39

Анонимен

преди 13 години

До 24: ***, тогава контрабандата е била още по-голяма, но с една малка разлика - ако някой се осмели да каже за това го вкарват в затвора до живот ( за клевете, разбира се), или изчезва безследно! Само за тази година са хванати на границата повече контрабандни стоки, отколкото за последните 10!

38

до 26

преди 13 години

Алю двайшестица,кой от изброените палячовци от теб не е бил"комуноид"???!

37

Анонимен

преди 13 години

Ловят се,ама законите правени от контрабандисти и айдуци ги закриват!

36

Aladin

преди 13 години

samo da otbeleja che poeshterata mi se kazva sezam i zashto nqkoi e vlizal v neq bez moe razreshenie nali znaete kakvo sledva ......

35

бау

преди 13 години

колко повече има в *** на всички пазари като започнем с женския АМА ТЯХ ЩО НИКОЙ НЕ ГИ ЛОВИ??????????????????//

34

Анонимен

преди 13 години

В Бургаското пристанище е пълно с цигари и алкохол баз бандерол в склад 12 но досега 15г никой не ги е хванал интересно защо ли.Като има проверка ги товарят на контейнери след проверката пак в склада кои ли депутат е замесен и там.

33

отдавна не пуша

преди 13 години

и ми е много гот така.

32

пипс

преди 13 години

Сега е момента някой паралия там, да наеме това помещение и да направи бара "Пещерата на Аладин"! Ето - вече рекламата е безплатно направена и само трябва да се реализира? вече цяла българия знаем къде и какво място е това? Абе що не направих пари че да ида?

31

Pfff

преди 13 години

"В пещерата не Аладин" ?! Абе вие на кафяво ли сте на какво сте ?!

30

Въпроз

преди 13 години

Какво стана с оня дето открадна два буркана с туршия в Хисаря, вкараха ли го в затворя?

29

ХЕХЕХ

преди 13 години

Пещерата на Баба Ми Хвърчилото. Това количество се побира в багажника на Реното ми, ако преди това го изпразня от зелките :-))

28

Анонимен

преди 13 години

а бе, цуцко, нали ти отговаряш за границите?как така цигарите се оказаха в софия?или цуцко-шестака пак само плямпа, а не си върши работата?

27

Shark

преди 13 години

Цялата гази истерия с цигарите се направи за вдигане рейтинга на Цецко и МВР. На всички е било ясно, че с вдигането на акцизите, респективно цените, ще има масова контрабанда на цигари. И сега МВР и гранична полиция са мобилизирани за акции за лов на цигари, за да се направят на акткивни и да отчитат дейност. А истинските престъпници са на свобода. Смешници пълни.

26

Цецовица

преди 13 години

Браво Цецо,още 5 такива удара и ще сменим дограмата на половината апартамента :)))

25

Анонимен

преди 13 години

До 26 правси дано народа прогледне Никога повече червена ***

24

Анонимен

преди 13 години

Браво на Ваньо Танов, още един смел човек редом до ББ, ЦЦ и Сидеров. Комуноидите вече усещат че времето им изтича и в момента са като настъпена змия-само съскат и гледат да хапят колкото се може повече, но това е вече агонията им. Бойко Борисов затяга желязната си хватка все-повече. Време е най-после България да се отърве от Червеното заразно зло. Но трябва още смели мъже и тогава комунизма наистина ще си отиде от държавата ни.

23

ало ало

преди 13 години

Правителството ще падне за 2-3 месеца ако спрем да пушим и пием акцизни стоки, защото приходите от акцизите ще се сринат и Дянков ще се хване за палците:)))

22

Анонимен

преди 13 години

Ваньо Танов се оказа обикновен негодник... Толкова контрабандни стоки в България не са влизали НИКОГА!!!

21

непушач

преди 13 години

много ви е смешен спора

20

Black Beard

преди 13 години

Ако българските цигари си бяха по 2-2.50 лв., нямаше да има такива пещери, нямаше и да има разбойници. А, да и акциз щеше да има.