167

ДГД, РУСНАЦИТЕ....

преди 13 години

ДА НЕ ИСКАТ ,ВСЯКА ГОДИНА ДА СИ ВДИГАТ ЦЕНАТА .....ПО ЖЕЛАНИЕ???!!!ЯВНО РУСНАЦИТЕ И ДИРЕКТОРИТЕ НА БАНКИТЕ У НАС....С ПРАВЕНИ В ЕДИН И СЪЩИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!!!!

166

Анонимен

преди 13 години

Станишев е виновен, а?Пак ли... Хахахаха.. Вие друго оправдание имате ли?

165

Анонимен

преди 13 години

Като не им харесват руснаците, защо не доведоха други??То не бяха европейци, американци, мулти култи! Къде са? Едно предложение има ли?

164

Владо

преди 13 години

Е ае кажи си го "Станишев е виновен" кви са тия приказки "ДОПУСНАХМЕ ГРЕШКА" и вие сте толкова нагли и кръвожадни като тия с който сте я сключили тая далавера ,*** руски олигарси.

163

Анонимен

преди 13 години

Браво!Превел си го.А пък аз имам само оригинала и за това което си направил те поздравявам!

162

Анти Русия

преди 13 години

Одобрявам поведението на правителството засега спрямо Белене. Руснаците винаги са били ***. Сега е момента за политика и не за прибързаи решения. Вижда се волята АЕЦ-а да го направят белите хора -западно европейците. Така и трябва до бъде.

161

вжв

преди 13 години

САГАТА ОКОЛО АЕЦ БЕЛЕНЕ ПОКАЗА КАКЪВ ИНТЕРЕС ИМАТ РУСНАЦИТЕ ОТ ТОВА-НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ОТ БСП!И,ЧЕ ЗЛОТО ЗА БЪЛГАРИЯ ИДВА ОТ ИЗТОК-ПРЕЗ НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ!И,ЧЕ ЧЕРВЕНИЯТ ОКТОПОД ИЗПОЛЗВА ПРИКАЗКИТЕ ЗА НЯКАКВА ИДЕОЛОГИЯ,ЗА ЗАЩИТА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ-САМО ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ***!

160

Курти

преди 13 години

серго не се учудвай за парите ,че 2016 ще взимат пари като през 2006,ТУКА ИМАМЕ ЕДИН ,КОЙТО СИ КУПУВА АПАРТАМЕНТИ СЕГА И ГИ ПЛАЩА С ПАРИТЕ ИЗКАРАНИ СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ,консултант е ,физкултурник , парите не го бьркат ,бьркат го годините,че идват бавно

159

от пазара

преди 13 години

Хахахаа, палячовците Перун и Плюшкин щели да "организират производства" за излишния ток... ми организирайте ги първо и ще ви построим централата! Те централите стават бързо, не за 100 год, колкото ви е изоставането от тия дето могат да произвеждат. И то ако седят на едно място и въобще ви пуснат.

158

до работещ

преди 13 години

Предполагам,че си работещ клошар работя в строителството и на всички материали цените се вдигнаха само на вторичните суровини цените паднаха и от там ти е информацията.

157

AcOrP

преди 13 години

И как ги сложихме ?Ще дадем 2 млрд с тях ще се построй 1/3 от АЕЦ Белене онея ще кажат трябват още пари ние ще кажем няма, Те няма да довършат,няма да платят неустойки няма да си дадат тяхния дял и ние ще платим неустойки 1 млрд. България - 3 млрд руснаците +1 млрд, И ще имаме аец белене на 1/3 готов което общо взето е нищо Бойко мн приказва ама инфлоацията няма как да не се индексира в цената. Не в една а в 10 АЕЦ-а трябва да инвестираме. Електричеството ще стане единственият ресурс...

156

Анонимен

преди 13 години

как да делим белене по равно или по братски питамте БОЙКС

155

Анонимен

преди 13 години

ДО 172явно и ти не си се начил да смяташ:2000 "мегаватЧАСА"2000 х 24часа х 365дни х гогава са годините

154

БГА БАЛКАН за 1 ЛевЪ

преди 13 години

Научете се да смятате:60 години ще работи2 000 МВата (2 000 000 КВата)по цената= колко?

153

Анонимен

преди 13 години

СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА КОМУНИЗМА СИ ОТИВА ХЕ ХЕ ХЕ

152

УЖАС

преди 13 години

ЦИРКа продължаваВ други ден е другият спектакъл!ВЕРВАЙТЕ ми!

151

5-ти разряд

преди 13 години

И бетоно, и варта , и цименто ,и железото ,и дръвенио матриал сега са по овтини от през 2006 г . И наште надници са от 80-100 лв преди ,сега са 40-50 ! Баа я и у централата ,риш ли ! Че я дигнеме у груб строеж за едно лето ! И че е в пъти по-евтина сега ,отколко по-преди!

150

Анонимен

преди 13 години

браво бойко с векове сме нямали толкова достоен политик

149

Дани

преди 13 години

моето скромно мнение е че ни разиграват едно спектакълче...ужким,че позицията ни е достоина,а руснаците ще отстъпят.боико победител,а руснаците все пак ще строят.после ние пак ще сме зависими от тях,те ще си вземат паричките и така.абе с мечка дренки яли ли сте? греша ли?

148

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Кириенко призна: Допуснахме грешка с цената на "Белене"РазБойко: "Ми тогиз става, ще има АЕЦ"Путин: "Молодец друзя, тогава няма да ви вземем МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ЕВРО неустойка, само АЕЦ-а ще е наш и Сръбски, ... тоест 100% наш"РазБойко: "Въх, изиграх руснаците..."Путин към Кириенко: "Казах ли ти че този е МЕКА МАРИЯ, можеш да го накараш да ти върви по свирката лесно, само му чеши САМОВЛЮБЕНОСТТА!"