24

gazibarev

преди 13 години

aide da se digame i da gi izbiwame tiq kopeldaci!

23

Йорго

преди 13 години

Някой вчера бе призовал всички, които имат пари в банки да си ги изтеглят, за да се предизвика срив в банковата система и от там много неща да си дойдат на мястото ----- Понеже е рисковано парите да се пазят у дома, може би е добре да се дадат за пазене в сейфове - така банките няма да могат да ги ползват ---- Да видим тогава от къде ще дойдат тези милиони за партиите и за изборите

22

Black Beard

преди 13 години

Е как за партийците криза няма. Щом държавата ще плаща,отварят уста като крокодили. И за какво ще ги харчат? За плакати, от които да ни гледат тъпите им муцуни. Вместо да ги дадат за лечение на някое болно дете. Но те са напълно лишени от състрадание, пък и децата не са избиратели.

21

VAZMYTEN

преди 13 години

PO 4 MILIONA CIREI DA IM IZLIAZAT NA GAZOVETE

20

VAZMYTEN

преди 13 години

PO 4 MILIONA CIREI DA IM IZLIAZAT NA GAZOVETE

19

123

преди 13 години

Покойник от старата столица се оказа длъжник на данъчните. Мъжът, който от три години не е между живите, дължи 1 стотинка лихва, научила преди броени дни съпругата му. За да внесе въпросната стотинка обаче, жената платила 1, 50 лв. такса за банковия превод.Странната случка се разиграла преди броени дни в данъчното подразделение във В. Търново. Съпругата отишла да закрие фирмата на покойния си мъж, тъй като тя е преустановила дейност. Когато започнали да оформят необходимите документи обаче, се

18

xxx

преди 13 години

Именно финансирането на политическите формации породи най-много дебати на дискусия за Изборния кодекс, който предстои да бъде гласуван на второ четене........ne drugo koeto kasaena Naroda beden a tova

17

Анонимен

преди 13 години

Значи пари за предизборни агитации има,а за соц.домове няма!В какво биха убедили обеднелия тотално българин след като 20 години се нагледахме на СЕИР?Имам къща в провинцията наследствена та там има улици, който са в камък и трева искат ни такса смет, а нямаме кофи и никой не идва да почиства. Господа, много малко хора ще се надигнат да отидат до урните в избирателния ден ,защото се нагледахме на едно безпардонно крадене от властимащите.

16

Поли

преди 13 години

Това беше върха на глупостта. Как е възможно в период на криза, когато няма пари нито за здравеоопазване, нито за образование, нито за пенсии и за какво ли има изобщо, а те двойно ще увеличават парите за изборите за да купуват гласове и да строят палати - та нали затова и направиха данък лукс, а само бараки. Сега и *** за бараките да плащат поне. Е тези мислех, че ще направят нещо добро, но само глупости и простотии. Добре, че са форумите да си излеем недоволството иначе сме пълни профани.

15

Анонимен

преди 13 години

Политиците са *** дано измарат всички. От чии джоб идват тези пари. От нашия. От моя и от твоя. Но въпреки това няма един политик който може да направи нещо за България. не им стигат заплатите и "допълнителните доходи" ами и ще правят пропаганда на наш гръб. Нямам думи.

14

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Еееееее тия вече бързат с харченето! Първо ще трябва да ги откраднат и тогава да ги харчат!!!!!!!!!!!!!

13

kk

преди 13 години

Разбира се,че трябва да им увеличат парите двойно на Партиите!Вече е трудно да крадат,а и ще ги наблюдават за финансирането чрез контрабандата>предстои Шенген!А така,ще си крадат легално!И като прибавим по 15000 за дупедат,хак да ни е!Като нямаме Гражданско общество да стане и да ги измете,така ще продължат до като ни унищожат!

12

ДОН КОРЛЕОНЕ

преди 13 години

НАДУШИХА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ПОБЪРЗАХА ДА ВДИГНАТ ПАРИТЕ, ЧЕ ДА НЕ ИСПУСНАТ ПОСЛЕДНИЯ КОКАЛ. ЕХ, БЪЛГАРИО, ЗА ТЕБЕ ЛИ МРЯХА ПОКОЛЕНИЯ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ??? НЕ СЕ ЛИ НАЛАПАХТЕ БЕ, ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ? НЯМА ЛИ ДА ВИ ПРИСЕДНЕ? НЯМА ПАРИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЗА НАУКА, НЯМА ПАРИ ЗА АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ, А ИМА ПАРИ ЗА ИЗБОРИ??? ДО КОГА ЛИ ЩЕ ВИ ИЗТЪРПИ НАРОДА ? ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ТОЗИ ВЪПРОС?

11

aideee..

преди 13 години

Doide vreme da si podrediat jivoteza ..

10

дядовото

преди 13 години

когато партиите в БГ са били забранени ,30те години на миналия век,БЪЛГАРИЯ е БИЛА на ТРИ морета.сега БГ е на ЕДНО море.ПОУКАТА-някои могат да я разберат.

9

GLEN

преди 13 години

На България не и трябват партии,на България и трябва един нов АТАНАС БУРОВ!!!Прочетете" Срещи с Буров" от Михаил Топалов-Памукчиев,и ще разберете много истини!!

8

Възхитен

преди 13 години

Браво, браво, браво!

7

Анонимен

преди 13 години

Ще взема и аз да си направя една партия.1 милион ще дам на Кондьо и Софи Маринова да ми водят предизборната кампания, другите 3 ще си ги прибера в джоба пък вие ако щете гласуваите :)

6

али

преди 13 години

ето ви и ГЕРБ , аз бях много против тях. Но на другите избори на пък на всички ще гласувам за тях...

5

аре стига бе

преди 13 години

Кой дава тезе пари?Ако ги давам аз,електората,гласувам за спирането им!