388

доктор

преди 13 години

Важно ! на вниманието на психиатрите : " ... По принцип Гонзо бе много по талантлив от Бербатов, но нямаше късмета на овчарчето Митко... "Този е направо с изкривено възприятие за реалноста ! Има вероятност да мине на червен светофар, да каже на бялото черно ...Моля приберето го спешно !!!

387

запалянко

преди 13 години

Ти се радваш на това веднъж на 4 години, а ние можем да опънем жартиерите на твойта когато си поискаме !!Схвана ли разликата ?

386

Анонимен

преди 13 години

МАЧКАЙ, БЕРБОООООООО!!!

385

do 389

преди 13 години

Da ne si jiv da vidish.....

384

Анонимен

преди 13 години

Хайде това да ти е последното писане във форума,живей си животеца,палзи си и недей мисли че ще профукаш и малкото мозъче което ти е останало

383

Анонимен

преди 13 години

Най-голямото недоразумение си ти,неблагодарно влечуго!Цял свят го признава че направи голям спектакл и се изправи до най-големите ти се изказваш неподготвен нвщо!А за недоразумението бащати се е усетил ама...... късно!

382

Стефан

преди 13 години

А срещу Ливърпул как е баба ти?

381

Анонимен

преди 13 години

1Dimitar BerbatovMan Utd112Carlos TevezManchester City93Tim CahillEverton84Andrew CarrollNewcastle85Johan ElmanderBolton86Darren BentSunderland77Marouane ChamakhArsenal78Florent MaloudaChelsea79Kevin NolanNewcastle710Kevin DaviesBolton611Didier DrogbaChelsea612Samir NasriArsenal613Rafael Van der VaartTottenham614Gareth BaleTottenham515Clinton DempseyFulham516Asamoah GyanSunderland517Marlon HarewoodBlackpool518Salomon KalouChelsea519Luis NaniMan Utd520Fernando TorresLiverpool5

380

бербрсула

преди 13 години

на Блекбърн и баба ми мое да вкара хектрик и пове4е голове, що не вкара на Барса на финала това македонско 4у4ело(недоразумение) а се вла4еше по терена като торба с картофи

379

вили

преди 13 години

Бербатов е велик!!! Талантлив футболист и харизматична личност!!! Браво и нови успехи!

378

Monika

преди 13 години

Mojem samo da se gordeem s Berbatov!Keep up the good work Mitko!

377

Върнете ни Апостола!

преди 13 години

Върнете ни Апостола! Никой не ви нарича 'левскари', защото не заслужавате. Вие сте едни завистливи подуенци или геренци-ваша си работа. Бербаов е супер!

376

до 359

преди 13 години

Че за какво да играе за България бе *** , с ония полу *** попфолк футболисти в националния ли ..... Не е необходимо да играе за България , че да слави страната . Виж в официалния сайт на Юнайтед , навсякаде пише българския нападател . Това не е ли достатачно . Парите си ги има , защото игаре в най-големия отбор в света , а не в Малеш микрево или т.н

375

me

преди 13 години

Сега е момента да го шатнат и да не са хептем на загуба от него! Иначе идват следващите 5 х 538 минути.

374

Стефан

преди 13 години

Мога да кажа само едно: ФЕНОМЕНАЛНО! Браво, Берба, можеш и повече. Ти можеш!!! Поклон пред усилията ти, които доведоха до този ти успех! Заслужено!

373

симо

преди 13 години

Браво на Митко! Ето , видя се , че като му подават точно , той бележи. Дано продължава все така и заедно с Руни и останалите - Видич, Скоус,Фердинанд,Парк, Чичерито ,и Гигс , продължат все така успешно.

372

Анонимен

преди 13 години

Петата симфония на Лудвиг ван Бетовен е класика в класиката. Петте гола на Димитър Иванов Бербатов с екипа на Манчестър Юнайтед срещу Блекбърн е класика в най-класическото първенство на света.Още в древността Аристотел първи пише, че петте човешки чувства са зрението, слухът, обонянието, вкусът и осезанието. Колкото са и головете на Бербатов Да видиш, да чуеш, да помиришеш, да опиташ и да докоснеш таз футболна магия.Пет са океаните на Земята, пет са пръстите на ръцете и земята. Пет са и головете на Бербатов, отбелязани в рамките на 68 минути.Казват, че четирите елемента са огънят, земята, въздухът и водата. Грешка, от паметната съботна вечер те вече са 5 след попаденията на Бербатов.Твърдят, че четири на брой са измеренията височина, широчина, дълбочина и времето. Нова грешка, вече има и пето такова, което те праща в света на красивия и магически футбол с диригент Димитър Иванов Бербатов. И където звучи неговата Пета симфония.Името Митко е съставено от пет букви, прякорът Бербо също.Пет са и злите сили, обсадили характера човешки злоба, завист, егоизъм, алчност и лицемерие. Всички те бушуваха със страшна сила и съскаха от устата на хиляди люде към лицето на Бербатов. Петте гола на Димитър обаче ги убиха, запращайки ги в някое от... Петте кьошета.

371

blackburn 4ever

преди 13 години

Adski mi se iska tova da mu e poslednia mach v jivota na tozi kaffer.

370

Анонимен

преди 13 години

Цяла България се радва,само откъм Подуене и ГЕйАрена се носи мучене....Млък *** , стойте си в обора ...

369

Мой

преди 13 години

Кой от къде е играл, къде е закърмен?Днес и утре и други ден това няма значение!Защото славата днес е за Димитър Бербатов!GLORY, GLORY MITKO BERBATOV !!!GLORY, GLORY MITKO BERBATOV !!!GLORY, GLORY MITKO BERBATOV !!!И аз като българин съм много щастлив, че Бербатов е на всички първи страници на всички спортни медии.GLORY, GLORY MITKO BERBATOV !!!GLORY, GLORY MITKO BERBATOV !!!GLORY, GLORY MITKO BERBATOV !!!