

488

гошко

преди 13 години

че то...има ли герберинка, която да не е фалшива?

487

таралеженото дупе

преди 13 години

Нищо няма да направят на момичето - таткото ще покрие работата- все си мисля че ще излезе че или е министъра на земеделието или премиера.ГАРАНЦИЯ - ще имаме или татко Миро или татко Бойко , това дето ми го пускат за таксиметров шофьор са шменти-капели.уха какво шоу се задава.жалко за хората пострадали от нея а и въобще за страната ни. Сега ще видим европари за земеделие на Мукавей.

486

manco

преди 13 години

Що не си признае Тадъръков , че са дадени предварително тестовите задачи на тъпата Калинка , за да ги реши точно за 6?А и да каже кой му разпореди да ги даде!!Познавам част от хората , които тогава кандидатстваха и имаше поне 20 много читави и умни деца.Тая би и Остап Бендер по наглост , въпреки , че едва ли е чела някога книга през живота си .Щото конкурс , ама като знаеш решението на задачите винаги си пръв!

485

Анонимен

преди 13 години

Пак червените са се одрискали с назначаванетона таз чавка.......ама Боко и би шута

484

дени

преди 13 години

Поредната ,която с ........... прави кариера. Дали на българските мъже - управленци са им слаби ангелите или им е все тая кой къде назначават?

483

Анонимен

преди 13 години

Халал да са ни още дърти трътки Герберски -Баба Цецка Рабфака, леля Икра Фидоска -стара лобистка , бай Недялко Перчема , разни други умници все пишман политици ! Халал да са ни ние си ги избрахме ,ние ще си го теглиме ! Да са живи и здрави вечните виновници Сергго Станишев , световната криза , световния империализъм и дано да пукнат четирите годишни времена дето ни пречат най-много !

482

Реалист

преди 13 години

Журналисте, изглеждаш ми интелигентен, обаче изпадаш в крайности. Но поне за едно си прав - ББ *** гледат да не се дава никаква гласност на критики срещу техния 'велик водач' (Fuehrer) и винаги използват неща в костовистки стил: "кой не скача, е червен!". Демек - който критикува Бойко, е *** (нищо, че и самият ББ е *** :)) Сещаш се, и Хитлер е имал някои еврейски гени.... :D

481

Анонимен

преди 13 години

Ти дали си пи тази вечер хапчетата.Като шеф на дирекция земеделие тя трябваше да се яви на конкурс ,за който г-н министъра каза че тя си го е спечелила.2007гон.е назначена на длъжност младши експерт.Тя бе човека който пращаше доноси до ОЛАФ и заради която спряха парите за земеделието.Тя бе човека чийто доноси ББ цитираше по медиите.

480

Журналист

преди 13 години

Какъв Боко ли? Същата онази комунистическа номенклатура, служител на ДС и екс-телохранител на Т.Живков (затова и се мъчи да го реабилитира някак), заради когото София тогава тънеше в *** (какво ли стана с онзи обещан завод, заради който го избраха за кмет....), а той пак се оправдаваше със СерГейчето, че не Му отпускал средства, иначе Той би направил всичко! А вие, ***, стига сте пели тоя 'антикомунистически' стар рефрен, изтърка се, няма вече кой здравомислещ човек да вярва на Боко!