50

death

преди 12 години

yee ne sum samo az

49

Anonimen

преди 13 години

Стига бе...не се чувате какво говорите. Ние мюсюлманите с тия четири жени, какъв сладък живот ще си живем! С две ръце сме за матриархата! :)

48

Анонимен

преди 13 години

Ми като почне човек да остарява,и почват глупостите...

47

Йорго

преди 13 години

до 39 - Исках да кажа, че живота не се състои само в секса, затова споменах, че ми звучи несериозно ----- А що се отнася до тантристката философия, тя е нещо прекрасно и би било добре, ако по този начин се отнасяхме към всичко, което изпълва живота ни

46

Турчин

преди 13 години

Този не е вред, явно. Жената не е за работа, тя е много лабилна и крехка. Жените днес са принудени да бачкат, защото мъжете са търтеи и не изкарват достатъчно пари. Моята жена е щастлива, държа си я унас, гледа ми децата, има всичко, каквото иска, тя е моята принцеса, не става рано да я псуват по пътя разни ***, а вечер е свежа САМО за мен. Това е истината.

45

Просто е!

преди 13 години

Просто е минал на по-силна дрога.

44

Той бил тантрист....

преди 13 години

Да те чуят *** или мюсюлманите,да им отнемеш правата на хора,тоест на мъжете им....Няма и да помислиш за матриархат.А в момента ние живеем в матриархат и никак не ми допада.В такава система мъжът е нищожество което няма никакви права както е днес в семейното правораздаване.И изобщо няма да те оставят да си пишеш песните или да си секс-роб.Ще бъдеш само роб.Не случайно спадна раждаемостта чрез въвеждане на юридически привилегии за жените и майките. След 40 години нацията я няма.Еманципация!!

43

Анонимен

преди 13 години

Че какъв е проблемът някоя силна и интелигентна жена да е на ръководен пост? Но подобни генерални изцепки от рода на "Жените трябва да управляват", "Мъжете трябва да управляват" са пълна идиотщина. Аз мисля че трябва да управляват кадърните.

42

***

преди 13 години

Каквото и да говорите за жените, не може да се отрече че те са по-добрата част от света. Няма как Господ да не се е поучил от предишната си грешка, когато е създавал ***.

41

хах

преди 13 години

И в крайна сметка какво каза? Че ти си силния пол благодарение на жените. И бтв моят живот също се осмисля основно от семейството, но то не е само от жени. И противно на всеобщото мнение, любовта към дъщеря ти и съпругата ти те прави по-слаб, не по-силен. Любовта към тях те кара да съпреживяваш и техните проблеми, което е нещо напълно човешко. Мисълта ми е, че колкото си повече непукист, самостоятелен, алчен и арогантен, толкова по-силен си. Затова мъжете управляват света. Тъжно, но факт

40

Анонимен

преди 13 години

По - принцип съм на мнение, че е прекалено идивидуално! Има изключително силни и жени и мъже, като цяло сме различни по природа! Ако трябва да избирам из между жена или мъж, кой да ме оправява, бих избрал по - умния! Ако са еднакво *** - жената :D ... поне ще ме привлича физически :)

39

престижно

преди 13 години

Човекът е тантрист - това обяснява всичко:) Това е философия, начин на мислене. Мен не ме разсмива въобще.

38

123

преди 13 години

bravo sting,iska se smelost za da go izre4e6,no pove4eto maje mislime kato tebe.jenata e po dobar rakovoditel.bez nej ka6tata e prazna,a jivota bezmislen.dano,do4aka6 matriarhata,sting.i dano ne si dostata4no star za da izpalnjva6 sexjelania.

37

онбашията

преди 13 години

търпение братко стинг, почти сме я постигнали мечтата ти, днес жените вече не само готвят и чистят, но и на работа ходят. до 50 години ще успеем да им прехвърлим всичко и само ще гледаме мач по телевизията, може и женски кални борби разбира се. да не говорим че колкото по-дащни са станали от преди 100 години, вече няма нужда от досадни обвързвания и дълго мъчително чакане, просто набелязваш, шибаш, чао.

36

Анонимен

преди 13 години

"Мъжкарско"- балканско мислене + невежество... Ееееееееее стига деСега на тема мъже-жени ли искате да се дърлим Днес.бг :))

35

боже

преди 13 години

Дори и световно -известните музикални идоли ги хваща критическата възраст! Жените не мога да управляват добре,защото не знаят как се гради от калта! Поне повечето! Не искам идеи и съвети от същества ,които правят драми от счупен маникюр...Иначе си обичам жената!!! :)

34

Анонимен

преди 13 години

Е, че то си е така! Жените господстват, те са по - силния пол! На мене ми харесва така! Само егоцентричните и суетени плехари, бъкани с комплекси, не го признават! Моя живот се осмисля от жена ми и дъщеря ми, ако ги нямаше тях, аз щях да съм поредния провален ***, затворен в клетка от собствените си страхове и комплекси...

33

lm54

преди 13 години

ГОРКИЯТ,ВРЕМЕТО МУ ИЗТИЧА,ИСКА ДА ГО ПРАВИ ВСЕКИ ПЪТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.....*** НА ПЕПЕРУДКИ....

32

mormot

преди 13 години

this one must be seak >>>>>

31

Анонимен

преди 13 години

има три версии...или е *л или е*л или е -*л....