10

Б.Б.

преди 13 години

Абре бе прокурор,кво имаш да се пазариш.Не виждаш ли ,че нямам пари.Така де криза е.Ще ти дам малко и прекратяваш проверката.Криза е.

9

Прокурор

преди 13 години

Работим по случая - пазарим се с хората от доклада.

8

nabludatel

преди 13 години

*** na`i e zel negovoto

7

Анонимен

преди 13 години

Ще плащаме такса мощност за токаОбсъжда се възможността от 1 юли следващата година да бъде въведена такса мощност за битовите потребители на електроенергия.Това каза шефът на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев в коментар на предложение на трите електроразпределителни дружества

6

tyo

преди 13 години

Става ми лошо, когато си представя какво се е случвало наистина през последните 20 години. И хората не искат да повярват. А вярват на глупости.

5

Директор на затвор

преди 13 години

Айде бе идвайте,че няма кой да сложа на лавката.Не я давам много скъпо.

4

сдп

преди 13 години

само не стана ясно прокурора кога е получил сигнала, сега ли....? Ако не е сега, КАКВО е ПРАВИЛ до СЕГА и каква работа се е свършила???????? Май пак ще се потулва случая.... мамма му стара. Защо някой трябва да им дава сигнали и материали, те нали са защитници на народа, защо са винаги крачки назад?! ЗАщо вече почти година и половина никакви присъди за измамниците от предните правителства./????? ЗАЩО, Защо. ... защото нЯМАМЕ ЗАКОНИ и никой няма да е наказан.

3

dedo

преди 13 години

Г-н премиера тук се лъже. Той е предал само доклада, който е стигнал до него. Огромните рушвети ги предадоха други другаде. Накрая единодушно съда ще постанови, че всички са невинни (даже нужда от 5-та поправка няма да имат).

2

слънце

преди 13 години

Струва ми се, че премиерът огласява подробности ИЗБИРАТЕЛНО

1

#

преди 13 години

скоро ще правя ремонт на банята, дано да има време да мине бате Бойко да я открие