9

Анонимен

преди 13 години

и НАП и НОЙ имат записи за данъци и осигуровки, които съм плащал през годините. Защо това не е достатъчно за удостоверяване на стаж?!?!?!?!?! Дебилииииииии!!!!!

8

s teb sam

преди 13 години

i az taka iskam, brat!

7

Българин

преди 13 години

Да обявим ВОЙНА на осигурителната система !!! Аз не желая да ме третират като някакъв престъпник, било задето съм работил, но чиновниците са ми унищожили документите, било защото не желая днес да плащам осигуровки, с които родоотстъпните политици хранят *** *** !!!Искам да бъда ИЗКЛЮЧЕН от осигурителната система - освобождавам НЗОК и НОИ от всякакви ангажименти към мене, ако и аз нямам ангажименти към тях Парите, дето съм внесъл досега им ги подарявам, да се задавят дано.

6

EGATI DARJAVATA

преди 13 години

- DOSEGA SA VAJELI KUPONI, PROPUSKI..... SLU4AINI POZNATI.....

5

Йорго

преди 13 години

Според мен един пропуск би трябвало да има по-голяма стойност в съда, отколкото показанията на двама свидетели ---- Ако обаче пропусът не е налице, тогава показанията би могло да са валидни ----- Но ако лицето има пропуск,а няма свидетели - нима няма и доказателства --- Не съм съгласна с това, че таксите трябва да са за сметка на ищеца, защото ИЩЕЦА НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ПРЕДПРИЯТИЯТА ИЛИ ЗА УНИЩОЖЕНИТЕ АРХИВИ --- Законите трябва да сеприемат след АНАЛИЗ, ане на прима виста

4

Патриот

преди 13 години

Да това е вярно.В НОИ цари пълен хаос.Служителите там са абсолютно некомпетентни и преднамерено зли.В НОИ Пазарджик занесох осигурителните ми книжки за заверка.И те изчезнаха!!!!!!!Трябвало да ги оставя с приемно-предавателен протокол.Файла ми се оказа празен!!!!!Добре ,че в НАП пазаят повече информация.Само ,че сега съм длъжник за довнасяне на държавата на някъкъви измислени суми макар ,че за периода съм имал 4 данъчни проверки.Пълна ***!

3

WWW

преди 13 години

КОЙ КАЗА 4Е ДЕПУТАТИТЕ РАБОТЯТ ...ТЕ САМО КРАДЪТ И НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВЯТ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ ВЕ4Е 20 ГОДИНИ.........

2

Даам

преди 13 години

Освен всичко това и трябва да са работили по 1 и също време... а какъв е %-та на депутатите дето им е съвпаднало "работното" време??

1

Дааам

преди 13 години

Ами за какво са ни въобще тези трудови книжки, не се ли въвеждат данните от тях периодично в някакъв регистър?? Аз викам като му дойде времето направо с всички колеги през живота да се изсипеш където си трябва като *** сватба!