133

teo

преди 13 години

БОЙКО, НЕ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ ТРЯБВА ДА МАХНЕШ ТРОЯНСКИЯ КОН ПОПОВА В ППРАВЕТЕЛСТВОТО ТИ??? ВМЕСТО ДА ИЗГОТВИ ПРОЕКТОЗАКОН ЗА ВИСШИТЕ ЕТАЖИ, СЕГА ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ Р.***, Р.ОВЧ., СерГЕЙ-ибрика, СИМЕОН САКС-КРАДЕЦА, ДОГАН-сава,ангелов, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И ОЩЕ МНООГО МАФИОТИ ДОСТОЙНИ НЕ ЗА 6, А ЗА 60 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ, ЗА НАНЕСЕНИ ТРАЙНИ ПОРАЗИИ НА ДЪРЖАВАТА! ЗАТОВА, МАХНИ ТАЗИ ЧЕРВЕНОТУРСКА МАРИОНЕТКА ПОПОВА!

132

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЗНАМ ЗА "ПРОСТИЯ ФИЗКУЛТУРНИК" НО СНОЩИ ЯСНО СЕ ВИДЯ ПРОСТИЯ БИВШ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПРЕД ДИАНА НАЙДЕНОВА. ПО-ГРОЗЕН И НАГЪЛ ТИП НАДАЛИ ИМА.КЪДЕ СТЕ, БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ! ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е СТРАХ!

131

Анонимен

преди 13 години

Простия физкултурник има повече апартаменти от математика и това ако не е парадокс ! Управляваха ни довчера децата на партията а ДНЕС техните слуги

130

Беден

преди 13 години

Чета коментарите и недоумявам какви комунисти какви 5 лв Тия многоимотните от ГЕРБ да не са от бившата аристокрация !

129

mery

преди 13 години

До #130: Ами да заведе дело.Струва ми се,че всички дирекции,отдели и т.н. на МВР ще бъдат впрегнати да се търсят грешки на Петков по времето,когато той от даскал по математика се преквалифицира в министър на МВР,мисля,че ще му намерят немалко.В резултат този пишман политик ще се чуди как да се измъкне,нищо чудно и политическата му кариера да свърши безславно.Защото никой не го е бил по главата да сменя математиката с политика и още повече да става вътр.министър.Ама пуста жжада за власт и пове че информация за опонентите и другарчетата си!

128

Анонимен

преди 13 години

*** преди 20 години продавахахероин на западняците,a като им спряха далаверата започнаха да го продават на децата ни...........докато не я избесим тази пасмина, няма да има управия

127

Анонимен

преди 13 години

*** преди 20 години продавах ахероин на западняците,a като им спряха далаверата започнаха да го продават на децата ни...........докато не я избесим тази пасмина, няма да има управия

126

Анонимен

преди 13 години

Убий ***, спаси човек !

125

outsider

преди 13 години

Румен Петков има всички основания да заведе съдебно дело срещу В. Танов и Цв. Цветанов и ако съдът е обективен, ще го спечели. Това наистина ще научи някои наши пишман политици да си мерят приказките и да не представят предположенията като факти. Не може да се отрече, че и медиите участваха със всички сили в този спектакъл като старателно повтаряха кой какво е казал без да се интересуват имал ли е основания да го твърди или не.

124

Mery

преди 13 години

PS: посолството на САЩ няма да върне визата на Румбата,докато прокуратурата не излезе с решение за срещата на математика-министър с Галевите.Там има още дена опция:ако това решение не хареса на посланик Уорлик, посолството ще отговори,че не е съгласно с решението на ВКП,данните за срещата не са изчерпа телни,там е намесен и Джин Гиби от Градешница,който за тях е опасна личност, въобще,оправяйте се!Пък и американците хич не са свикнали друг да им диктува какво да правят.Ирак е жив пример.

123

курти

преди 13 години

аааааааа,бсп не така ,ЧЕ ,АКО СЕ РАЗПРИКАЗВА ЦЕЦО ,дет вика,СТАВА СТРАШНОООООО,амчи тъй ми ,тоя консултант-физкултурник не си разбира сам кво говори ,вии го питате да ви обяснява

122

Mery

преди 13 години

Проф.Корнезов е вече на години и може би отвреме навреме получава емоцион ални изблици.Той е забравил,че гл.прокурор не му е подчинен по партийна ли ния и му нареди да формира досъдебно п-во с предложение за осъждане на зат вор до 6 години.Отговорът на Велчев от Смолян не закъсня - няма правна възмо жност да съди двамата,ако професорът иска ,да си ги съди той- завеждане на дело от частен характер.

121

Василев

преди 13 години

Хора запомнете нещо от мен, такива индивиди като Р. Петков ги оправя само Господ.Много нагло ,направо ще експлоадира или може би това е инстинкт за самосъхранение в защитна позиция!!!

120

ADIOS

преди 13 години

Защо да си разваляме впечатленията един от друг. Или ме бъркате с някого или понятието "игра на думи" е на светлинни години от Вас.Не знам с якпонския как сте, но руския Ви може и да е поносим.Не споря, божа работа!Всъщност защо се вклинихте...От любопитство?От самолюбие?Или за да има шоу!Не нами с тия номерами!Анадъмо?

119

до 89

преди 13 години

Черепа ще види много по бързо Амирика отколкото ти .Черепа вече е английски гражданин.Така че не пиши глупости.*** си е винаги ***.

118

до 114

преди 13 години

Пускат,пускат,стига да имат пари.Един милион долара и ставаш американец.То Р.Петков е комунист колкото аз съм марсианец.

117

Анонимен

преди 13 години

Румбааа цялото БСП сте едни ***.. за смях ни направихте пред цял свят

116

Офф...

преди 13 години

Цецко пак я оплекса... Тикво, колко още ще чакаш, да го майнеш, това (твое вярно) куче. А след него - майни се и ти!

115

YAKUDZATA

преди 13 години

Ако ти знаеше поне няколко думи на Руски нямаше да се правиш на толко умен, не че ми прави голяма чест но претендирам да го знам и то мн. добре Понимайш. Катилче.

114

БГ

преди 13 години

Станишчо и Ааметчо вървяли по Витошка гладни и жадни. Били толкова отчаяни, че влезли в един зоомагазин. Заплашили продавача, отворили по един пакет кучешка храна и заочнали да се тъпчат. Влязъл бат Бойко в магазина, хванал ги за ушите...какво ядете бе *** с ***? Ааа бате, не сме ***, кучета сме. Какви кучета сте бе, *** с ***....