19

vitalius

преди 13 години

"Въпреки, че съм чел библията не си спомням някъде да съм прочел, че не съществува извънземен живот. "Явно си пропуснал тази част от библията където обясняват че небето е твърд похлупак, звездите и луната са забодени в него, и този похлупак(небесната твърд) има прозорци които бог отваря за да пусне водата която е отгоре и да наводни земята.

18

Анонимен

преди 13 години

Ne mi tria kirilizator kydeto sym poslednoto neshto koeto pozlvame e kirilica i mnogo se radvam :)

17

ЖО-ЖА

преди 13 години

"блондинка ли си или си опериран от Чувство за хумОр"...Нито едното нито другото, но теста ни не е коректен...

16

Жо

преди 13 години

До 12 ЖО-ЖА: Не мога да разбера блондинка ли си или си опериран от Чувство за хумар? Тестът, който съм представил е шега. И децата знаят, че в Слънчевата система има само една звезда и тя е Слънцето! Затова тестът е за блондинки :)))

15

Юлиан

преди 13 години

Явно обачв библията е вникнала здраво в теб. Толкова здраво, че е избила и малкото мозък, който си имал преди това.

14

атомен физик

преди 13 години

до: астрономаТи не си вникнал в Библията достатъчно...

13

Цар Симо

преди 13 години

Снощи и аз открих една нова планета извън сънчевата системаВервайте ми!който не ми верва да иде до планетата да провери

12

Goshko

преди 13 години

От доста години се занимавам с астрономия и също смея да твърдя, че съм вярващ. Въпреки, че съм чел библията не си спомням някъде да съм прочел, че не съществува извънземен живот. Ако се поинтересуваш малко "Атомни физико" и прочетеш малко от трудовете на Стивън Хокинг ще осъзнаеш, че до момента повечето от представите ни за квантова механика и също за астрономия иначе казано за много малките и много големите неща, са твърде погрешни и повърхностни. Тогава би разбрал точно какво сеопитвам дакажа

11

9.11

преди 13 години

Ако ти си истински християнин и знаеш малко английски, вземи и потърси филма Evidence the case for NASA UFO's. Филма е документален. Мисля, че след като го гледаш ще си с друго мнение! Блажени са вярващите, ама и тези дето видяха!

10

ЖО-ЖА

преди 13 години

Що за тест? Има милиарди звезди в нашата галактика.. А броя на всички видими галактики ( може да има в пъти повече които не виждаме) е по голям от броя на всички песъчинки по всички плажове и пустини на земята... Смятай.. не милиарди ами ... стотици милиарди галактики с по още толкова звезди... А се има предвид че някаде 1 звезда от десет има планети.. др е въпроса колко са звездите които имат планети като Земята.. За сега сме почти сигурни че звездите в нашата галактика които имат планети тип земен тип са от 100 до 10 000 или някаде там..........

9

атомен физик

преди 13 години

Истинските християни знаят, че извънземни няма, макар, че идеята е атрактивна. А тези планети не предлагат възможност за живот, въпреки някои прилики!

8

Гошо Тъпото

преди 13 години

В Кривунделската астрономическа обсерватория се работи ....усилено за откриване на ....планета от земен тип.Вече има няколко които...приличат,саморазликата е че на техните екватори е....зима и живеят ескимоси,а на полюситее....вечно лято и е пълно с тамошните *** и по....тъмнокожи екземпляри.

7

501 - та планета

преди 13 години

Моля, грешите, броих ги - известните планети извън Слънчевата система вече са не , а 501 !!!!Необятнния свят на вашата рубрика е 501 - та планета !

6

Анонимен

преди 13 години

kato mi slagate minusi samo dokazvate kakvo sym kazal :)

5

Анонимен

преди 13 години

Kato vi gledam bylgarina ne samo ot politika i futbol razbira ama i ot kosmos , evala

4

3520

преди 13 години

Толкова е просто - има 2 цели:А. Тече грандиозна подготовка на човечеството за среща с извънземен разум от биологичен тип подобен на нашия в най-скоро време.Б. Подготвят ни, че е време за разселване на част от човечеството, с все още неизвестна цел, по някои от тези планети, и разстоянието до тях е без значение, ако се случи събитие А.

3

КОНВОЯ

преди 13 години

Тия с техните шансове ми писнаха.... Равен на 0. Всички са отишли да видятм, дали няма живот подобен на нашия. Някакви хора пък отричат извънземните - хАХАХАХ хаХ ХАХА! Да, сами сме У КОСМОСО, У ЦЕЛА ВСЕЛЕНА, У ПЕТСТИН вселени сме САМО НИЕ !!!!!!!

2

Жо

преди 13 години

ТЕСТ за БЛОНДИНКИ: Колко звезди има в Слънчевата система? Отговори: А. 8; Б. 9; В. 10; Г. друго число.

1

атомен физик

преди 13 години

Не разбирам истерията около тези планети?