116

ade

преди 13 години

Цяла БГ иска да види на синджир и да бъдат разкарвани по всички градове и села,даже и по целият свят,първо хоръта от СК на БКП които са останали като Александър Лилов,втори ДС,трети Първаноглу със неговите най лични друугари и друугарки,4 ти,червените депотати,и тука нататък,до последният комонист,и така БГ ще забогатее още повече с тези БГ подвизи,като билета ще бъде 100 лв,това ще бъде най новият ,и най скъпият филм на света.А Румен Петков ще развява баиряка на БГ мафията и ще крещи да живее Първаноглу.И после да ги откарат в озонувата дупка.Да миряса светът.Дай боже,аминнннннннннннннннннн,по скоро дано дае.

115

lcjsqhkc

преди 13 години

GMn26L <a href="assssvhdifaz/">assssvhdifaz</a>, [url=rzehlxrjsspv/]rzehlxrjsspv[/url], [link=jggahtzjpswh/]jggahtzjpswh[/link], mgetzdxrwlqk/

114

Уотсън

преди 13 години

Ега ти злобата!

113

Анонимен

преди 13 години

Ние сме съласи да сме 51 щат на САЩ ама де тоз късмет?! Трябва да направим революция и да избием всички бесепари и мафиоти и може да ни вземат!

112

Анонимен

преди 13 години

Целия свят знаят запалката,като мафиот - само България го държи на свобода! Егати държавата!? Егати правосъдието!? Егати Борис Велчев!? Егати президента!?

111

Анонимен

преди 13 години

РУМЕН ПЕТКОВ Е МАФИОТ !!!! ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ СА НУЖНИ !!!!

110

БАСТА

преди 13 години

САЩ в услуга на Цветанов. Ние сме N -тия щат на САЩ, а посланика им ни е министър председател. Шпиони и гадни ченгета, егати демокрацията.

109

zz top

преди 13 години

А така - ЩЕ ВИДИМ КАКВА ЩЕ СТАНЕ ТЯ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЦВЕТАНОВ НАПАДА ХОРА КАТО РУМЕН ПЕТКОВ И ДРУГИ ПОЛИТИЦИ , ТОЛКОВА ПО СИМПАТИЧНИ СТАВАТ ТЕ НА ХОРАТА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО МНЕНИЕ СА ИМАЛИ ЗА ТЯХ ПРЕДИ. ЦВЕТАНОВ В МОМЕНТА СИ МИЕ РЪЦЕТЕ СЪС *** - ВАНЬО ТАНОВ - ТОЙ МУ БИЛ КАЗАЛ.ЦЕЦО А ДА НЕ БИ ДА ТИ Е КАЗАЛ ЯНЕ ЯНЕВ , ЧЕ ТОЙ МНОГО РАБОТИ ЗНАЕ - ЗА ЕДНИ АПАРТАМЕНТИ , ЗА ЕДНИ ВИЛИ, ЗА ЕДНИ ЖУРНАЛИСТИ ДЕТО АРЕСТУВАТЕ , А

108

ДР.РУМЕН ПЕТКОВ ....

преди 13 години

....СЕ ИМА ЗА ЛЕНИН И КАДЪР ОТ ЦЕ НА КПСС!ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА ,ЧЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ОТ ЦК НА КПСС, ПО ВРЕМЕ НА РЕВОЛЮЦИЯТА, СА ИМАЛИ ПО НЯКОЛКО ЧУЖДЕНСТРАННИ ПАСПОРТА, ЗА ДА ГО ИЗДУХАТ ОТ СТРАНАТА, АКО СЕ ЗАПЕЧЕ РАБОТАТА.....!ТАКА НАПРАВИ И Г.ДИМИТРОВ ,СЛЕД СЪБИТИЯТА ПРЕЗ 1923г., И ОСТАВИ ДРУГАРИТЕ СИ ПО ОРЪЖИЕ ДА ПЛАЩАТ НЕГОВИЯ ПРОВАЛ!!!СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ--"..ДАЙТЕ ДРУГАРИ ДА ДАДЕМ.." И ПОСЛЕ ---ДИМ ДА НИ НЯМА!ЕЛЕМЕНТАРНО...!ЯВНА Р.ПЕТКОВ СИ Е МИСЛИЛ СЪЩОТО ,СТРАХЛИВЕЦА!!!

107

ариец

преди 13 години

Абе дежурните от Позитано и президентството да престанат да гласуват , че стават смешни.Явно яко сте се уплашили ,защото ви е ясно ,че този път номерата ви няма да минат .Такава червена инвазия тук скоро не е имало. ХА ХА ХА НАРКОМАНИ !!!

106

но комент

преди 13 години

В наказателния кодекс за клевета на длъжностно лице-народен представител си има доста солена санкция.Петков няма ли си адвокати, да спретнат едно хубаво дело на Танов и на Цветанов?

105

Н-к щаба

преди 13 години

Другарю Командир, не пишете правилно, сбъркали и деСтвениците. Създавате впечатление , че сте завършили в Симеоново, че сте прочели само една книга, или с една дума казоно, че сте премиер. Дайте да не се излагаме като СТРАНДЖАТА.дОКЛАДВАХ: о.р. ген.лейтенент от пожарната Шестаков н-к щаб на отряда "ГЕРБ"

104

Командира

преди 13 години

Браво Цецо , мачкай ***. Нормалните хора са с вас!!

103

outsider

преди 13 години

Въпрос към ***: какво в предния ми коментар е против правилата на сайта. Както виждам, коментари с откровени ругатни и други нецензурни изрази се оказва, че не протоворечат на тези правила. Или има политическа оценка?

102

командир

преди 13 години

Пикаещия във фонтан се пери ,защото зад гърба му е ПРЕЗИДЕНТ НА РЪБЪ,червения гладен прокурор и независимите социално слаби съдии.Но народа се събуди и ви даден червен картон и на следващите избори ще е още по лошо за вас,защото ви лъснаха червените г....е .Нищо,че ви искарват дественици,като Софиянски.

101

Анонимен

преди 13 години

хаха

100

Н-к щаба

преди 13 години

Другарю Командир, на др. Цветанов не му приляга да тика в ъгъла който и да е било. Както вече стана ясно той и неговите протежета с по 120 г. трудов стаж са дърпали яко. Друг, а не той трябва да товори за престъпления, и да се прави на шестак или таралеж.Докладвах: о.р. ген. от пожарната Шестаков н-к щаб на отряда "ГЕРБ"

99

Анонимен

преди 13 години

Преди ден-два, един от форумците нарече лицето Цветан Цветанов, "топ-***" на България в момента. Е, това му твърдение, макар и доста радикално, трудно може да се оспори. ЦЦ просто се оплете в лъжи и интриги, т.е. в собствената си простотия.

98

р.овч.

преди 13 години

боко, цеко - ама *** гризът дървото:)))

97

Анонимен

преди 13 години

Една добра новина днес. Запада вижда какви ги върши червената *** и почна да ги натирва. Спокоен съм за бъдещето. Америка и Западна Европа следят обстановката в България и няма да допуснат червената *** да се подиграва с тях и българския народ. Мръсните червенотиквеничета, вече започва да им припарва...... Давайте бели хора с вас сме!