34

$

преди 13 години

Проблемът на България е, че е не е имало достатъчно дълъг период на спокойно развитие след Освобождението, за да стане достатъчно силна и богата.Тъкмо е стъпила на краката си в началото на 20в. и създала силна армия и добра икономика и са дошли двете нац.катастрофи.След това 45 г. неуспешен комунист.експеримент/вредите му ще тежат дълго/.Всичко това е довело до голяма резигноция особено у младите.Шансът е поне още 30г. спокойно развитие.Имаме качества, не оставяйте черногледството да взима връ

33

Президент на РъБъ

преди 13 години

Ами не се заомбирай, ами мисли с главата си - не със *** си - и стига само ревахте по форуми и кръчми... мислете и направете нещо с тея си глави... Предприемчив бил българина - предприемчив е само като трябва да открадне нещо - не и когато трябва да измисли...

32

Президент на РъБъ

преди 13 години

Ти май освен в Световната конспирация вярваш и в Джуна, в кашпировски, в исвънземните, в Бермудския триъгълник а ? :)Пикльо неодучил :)

31

крал

преди 13 години

Случвало се е и преди.Свършвало е със заколване на краля.Да му мислят страните,които си нямат крале за колене.

30

асдф

преди 13 години

Въпрос: Как се заробва една държава? Отговор: Чрез финансови пирамиди - банки.

29

freedomfighter

преди 13 години

Томас Джеферсон - президент на САЩ - (1743 - 1826) I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around [the banks] will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered...

28

Анонимен

преди 13 години

Всъщност, ако погледнем съвсем реално - най-голямата световна финансова институция - американският федерален държавен резерв е точно една голяма частна масонска банкерска институция която си играе с долара и всички останали валути по света.------------------------ Ами ти като толкова ги разбираш игрите на ФЕД, имаш ли що годе нормална сметка в банката или си само хипотетик? :)))

27

Анонимен

преди 13 години

Абе вие сте много интересни типове. И как така САЩ предизвикаха кризата? Някой карал ли ви е да влагате в американски книжа? Нали сте ги купували от алчност. Егати инфантилните изказвания...

26

Анонимен

преди 13 години

Всички живеем в Америка (Rammstein)

25

Анонимен

преди 13 години

Най-интересното е, че САЩ, които на практика предизвикаха кризата отдавна вече са извън нея. Разклатиха, света и Европейския съюз и се изнесоха да им харчат парите, защото тия от войната в залива са на привършване.

24

ВВ

преди 13 години

Прав си тово е тъжната истина

23

бакал

преди 13 години

Стига си гововил глупости, ами се образовай. МВФ е междуправителствена организация. Какво им е частното на правителствата?Фед въобще не е "финансово гарантиран от най-големите банки". Бъркаш The Fed (Federal Reserve SYSTEM или просто Federal Reserve) с Federal Reserve BANK, което показва неинформираността ти и по този въпрос.СБ няма НИЩО ОБЩО с Фед.

22

коментатор

преди 13 години

Всички ние сме роби от момента в който сме се родили.Целият ни живот минава в работа. Нямаме време нито за себе си нито за семействата си. До такава степен сме зомбирани от медиите и масовата "култура", че не се усещаме че парите за които се блъскаме отиват предимно за ненужни глупости.Целта е да бъдем поддържани живи но болни за да пълним сметките на една много тънка прослойка от хора - нашите господари.

21

Astarot

преди 13 години

Ти на коя планета живееш? Кое точно не им е частното? ФЕД е държавен регулатор, финансово гарантиран от най-големите американски банки. Между "гарантиран" и "притежаван" границата се размива, защото ако гаранцията се оттегли, институцията се срива. Така, че е логично, кой командва парада в САЩ. МВФ и СБ са си чисто производни функции на ФЕД. Те вече са си открито частни банкови консолидации под директно подчинение на Уолстрийт.

20

стига...

преди 13 години

Стига за всичко да обвиняваме евреите. Аз не съм евреин но не зная защо ние християните неевреи не си признаваме че често евреите са по находчиви от нас.А то отношение на Ирландия дали няма да се обезцени в средносрочен план еврото?

19

Анонимен

преди 13 години

Европейският съюз е подчинен на банките. Голяма новина, няма що. това всеки го знае.

18

ХАХАХА

преди 13 години

Всъщност истината е, че *** (банкерите - Ротшилд, Рокфелер) стоят зад всичко. В техен интерес е все повече кредити да се теглят. Всъщност, ако погледнем съвсем реално - най-голямата световна финансова институция - американският федерален държавен резерв е точно една голяма частна масонска банкерска институция която си играе с долара и всички останали валути по света. Случая с Ирландия им показа рогата. Те създават кризите, те създават рецесията, те създават инфлацията.

17

ВВ

преди 13 години

И каква ни е ползата от това да сме в Европейски съюз,утре и нас да ни натискат,не че сега не са - нали всеки месец се правят вноски от всички държави и за кого отиват парите за големите риби.Сега ще видите как ще се надигнат ирландците,те не са като нас будали.

16

Dan

преди 13 години

А колко от коментиращите, могат да кажат спокойно и на висок глас, аз съм свободен човек, не дължа пари на никой за нищо!?Всъщност ако можете да го кажете Вие сигурно сте щастливци, е ще се намери и някой който да твърди, че кредитен милионер също не е зле, но "...аз със всеки съм готов да споря..ммм..дали това е най-важно на света..."(Тангра)

15

бакал

преди 13 години

Какво им е частното, чиче? Хал-хабер си нямаш нито какво е Фед, нито МВФ, нито СБ, само ей така си плямпаш глупости...