254

Възмутена

преди 12 години

Боже колко институции и хора се ангажират покрай това разследване.Всичко е толкова просто.Да върне парите и да влезе в затвора.

253

Ганьо

преди 13 години

Явна при провеждане на " КОНКУРСА" е повлиял така да се каже "Фройдиския синдром на вагината" и той е предрешил избора на госпожицата!!! И същата тази госпожица в миналото подвизавала се като хайлаф дама с консумация, заема отговорен пост в министерството на земеделието и министъра за нищо не е виновен и не носи отговорност!!! Това може да се случи само в България! Тази с фалшивата диплома подписва официални документи в ЕК, и така остава навеки в историята!Още един принос към СИнаследство!

252

cela

преди 13 години

само 4е тая НЕ Е назна4ена от герб, а от *** о6те 2007г. като малад6и експерт. А каквото се касае до 6ефското място, е назна4ена по настояване на ОЛАФ. Говори се , 4е роденото наскоро дете е от 4овека на ОЛАФ в бг.

251

ББ

преди 13 години

Учени сме, можеме да ... праиме бебета. Вервайте ми! ББ

250

Gen

преди 13 години

> По принцип всеки е завършил нещо.Не думай. Явно всеки освен кадрите на ГЕРБ. Голяма работа, че тази не може да говори, фалшифицира документи - важното е, че е наше момиче, а не е от червените. *** сте големи ей!

249

Шизофреник

преди 13 години

Ния от ГЕРП сме с вишо убразувание сичките и дукторати имаме даже!

248

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно си прав. Дипломата може да е мерило за придобита квалификация, но по никакъв начин не доказва наличието на морални качества. По-добре читав човек без диплома, отколкото изпечен крадец с пет дипломи. Друг е въпросът, че в конкретния случай с Калина имаме неморално поведение и опит за измама, така че... да си носи последствията. Мен лично би ме било адски срам да се изложа по този начин... И да изложа хората, които са ми гласували доверие, като са ме назначили на такъв отговорен пост.

247

Джеймс Бонд

преди 13 години

Много червена пяна блика от коментарите.Ако тази хубавица е използвала фалшива диплома да си носи отговорността.По принцип всеки е завършил нещо.Няма университет за политици и управници.Станишев и Първанов са даскали по история,главъта/румен Петков/,е даскал по математика и прочие.Това не е гаранция за добро ичи лошо управление.Дори и пожарникари да ни управляват,стига да са добри.

246

Анонимен

преди 13 години

Амбицията е последното убежище на посредствеността...

245

компетентен

преди 13 години

до виваДа ги моли ли?Ако им е останала и капка достойнство би трябвало досега или официално да опровергаят с доказателства, че дипломата е истинска или да освободят държавните си постове!Чудя се как гледат колегите си в очите , още повече бащата работи във вътрешното министерство и и има стотици подчинени за които трябва да бъде образец на подражание!Сем.Илиеви-длъжни сте да си понесете последствията от престъпното си поведение!

244

Анонимен

преди 13 години

Азащо забравяме и бай-цар , който също беше завършил нещо , най-вероятно училище за жълти илюзии , където саго учили колко е хубаво да се обещава и колко е сладко след това да се краде ! От 1300г.,като махнем това до турското робство са ни управлявали 100г византиййци, 500 турци , 70г Кобурги и др.подобни ,65 г необразовани *** , алчни демократи , социалисти , царисти , депесари - все *** !

243

Анонимен

преди 13 години

Не случихме д ауправляващи и това си е - правешкия селянин беше завършил изгорялата гимназия, хамстера защитил дипломна -Ролята на шапката в съвременния бой !?!? :)).........Бойко с неговата школа си е направо титан на мисълта в сравнение с предишните

242

EEEEEE

преди 13 години

до: СРАМОТА-СКАНДАЛ-ЛИНЧoппалаа, бе ти смнoo си лют, бе.я пo-спoкo, така за *** не се гoвoри.Вагиналното излъчване на тая *** е като на прoста ***, а ти искаш да я изкараш прoстo ***.Като я погледнем кви ги е свършила, ми ще кажем: Тя има фалшива диплома, но като Герберка си има истинска бременностъ със раждане,Докато ако гледаме Гербер дъ секонд кви ги свърши, може споко да заключиме че он има истинска фивъзна дипломка по тичане, и фалшива обременненост от която освен пръдня от издутият му търбух нищо друго неможе да проплаче при раждането

241

вива

преди 13 години

Аз бих добавила също -като говорим за НОВ МОРАЛ - Бойко да помоли родителите на въпросната госпожица да си подадат оставките от държавните постове, тъй като не е възможно те да не са знаели , че дъщеря им не е завършила университета, ходатайствали са за назначението и като шеф на ДФ "Земеделие" и също така са и съдействали да си легализира фалшивата диплома.

240

Анонимен

преди 13 години

Посочете ми един свестен около Бойко (той е бог за герберите).

239

Анонимен

преди 13 години

Какъвто е Боко такива са и помошниците му,цялото му обкръжение е такова,вземи единия удари другия

238

Кирил Софийски

преди 13 години

Ей такива полумалоумни пъпчивци ни управляват. Диплома от колеж и то фалшива! Ами Дянков с странната си диплома на статистик?!?!А представяте ли си другите ! Пожарникари , даскали по фискултура, попове и .....!Важното е да са довдерени хора !

237

George

преди 13 години

Това е поредното "попадение" на премиера: преди двамата шефове на НЗОК,после проф.Борисова,мин.Дянков също може да се смята за такова,сега н-к фонд "Земеделие".Мисля,че министрите трябва да се гледат какво представляват като хора и експерти дълго време под лупа, а не да се бърза,след което да се освобождават.Та тези хора водят отраслите на страната, ане са играчи по баскетбол,да се заменят почти всички както му скимне на треньора.Не видя ли премиерът какво стана с ексминистрите на Тройната коалиция Масларова,Гагаузов,Мутафчиев,Ковачев,Емел Етем,Цонев? Не можа ли да си извлече поука и да внимава кого нзначава и за какво?Досега като попадения на ББ може да се смятат Плевнелиев,А.Ангелов,М.Найденов,може би ЦЦ и Трайков. Дотук!

236

бивш

преди 13 години

лично мен,този селски тарикат от БАНКИА,ме губи като фен

235

fozi

преди 13 години

Важното е да си от пожарникарско семейство.Дипломата няма значение.