56

stamat

преди 13 години

Ха-ха-ха...Глупаците като тебе не почитат Христос, те вярват в петричката вещица Ванга.

55

дава ми се да знам

преди 13 години

БОГ Е ЕДИН, той е сътворил живота на земята, БОГ е ПРИРОДНА СИЛА, която никой не е виждал, Исус е една измислица, по която все още се явяват някакви противоречия

54

Тенгрианин

преди 13 години

До 51То и теб май нещо така те напъва отзаде...Такива като теб трябва да ядат бой, за да се научат да не промиват мозъците на младите българи с вашите византийски приказки.Българите ще научат колко древен и велик народ са без значение дали искаш или не.Както баба Ванга е казала:"Деца, в България ке стане добре...Ке се живее добре!"

53

Йон Илиеску

преди 13 години

Особено радва душата ми тука включената Елена Чаушеску....

52

Анонимен

преди 13 години

MNOGO VAJNO.

51

??????????,

преди 13 години

Ako poliacite s a glupavi religiozni hora, zashto te sa po -silno obshtestvo ot nasheto i silna dyrjava? Zashto poliacite si pomagat v chujbina, a bylagrite se precakvat? Mislete vyrhu tezi vyrposi?

50

Хичънс

преди 13 години

Глупава статуя, посветена на несъществуваща личност. Пилеене на пари за религиозни идиотщини.

49

киулке

преди 13 години

И ти попрочети, преди да гледаш сламката в окото на другия. Да си чувал защо короната на владетелите "от Бога" е отворена? Отгоре е Бог, който дава власт на владетеля на Земята. След като според "християнството" Бог и Спасителят са единосъщни, какво прави отворената корона на главата на "Царя на царете" - сам себе си ли е коронясъл?

48

??

преди 13 години

Zashto ateistite praznuvat Velik den i Rojdestvo s hristianite? Neka si rabotiat i da si slushat chalgata.

47

киулке

преди 13 години

Ти ли ще ми даваш наклон на шапката, бе, ***, дето прякорът ти изцяло говори за невежеството ти?"Императорътът(Константин I, попроизход мизиец)... възстановил градовете Плиска, Преслав, Костанция и Дръстър"анонимен хронограф, IX векНищожества невежи с напъни и тенгриански сърбежи...

46

човек

преди 13 години

Вземи попрочети нещо, преди да критикуваш. Чувал ли си за "цар на царете"?

45

Анонимен

преди 13 години

Общата височина на монумента, осветен при голямо струпване на вярващи и католически свещеници, е 51 метра. ............ а когато няма струпване на вялващи,колко е височината ?

44

Анонимен

преди 13 години

Ние си имаме най-голямата тиква ... в кабинета

43

z

преди 13 години

Тези католици са се объркали. Как ще го изтипосат със златна корона, те въобще имат ли понятие от личността му?

42

PPP

преди 13 години

Е не, с тази корона златна е като цар. Иисус се символизира с венец от тръни... Не ми харесва на мен. Мое лично мнение е. За бразилската статуя знам защо е с разперени ръце. За да почне да ръкопляска като види бразилец да работи по 8 часа на ден... Ама полската не я разбирам с тази царска корона... Хайде сега и в книгата на Гинес да се запичат ако искат

41

Антихрист

преди 13 години

Много Джеймс Бонд си гледал, пич.Ще ми хареса Русия да си измисли извинение, да дойде с танковете, и да разпарчетоса тоя жалък паметник. Просто да се види, че в реалния живот литературните герои нямат никаква власт.

40

ИТ

преди 13 години

Христос Спасителя е "коронясан" с венец от тръни,а не златна корона.Тези,които той изгони от храма сега са му издигнали кичозен монумент с цел печелене на пари.Не надценявайте религиозните чувства у поляците. Всички поляци,които познавам /а имах късмета да работя с много поляци из Германия/ обичат повече водката от Исус Христос.

39

стамат

преди 13 години

Хубав ник си си избрал, шматка проста- тъй всеки да разбере, че колкото някой повече мрази Христос, толкова повече обича Червената армия- Армия на убийци, насилници и канибали! О да, в Червената армия е била честа практика изяждането на труповете на убитите свои и противникови войници! Имало е и случаи, когато прегладнелите червеноармейци са убивали и изяждали собствените си другари! И за това има доклади и от немското разузнаване, и секретни донесения на СМЕРШ до Върховното командване в Москва.

38

Тенгрианин

преди 13 години

До 35Българофоб жалък научи малко история преди да говориш!!!

37

Анонимен

преди 13 години

...но с една риба и един хляб НАХРАНИХ народа....