75

пешо

преди 13 години

Американските агенции за усъвършенстване работата на законодателството с офиси в София подпомагат усилията за редуциране на организираната престъпност в България.Отделът за пресичане на престъпността в консулската секция на посолството в София притежава списък с известните и предполагаеми криминални фигури и посолството провежда агресивна политика за недопускане на тези фигури да пътуват до САЩ"

74

hfhfhf

преди 13 години

hfhgggggggfhgfhf

73

Агент Гуце

преди 13 години

Глеам го,глеам го е па от тоа по-добар за миистер на Вътрешните болести е па нема.

72

Анонимен

преди 13 години

sast da mu vyrnat parite za izdavane na vizata....

71

Анонимен

преди 13 години

на тоя не визите, а веднага в затвора.за там му дават виза.тоя престъпник дето трови децата,ще страда.има видов ден.но серГЕЙЧО, да каже колко окраде и сега ги къта в чужди банки и лъже народа ,колко е беден.но да каже колко даде на неговото Ленче,за да построи и купи апартаменти,къщи и да се разхожда по света.седнал да плямпа все едно и също.....да не говорим за приближените му ГЕЙчовци ,колко окрадоха народа.само празни приказки говори като първанката............

70

нашия

преди 13 години

Айде циркаджиите пак почнаха циркове отнели я и какво да не би да му земат парата бай ти румен гледа си рахата държи си черните каси и го боли шлифера а сичко е прах в очите продава амфетките на тарамбуките а отделно и е масон така че ако поиска ще го вкарат в щатите за секунди по тая линия според мен дигат на Боко рейтинга договорили са се двамата продукти са на едно и също котило дори и да имат междуличностни конфликти допускам че цирка е с УСА сценарий даже

69

Анонимен

преди 13 години

Абе, Бойко, не знам как да ти се обясни по-ясно? Тебе може и да не те "интересува" една "оперативна" среща, ама американците заради нея не са дали виза на "Мистър Пиш". Ти подари на руснаците още нещо и скоро и ти ще гледаш САЩ само по филмите. За теб не ми пука, ПРОБЛЕМЪТ МИ Е ЧЕ ЗАРАДИ ТЕБ И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГЛЕДАТ АМЕРИКА САМО ПО ФИЛМИТЕ. Като мизерното старо ТОШОВО време. Или се бориш да достигнеш своя идол и да ни трябват ИЗХОДНИ визи? Ние помним какво беше при тоя сатрап Живков.

68

Анонимен

преди 13 години

Голям праз, и какво ще стане ако примерно утре хипотетично Румен Петков стане отново министър, САЩ сигурно ще трябва да си затворят посолството.Аз лично не вярвам в това писание или спирането на визи за САЩ се обявява по медиите.

67

Анонимен

преди 13 години

САЩ в услуга на Цветанов. Ние сме N -тия щат на САЩ, а посланика им ни е министър председател. Шпиони и гадни ченгета, егати демокрацията.ХОРА, БДЕТЕ, НЕЩО ПОЧНА ДА СЕ СЛУЧВА...днес със депутат, утре с всеки от вас...

66

Малоумен

преди 13 години

Не ме интересува Румен Петков изобщо. Само искам да ви питам - ей така- материал за размисъл: значи щом вземат визата на Румен Петков, значи ли че хилядите обикновени български граждани, на които посолството на САЩ им е отказвало виза, без обяснения, са престъпници ???

65

Анонимен

преди 13 години

При нас сме си така господа американци - днеска го съдят - утре го пускат - чист като сълза. Не ги вземайте толкова на сериозно тия работи.

64

Mery

преди 13 години

До #67: Напълно съм съгласен с Вас.Може би не сте схванали иронията в моя ком ентар.Ако е така,извинявам се.

63

$

преди 13 години

Смешно! От какво да се оплакват?От това, че САЩ са отнели визата на човек,който ебил в редовете и ръководството на БКП по времето когато същите *** ги обявяваха за световен злодей и враг 1на социализма, който трябва да бъде унищожен?От това, че не искат на своя територия човек свързан с организираната престъпност?Имайте предвид,че щатите разполагат с много по-голяма информация и от нашите служби по въпроса!Ето това е илюстрация как изглеждат отвън нашите леви/всъщност старите ***/!

62

Mery

преди 13 години

Интересно защо гл.прокурор на BG Б.Велчев не възбуди дело в Страсбург за дискриминация на Румен Петков? Или пък поне 4-5 неправителствени организа ции не непишат Кърваво писмо до посланик Уорлик:Защо ни спирате левите кадри от посещение в САЩ;вие сте расисти! Може и Ф.Хюсменова от съюзническата партия на БСП - ДПС да постави въпроса за разглеждане в Европар ламента. Може и ВСС да се свърже с Държавния департамент в САЩ с протестна нота,подписана от... Ц.Цонев! Ега ти "левите" сили,неправителствените организации и магистратите: когато е за вътрешна употреба,отварят уста като аслани,когато трябва да се оплачат на представители на велики държави,мълчат наведени в ъгъла като ***!

61

курдо коленков

преди 13 години

С товарни вагони е по-пролетарско!:)))

60

хе

преди 13 години

Я!!! "годеницата" на Яне се обади!

59

Tania Makaveeva

преди 13 години

Bravo!!! Nai -posle niakoi da slpzi piklütü na miastoto mu.B BG so paziat ,zastoto darzi parite na komunistite ,no navan horata znaiat koi koi e .

58

Йордан

преди 13 години

пак чакаме някой друг да направи първата крачка, за да се сетят да разследват какви ги е вършил този, не че ще стане нещо, но толкова срещи с хора от подземния свят са малко или много подозрителни. Много ми е интересно каква работа имат висши държавни служители с тези "мутри", та чак са се срещали. Изобщо не ми е чудно, всичко е ясно.

57

Румен Петков

преди 13 години

Искам да се знае, че тонът на повечето изказващи се е политически некоректен.Също така, искам да се знае, че АЗ самостоятелно оттеглих визата и за държава, в която криминалния контингент си избира мавърче за президент и която по никакъв начин не може да бъде модел за демократично общество, наложено към нашето изградено такова. Така че всичките тези приказки и обвинения са безпочвени и е ясно, кои партийни интереси прозират през тях. На вас, мишки, НАЗДРАВЕ!...Ох, къде е тоалетната ви тук???

56

Мелез м/у Герб/Атака

преди 13 години

Политическия имунитет не е ли за това-да не могат да се съдят за изказвания и кой на кого бил обиден.То ако всички в парламента тръгнат да се съдят заради изказвания няма да остане нито един народен представител там. А тоя да бяга от БГ преди да са го запорирали да не може да напуска града че тогава ще трябва да си търси и фалшив паспорт ,и ще брадяса като пудел. Само около шадраваните ще могат да го разпознаят кой е.