372

....

преди 13 години

Ае пък да се замислят малко после ще съжаляват че не се ходили и не са слушали. В главата си имат само едно излизания насам натам. И аз съм бил така не си мислете че само вие сте така. Ако си мислят че сега е трудно нека да видят като завършат кво става идва истинския живот с трудностите и няма мама и тати да им помагат. Ще се мъчат и ще си викат "Що не слушах когато му беше времето" но ще е твърде късно. П.С. Това е продължение на долния ми коментар за тези където немогат да схванат.

371

....

преди 13 години

Да си отпочинат, че колко още нестига че не ходят на училище ми искат и още ваканция. Ето едно примерче аз съм студент 1 година и моята ваканция е цял месец да уча за изпитите ми на целия материал който съм взел по всичко. Това е много голяма ваканция нали ? Вярно че тая държава е затънала и нищо не дава ама и те трябва да се потрудят малко. И аз съм видял тая държава каква е но не се предавам и се мъча да постигна нещо. 10 клас приказва за пиячка,купони и т.н и после като има 2 др са и виновни

370

sss

преди 13 години

ей *** дъртаци ... Имаме смелост да протестираме, а вие какво ... Кой ни е докарал дотук ако не вие. Държавата е винаги на 1 от последните места във всичко освен в тези лошите неща където сме винаги на челните позиции ... Кой ако не вие ми кажете защото не смеете да си отворите устата . Айде сега си трайте моля ви се защото ако бяхте като нас сега нещата нямаше да са така и нямаше България да е толкова затънала. А ваканцията е кратка защото няма време за учениците да си отпочинат от училище

369

йаааа

преди 13 години

oooooooooooooooooh, свършихххххххххххххххххх о йаааа вундабааррррр, о йааа мах вайтааа йааааааалапни ми *** йааааа ша ти свърша в гърлото ве еййййм путкооооо йаааааа давай *** лапай го йаааа, нагази са ***, щи пръсна ***, че и дупето йааааааааааа

368

sgjajogpwnh

преди 13 години

jZ0rxN <a href="brmfbfliwaef/">brmfbfliwaef</a>, [url=pjhekkxnwebb/]pjhekkxnwebb[/url], [link=arhyeepibugo/]arhyeepibugo[/link], tivotkukypqo/

367

Vi

преди 13 години

Съглсна съм с теб и споделям същото мнение. Учениците се казват ученици, защото се предполага, че учат, а не защото имат по-дълга ваканция от възрастните. Но честно казано днешните ученици са всичко друго, но и ученици.

366

Анонимен

преди 13 години

Оправдават се,разбира се,с матурите.А ние,от 12 клас?Ваканциите са ни основното време за учене,а ни ги орязват тотално!А колкото до по-малките ученици,не съм на мнение,че за 3-4 дни повече училище ще научат кой знае колко повече...

365

пф

преди 13 години

тоя е голям ***! и аз бях ученик и знам че на децата им се живее просто искат да се забавляват няколко дни едва ли ще нанесът непоправими щети върху образованието и не знам какво им пречи толкова да удълват ваканзията с една седмица ..

364

pa4ka

преди 13 години

xaxaxaa...***!!!

363

гневен

преди 13 години

Време е министър Игнатов да спре да лъже и да признае грешките си! Протестите на учениците са предизвикани от некомпетентността на неговите служители. Време е министърът да отвори календара и графика на учебната година, който е подписал, и да се извини на учениците и родителите им. Да удължи зимната ваканция и края на първия срок, защото в учебното време е включена и ваканцията на първокласниците и неучебния 15 септември. Всичко е проста аритметика! Средно 8 дни е резервът за 2. учебен срок!

362

go6o

преди 13 години

Ехо,пенсионерите някой да Ви е искал мнението ?? :)

361

Студент

преди 13 години

Студентите искат да учат, учениците искат ваканция. Да им дадат 2 месеца зимна ваканция и да учат на лято :) Видели, че останалите хора могат да правят протести, и тръгнали и те да протестират. И без това си вземат твърде много болнични, без да са болни, няма смисъл да протестират.

360

бравунций

преди 13 години

Браво на децата!Да.Но не защото искат ваканция, което е просто смешно и абсурдно. Нямам никакво основание за това. Но все пак браво, че имат смелостта да се съберат и да се организират. Нещо, което нашите заспали родители, баби и дядовци така и не са правили навремето. Именно заради тяхното бездействие толкова години, сме на това равнище днес.Но все пак бъдещето е в ръцете на тези млади хора и ако не друго поне определено показват, че могат да протестират и да се обеднияват.Браво.

359

охобохо

преди 13 години

Браво на децата!

358

sta4ka

преди 13 години

Лесно им е на дъртите,които са писали коментарите..все сте недоволни и на всичкото отгоре се бутате там където не ви е работа/Оставете ни да си стачкуваме стига сте ни оплювали..ние поне си имам цел и по някакъв начин я преследваме.Би ли сме прости и разлигавени..добре но защо по олимпиади все печелим...късмет (рофл).....Ако бяхме като вас оплуващите нашите действия,то още щяхме да сме под робство!Вие сте както пише Ботев в "Патриот"и "В механата"-лъжепатриоти!

357

Ей

преди 13 години

Не виждам никакъв проблем. С повече или по-малко ваканция, с протести или без протести, накрая пак ще се дипломират като неграмотни. Я оставете децата на мира. Ако някой е виновен за това, вярвайте ми - това сме ние РОДИТЕЛИТЕ.

356

Родител

преди 13 години

А не искам да споменавам колко неграмотно написани коментара ми се наложи да изчета, и то не само на "протестиращи", "защитници" и "нападатели". Коментари на латиница, коментари без никакъв смисъл, коментари нямащи нищо общо с тематиката.

355

Родител

преди 13 години

Две думи само "права" и "задължения". Всеки ги има, само че някои искат да им се спазват "правата", но "задълженията" ... "Бре к'фи сте вие да ме карате сега да уча. Искам да си почивам!". Изказвания от типа: "Вие сега ни определяте ваканциите, утре ние ще ви определяме пенсиите!" ми се струват толкова смешни. Как някой който не знае елементарна математика ще седне да ми определя пенсията? На какво основание - "Не ме подкрепи тогава, сега минимална пенсия. Аре бегай!" Ша *** прощавате ...

354

Ру

преди 13 години

Децата и младежите , искат някой да ги чуе . Така е откакто свят светува . Друг е въпроса , дали са избрали верния начин . Но в крайна сметка , нали гледат от възрастните . Нали искаме да се развиват физически и да не са дебели отличници . Е , кога да отидат да покарат ски , ака не през , така наречената , зимна ваканция ? Mens sana in corpore sano .

353

Петя

преди 13 години

Щели да ми плащат пенсията! Да внимават да не стане така, че аз да им плащам социалните!