8

...samo kartoffi

преди 13 години

stiskaite zabi....proletta idvaaa....i XOTELchetata shte otvoriatttt

7

do nomer 1

преди 13 години

правилно е братко аз не съм се записал защото бюрото в Бургас е пълна порнография.досега 2 пъти сам съм си намирал работа въпреки че бях записан от бюрото.нямам желание вече тези прадливи хора да ми търсят работа

6

Т

преди 13 години

Това с "взаимното съгласие" е отдавна отработена практика, а фиктивните обяви - рутина.

5

Венелин

преди 13 години

Безработицата е и по-голяма, но най-лошото е, че ще расте през следващите месеци! А Дянков може да си говори каквото си ще.

4

безработен

преди 13 години

Това с фиктивните обяви е 100%-ова истина!!! ГАРАНЦИЯ!!! Да не говорим, че не е нормално, човек да търси каквото и да е и да пуска св-та всеки ден и никой да не го потърси два месеца? Това за какво ви говори министър Дянков??? Знаете ли че работодателите принуждават хората да подписват, че напускат "по взаимно съгласие", за да не се плащат обезщетения??? Че не се плащат отпуските както е по закон, а те принуждават да почиваш зорлем!!!

3

Анонимен

преди 13 години

Тея па??? Алоооуу кой ви е учил да смятате бе!?!? Всеки трети вече е без работа или е с единия крак навън!!! Имате ли представа изобщо от пазара на труда: изамите на фирми с публикувани фиктивни обяви за работа и данъчните облекчения за това; малък брой несъществуващи свободни позиции, на които се настаняват само "наши хора"; Изевателството над малкото работещи хора - по договор работиш 8 часа, а дефакто са 12....????

2

Бай Борко

преди 13 години

Честити магистрали. Честито управление на ГЕРБ.

1

Митко

преди 13 години

Стига сте смятали безработицата по регистрираните в бюрата и изплащаните помощи.Реалната безработица е много по-голяма, извън Софийското княжество е почти 50%, а по селата и малките градчета гони 90%. Защо не смятате отпадналите от регистрация, нежелаещите да се регистрират.....