382

фанта

преди 13 години

Ако каже, това ще бъде клевета, без да се докаже от съда. не знаем, кой какъв е, но ще видим накрая, какво ще излезе от работата. А и тоя свят непрестанно се променя, че вече така са се преплели нещата в живота, че не знаеш какво ще стане накрая? Ами да видим какво ще сторят и да се надяваме да е за наше добро на българите!

381

tit

преди 13 години

ne se bezpokou ste ti doude vremeto i teb ste te osiditat

380

Иван

преди 13 години

То ако натикаме такива като вас ,Ц.Ц. там където вашите бащи пращаха свестните и кадърни хора преди 1989г.съм убеден, че всичко ще си кажете.Вие сте мъже само когато сте във властта.Пък и така да е, кажи си, Цветанов, ама можеш ли да го докажеш?

379

tt

преди 13 години

kazi be .kakwo mal4is.

378

ПЕТИ

преди 13 години

Най-големите престъпници седят в Парламента! Да не са луди да променят правна уредба, която ги устройва, т.е. оневинява. Не знам може да са разгледали и приели закон за поповите прасета, но не и за престъпленията по служба, които са най-актуални през последните 20 години и благодарение на които България бе разграбена и бе превърната... не знам в какво бе превърната, но не ми харесва!

377

КИБЕР-РОБОТ

преди 13 години

ЩЕ КАЖЕ АМА НЯКОЙ ДА НЕ ПОМЕТНЕ ЧРЕЗ СРС И ТОКУ ИЗЧЕЗНАТ АПАРТАМЕНЧЕТАТА В ЕДНО СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ.ПА АКО ГО НАПИПА СИСТЕМА СВОЙ-ЧУЖД С ИНФРАЧЕРВЕНИЯ ЛАЗАР ДА НЕ СЪНУВА ЧЕ Е НА ПЛАНЕТАТА МЕЛМАК.

376

pipi

преди 13 години

Кажи си Цецо,те ще те чуят!

375

Анонимен

преди 13 години

Ами кажи ги ,като ги кажеш на това му се вика реформа ,другото е че нищо не разбираш и говориш!!!!!!!!

374

хаха

преди 13 години

много информация има в главата на милиционера...не може да спи вечер да я осмисля... ама и народа знае много ;) знае кой седи зад всяко поръчково убийство,знае кой разчиства територии... всичко се знае България е точно колкото един по-голям град в европа :) и е смешно как 5 картуни се опитват да ни баламосват след като ние знаем много неща преди те да ги научат даже :)

373

Ген

преди 13 години

Какво ще кажеш бе ***? Мижитурка смешна си Цветанов, като цялата ви партия - срам от срамни въшки. Освен да се тупаш в гърдите и да даваш интервюта какво си свършил бе ***? Нула. Същият си като шефа ти - анимационен герой. Вземи вкарай в затвора един и ти е позволено да даваш интервюта. Дотогава си трай. Съдът ти е виновен и космосът ти е крив...

372

Анонимен

преди 13 години

не се прави на луд и за вас има какво да се каже!! но току виж сте нахлули някъде ако се разприказваме тука..............

371

mery

преди 13 години

Продължавам да смятам,че Попов,бивш шеф на кабинета на финансовия министър, не би си позволил махленски приказки, неп од платени с факти,както напр. говори Янето от Сандански.Учудва ме и бързината,с която отговори СГП - Софийската градска прокуратура и начина,по който отговори:"Няма доказателства за взет подкуп от съдията".Чакайте,г-да прокурори,та вие би трябвало да отговорите: Проведено е разследване от СГП и не са установени данни за взет подкуп от съдия Крънчева.Та доказ ателствата по пътя или ливадите ли растат и чакат да ги оберете? И как за един ден проведохте разследване,ясно е,че сте стъ пили на факта,че това са непроверени приказки. А кой трябваше да ги провери тези и за АЕЦ-Белене.Как така цяла година не стигна на сума ти прокурори да разследват далаверите около АЕЦ-а!

370

ринго

преди 13 години

иска да каже ама си мисли- ако кажа те дали ще кажат онова дето не ми се иска да знаят... а те дали го знаят .О Хамлет... бъди ! По лошо от това няма да стане всички сте в кюпа .

369

Уотсън

преди 13 години

Ало 112 елат си приберете пациента, изпаднал е от линейката!

