520

Възмутена

преди 12 години

Поглед на ШИЗОВКА.Нормален човек никога не би сторил това.

519

невярваща

преди 13 години

Ха ха!, всяко чудо за три дни! Нищо няма да и направят на коконката Калинка!Ще си поприказват, ще си попишат и ................хайдееееее на следващата новинка!

518

az sum

преди 13 години

Никога не съм гласувал за герб,защото НЕ СЪМ " лош материал" и защото всичките ми дипломи са оригинални.МИСЛЕТЕ ЗА КОГО ДАВАТЕ ГЛАСА СИ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА! Отвсякъде ВОНЯТ тези ***.

517

Червената помия

преди 13 години

Ако се уволни човека от "Човешки ресурси", кой знае чии интереси ще се засегнат, той пък кого от "нашите хора" ще уволни или пък ще се разприказва...Всичко в тая държава е овързано като свински черва, и ако дръпнеш червено, накрая не се знае какъв цвят ще излезе-хълто,турскосиньо,гербаво...Или още вярваш в честното назначение с конкурс?Виждал съм поне 20 конкурса за високи длъжности, спечелени от хора, които в момента са "най-близко до слънцето"...

516

Червената помия

преди 13 години

Отговора на въпроса ти е скрит в обяснението на друг въпрос:"Защо Цецка Цачева?" ЗАЩОТО Е ПОСЛУШНА-отговори тогава Борисов.

515

Зъбатка косматка

преди 13 години

Поредната зъбатка, поредната румиту йелева на Бойко. Срам! Абе, Бойко да не си пада по такива, да не му е това идеала, с крокодилски дзъби, *** мутри, празен поглед и празни тикви?

514

Червената помия

преди 13 години

прод.на 536....И на тясната си специализация!-Казала кандидатката.Но директора не му се изпускало обаче такова парче за секретарка, и попитал:-Все пак, каква заплата очаквате? 2500 лева месечно чисти!-отговорила кандидатката.-Но толкова не взима и главният ни счетоводител!!!-възмутил се директора.-Чукайте си тогава главния си счетоводител!-казла кандидатката ..........

513

Червената помия

преди 13 години

Стар виц: Конкурс за секретарки в едно учреждение.Влиза грозничка, около 40 годишна дама.Комисията я пита:-Английски? -Да!- отговаря дамата.-Френски?-Да!-Китайски?-Не.... -Съжалявам, не сте одобрена! Влиза следващата кандидатка, дългокрака блондинка,с къса поличка и огромен бюст. -Английски?- А???-учудила се кандидатката.-Стенография,машинопис, компютър? -Не!- отвърнала тя.-Все пак, на какво разчитате на тоя конкурс?-На двете си висши образования(изпъчила гърди), на дългия си стаж(бедро)......

512

Никола

преди 13 години

Абе защо мъчите това момиче. Нали когато е била назначавана е трябвало да й поискате дипломата, какво се правите на неощипани булки. Ами този който я е назначил да си ходи заедно с нея и толкоз. Отиват си тя, служителката от "Човешки ресурси" и толкоз. Какво ни занимавате с дребнотемие.

511

у-у-у-у

преди 13 години

Бойко, Бойко, Бойко -у-у-! Всички мошеници на света ли събра около "справедливото си управление"? Но и те няма да ти стигнат, няма да ти стигнат.

510

***

преди 13 години

Ами почти всички при Б.Б. са от полицията или пожарната. Ето Калина е щерка на шефа на столичната пожарна - комисар или пожарогасител Илиев. То щерка му като я гледаш се сещайте за какво става ама нали сме близки с Б.Б. и пак нямало ве4е шуробаджанаштина! Аман от самохвалковци и работяги!

509

ОГЪН

преди 13 години

а има ли мъркуч да гаси оганя ? или и той тапия носи :)

508

каратека

преди 13 години

Димитър Тадаръков има IV-ти дан по карате

507

Дедо Гаджа

преди 13 години

Тя дълго време в Берлин е била под крилото на Плугчиева (ДПС+БСП+НДСВ), живеела е на нормиран наем в сградата на Посолството. Илиева вероятно е била бохча за всеки, покровителствана от татко, мама, чичо, вуйчо, свако и БАТКО! Дали е била назначена от Тадаръков с конкурс, това е друга бира.

506

видин

преди 13 години

Какво се чудите - те всичките кадри на ББ са такива, ама нали вие гласувахте,Ако не е фалшива дипломата, ще е купена.Пример: Като МАЖОРИТАРЕН кандидат на ГЕРБ на последните избори във Видин срещу проф. Р.Гайдарски спечели Любомила Станиславова- на 25г. успяла милата да роди две деца и да завърши"Художествена фотография" в НБУ и хоп - депутат. А като депутат освен да *** к.ра на Владимир Тошев- другия депутат на ГЕРБ от Видин и близо 30г. по възрастен от нея- друго някой да знае да прави ?!!

505

ОГЪН

преди 13 години

ще ми се да и люсна два шамара и пещерната физиономия да се скрие в пожарникарският мъркуч

504

Аз

преди 13 години

Ееее, че тва да не съм аз, че да седнат да ми проверяват серийният номер на дипломата?! Сигурно тате е инвестирал доста пара - как да му каже чедото сега, че дори не е бакалавър?! Имайте малко милост към хората!

503

Анонимен

преди 13 години

vsi4ko moje da se prosti ,ama ne i prostotiata!tq e na posta 2-3 godini i sega edva se nameri nqkoi da i proveri diplomata ,a be do tam li stignahme ,stiga tolkoz evtini trikove ,a be nie da ne sme babananova republika ! tq 2 godini q davat po tv i obyvdat ,4e ne stava i ne ekompetentna ,ama 4ak pak da nqma i diploma ,tova ve4e e kraq na dyrjavata!

502

кавал

преди 13 години

хубава уста братя вервайтеми само за ***

501

кавал

преди 13 години

еех поне до половината да ми го налапа, голям кеф. айде *** *** герберска