103

Анонимен

преди 13 години

Така е, но е по-страшно, когато забравиш откъде си тръгнал и станеш "неополитик". Пирински поне си остана такъв, какъвто си е бил винаги.

102

Въпрос

преди 13 години

Що не се запитате, какво е направил Пирински 20 години в парламента. Тази тиха, мътна, гнойна вода, дето лее гъгнещият си глас и е непоклатим депутат. А кажете , какво е направил нещо за България този човек.

101

Анонимен

преди 13 години

тоя дебел *** докато го дотътри.....

100

Йоцо

преди 13 години

Някакъв депутат бил казал, че ЦЦачева и другарката Фидоскова са обсъждали дневния ред, и си хапвали баклавички с боза, та затова и жената закъсняла, човешко е.

99

бг

преди 13 години

КОРУМБАШЕВ Е КУ КУ .............ТАКА Е ДО КАТО СИ МЛАД СИ КУ КУ КАТО ОСТАРЕЕШ НАПРАВО СИ ИЗКУКУРИГВАШ

98

Елтън Джон

преди 13 години

В тая партия ,май всички носят червени прашки. Може би, защтото е по габаритен, та малко му стягат на Корумбашев и така се е разпенил още от сутринта.

97

жжг

преди 13 години

МИС ПАРЛАМЕН -ГЕРБАДЖИИСКИ ***;АМА КАК НИ ИЗЛЪГАХА А

96

арменец

преди 13 години

Жена?- тая за да и кажеш жена тря си много извратен!

95

егати цирка ква миси

преди 13 години

хора нема такъв цирк по света , където пожарникар - примиер и стругар председател на парламента , егати номера честно ще вземем награда в Монте Карло за цирк на годината ;)))))))))

94

olele

преди 13 години

бе не знам кога ходи на работа, ама поне няма ли кой да я посъветва как да се облича тая жена...

93

зевзек до Октавиян

преди 13 години

Да бе, прав си - целия квартал я хвали:))))

92

До 99

преди 13 години

И какво Ви кара да твърдите, че някой с различно мнение е по-лош от Вас?

91

do 97

преди 13 години

Всеки има право на мнение.Любовта не ни прави умни или глупави,тя ни прави по-добри към хората

90

96

преди 13 години

Абсолютно невярно твърдение, че когато човек е нещастен, ругае управляващите или пък упреква някой друг. И тук не говорим за щастие или нещастие, а за нещо друго. Ако не сте разбрал (а) какво е това нещо, много, много жалко и за вас, и за нас.

89

До 93

преди 13 години

Мисля да не отговарям на въпроса Ви, не че нямам какво да Ви кажа. Любовта не ме прави по-глупав или по-умен и това, че изказвам различно от Вашето мнение, не означава липса на любов.

88

anonimen

преди 13 години

Не сте ли забелязали,че когато човек е нещастен по една или друга причина той критикува,роптае и на прицел са винаги управляващите.Ако човек е с добра работа,семейство,деца,той се стреми да стане по-добър в работата си,по-добър съпруг/а,по-добър родител,по-добър приятел.Не може в малкото време на житейския ни път все да упрекваме другите.Та нали всеки ден ние също допускаме грешки.

87

ОТГОВОР

преди 13 години

ТОЧЕН ОТГОВОР НА ЦАЧЕВА,ЗНАЧИ ,ЧЕ СИ ВЗЕМА ЗАБЕЛЕЖКА,АКО ТОВА Е ТАКА,КОРУМБАШЕВ МЛАД ЧЕРВЕНЯК ДАНО ТОВА В ЦЕЦКА Е ПРЕЧКАТА ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧЕРВЕНУШКИТЕ.

86

mind twist

преди 13 години

Човече, форумите са напъплени от леви платени комуноиди-продажници, та мненията са си едно 30-40% платени. Затова са и минусите на поста ти.

85

do 85

преди 13 години

Съгласна съм с Вас,не съм в състояние на екстаз,напротив.Но нали Ви е ясно,че това разграбване с години няма как се оправи от екипа на Борисов за година.Да,г-жа Цачева може би не е най-подходящия председател на НС,но сравнете с предходните.Смятам,че трябва да сме малко по-толерантни.

84

sl

преди 13 години

toq ot kakto zdadoha vlasta ima golqmo jelanie za rabota