368

rumen221

преди 13 години

Приятели,Говори, Цецко, говори-Запалката издънил Лиани- Миков издъни агепта на ***, Ахмед ЕминГовори, Цецко, говориЗащото нищо не каза до сега, за знаковото Убийство на А.Еминов, за Ал.Петров, А. Доганов, Р.Петков и Триглавия Октопод...? - Разкажи ни примерно, как от 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!- Естествено, че А.Еминов, не е агент на ДАНС или НСС..., защото ако беше, Чистача на ДПС в службите А.Петров, одавна да го е изчистил А.Еминов беше убит веднага след срещата на тогавашния министър на МВР - Миков, с началника на Службата за борба с наркотиците на САЩ - ***, по негова молба и в САЩ. Такава среща има смисъл само ако *** са разкрили замесена личност с ранг равен на министър или по-високо, а те в България са само 5 души... - Посещението на Миков в централата на ***, слага край на прочистването от агентурата на ***, около А.Доганов, със самоубийството на А Емин...Говори, Цецко, говори- Само че Американските "Спец служби" са много злопаметни... Когато става дума за убийство на техен агент... те са Много, ама много злопаметни...!- Още по-малко нещо ще ги спре, ако са казали на Бойко - "Искаме убиеца на нашия човек"..., тогава Бойко е разбрал... - "Нема лабаво"..., даже и да е приятел- Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името муВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичната същност на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???Говори, Цецко, говори- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Триглавия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоГовори, Цецко, говори

367

Анонимен

преди 13 години

Говори ЦецоГовори ЦецоГовори ЦецоГовори ЦецоСтава страшно СъдийкатаСтава страшно оная бе детоп такова 200 каймета беСтава страшно къ съ казвъши бе, Гелев, а, ко да наздраве, ех убави братчета, бе и .. чей да не каеме нещо срщу, за, подир и въз Бойки шшшшшшЪтт бе ГелевчетаСтава страшно Съдийката не е земала според нашата Клюка бе , мноо *** таа Октоподка, Октопутка хе хе , Гелевчета наздраве!Пускат тея дето ги арестувахмеПускат тея дето ги арестувахмеПускат тея дето ги арестувахмеПускат тея дето ги арестувахмеНема страшно - са ше АХРИСУМеНема страшно - я бе нашия, ей кокорбаши ти бе ти с веждите, ко мъ глеаш кат Рашид бе, Гелевчета, и треа да ми подмените покривите на апартаментите, здраеНема страшно - я седи бай Вежди, абе Рашиде тебе татко нете ли е преименовал бе в оная ренесантнага 1988 година бе. тогава с татко ми , той беше шефиор и фанахме на къра едни туркини, почнааме ги да ги лашкаме като ханъмите Сали, а гкат ги доибааме вече си беха сменили имената на Сиики. това у кама сутрата не е описано *** да си смениа верата и името по време на ***-вах му мамата треа да кажеме в БАН че имаме тема за Доктор Путакис ..Гелеее айййд де сипни още по една от онази..Нема страшно, защото нема страшно-това азъ на вазъ ви *** касвъм бе , *** ноо силно ми връва еикъ таа рекиъ, бе Геле, я брат ти паднал в лапите на кака Цеца- хм хм хм и Федоскинята и она горката ква е дибелъ амин амин като *** във букер от мас- геле, я натегли да не ми скимти у парламенто че тя една от важните *** в ГЕРБ, кой Бойко- не Бойко не е ***- Бойко е пойарникар и е разтривал на Тато ушето, кво абе не курето -ушето- не съм поркан, не чекаи поркан съм- утре като мъ викнат у покурата кво е записано тука ( ваз ви триеме ето сега)нема да се боите. аз кво сам казал неважи-абе не на вас кво на прокура кво съм казал неважиСпрааме се отличноСпрааме се отличноСпрааме се отличноСпрааме се отличноДруги още по-такива ще фанемеДруги още по-такива ще фанемеДруги още по-такива ще фанемеДруги още по-такива ще фанемеГовори ЦецоГледайте ЦецоГласувайте за ЦецоСтрахувайте се от Цецо

366

нашия

преди 13 години

Е кажи де като кажеш какво утре ще плеснете с кунките и ще си делнете кинтата а ние пак на пангара айде нема нужда

365

Патриот

преди 13 години

Спрете с плюенето....просто спрете...Замислете се, дали няма да е по-добре, ако се разсекретят данните от СРС...тогава всеки ще може сам да си направи някакви изводи кой крив, кой прав...иначе е лесно да се плюе.....Защо, до ден днешен резултатите от експлоатацията на СРС са засекретени...кой има интерес от това......нарушава ли се човешките права...бля, бля, бля....ако човека е чист, то ще има ли за какво да се притеснява....

364

sion

преди 13 години

Какъв си ми съсел недомосен , г-н Шестяков..Ми казвай де..Ти и без това работа не вършиш - по цял ден приказваш врели некипели , та белким някой забрави за апартаментчетата..Нали и вие сте ми сладък продукт на времето през тези 20г..На Тиквата метресата му с банка , ти понеже си момчето с папките - само 6 апартаментчет..Мамини сладки убавци - днес ли се сетихте че има морал?

363

za 384

преди 13 години

Помним как уволниха Иво Инжев, като спомена апартаментите на Гоце пРезидента.....