171

Dios

преди 13 години

В този мач резултата нищо не означава. Важна е проверката,която направи Матеус.Той трябваше да види кой какво може и на какъв етап се намира...По-добре ли щеше да бъде да хвърли всички сили на най-добрите,да победят,да се контузят и да почиват по 6 месеца след това ???

170

Ох

преди 13 години

България е източна съседка на Сърбия, не знам за какви западни комшии пишеш.

169

aaaaa

преди 13 години

pak 6te gledam ras9no kat minavam kalotina,ama te ve4e sp9ha da ni bazikat.

168

gaco

преди 13 години

ааа, ударили са ни... прах в очите само, той Благой вчера поне 3-4 нови бройки удари, а беше контузен... истинските мачове се играят в Sin city и Night flight тия разгрявки на стадиона са за кибици само...:)))

167

КОЕ Е ВИНОВЕН

преди 13 години

КОСТОВ Е ВИНОВЕН

166

беги,ако шъ растеш

преди 13 години

КИТ БАСНЯВ рекичката рибка растялас други рибки еднакви на вид.Но с времето тя осъзнала,че зла я съдба сполетялав реката родила се кит.Нарушила се речната скуказа реда в обществото гарант.Как великите сомове, щукище изглеждат до този гигант!?В парламента от щуки избранис гласовете на плахите мрянистрог закон бил веднага издаден:от свирепите риби пирании послушните риби шараникита да бъде изяден!...... в речни легенди и митовепоуката само остана:Майки, щом раждате китове-Раждайте в океана!

165

big deal

преди 13 години

priatelski mach...

164

!

преди 13 години

Това е защото в Сърбия не позволяват на футболистите да бъдат мачкани по главите от силиконови дупета преди мачове.

163

Разказвача на приказ

преди 13 години

В началото преди мача когато футболерите на двата *** се ръкуваха забелязах че србските футболери бяха поне с по една глава по-високи от нашите и с тези бели екипи изглеждаха огромни. Нашите пък до тях изглеждаха като червено-зелени мутирали джуджета ...

162

Анонимен

преди 13 години

За каква "Ера" Матеус пишете господин ***. Три-четири мача покриват ли определението за ера?!

161

....

преди 13 години

Статия от сръбски новинарски сайт: Разходка в София - Победа за националите ни в приятелски мач съc западните ни комшии. Безинтересен мач. Cлед първото полувреме екипа ни се разходи из София. Хубав град, по-спокоен от Белград но доста неподреден с учудващо много дупки. Хигиената също не бе съвсем на ниво. Не-лоша бира обаче.

160

BG

преди 13 години

Аз бях за Сърбия.

159

мишок

преди 13 години

Не бе пич. Просто в мрежата на Булсата дават порно канали по 24 часа. Друг оператор не излъчва такива хард-*** неща :)

158

Перука

преди 13 години

Късмета ни излъга. Какво се оплаквате, палячовци ?! Вземат по 1500 евро на седмица и манекенки ми духат. БФС е непобедим ! axaxaxaa!

157

отговарям

преди 13 години

Отговарям под ред:1. Защото от смешния псевдо-национален оБор по футбол никой вече няма интерес2. На тоя въпрос, виж коментар 1663. Защото никой нищо не показва на терена. Те го удрят на разходка в парка всеки мач.4. Докато има балъци, дето ходят по стадионите и ***, които отдават толкова внимание на тоя смешен спорт.Аз лично се чудя как още има "фенове" на тоя спорт в БГ? След всичко, което излезна наяве. Чий го дървите да ходите да им давате пари по стадионите?Какво гледате? Театър?

156

бЕдНяК

преди 13 години

Още веднъж поздравявам Бербатов, че се отказа да играе в театъра наречен "национален отбор по футбол". От 20 години насам и в другите сфери на живота в България се оттеглят един по един добрите професионалисти.

155

буахахахаха

преди 13 години

Има пропуск в заглавието. Трябва да бъде така:Сърбия ни удари една *** пред родна публикаОтносно подзаглавието - България сложи край на успешната си серия в ерата "Лотар Матеус"Ква успешна серия бе? :D :D :D :D :D Наш'те успяха ли поне 2 мача да бият подред ??? Ама иначе за "Успееееешна сееееерия" говорим, раз'ираш ли :D :D :D кви сте смешни просто...

154

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Защо се лютите толкова бре хора? Занимавайте се с нещо друго и не ги гледайте тези ритнитопковци!!!!!!!!!!!!!

153

cska forewer

преди 13 години

Нека за следващия мач Цанко и Сираков да препоръчат на Матеус и "голмайстора" Иво Иванов и бижутера Йовов и Сърмов,а защо не и Топчо и Ил.Стоянов,Г.5етков и други сини инвалиди като тези,които сега играха.Тогава с тях и със слепите им фенове ще сгазим Лихтеншайн и Андора ама др.път.

152

vlady

преди 13 години

Неслучайно българският футбол има два феноменални успеха непостижими за повечето европейски държави - Moonspell събраха повече публика от Литекс-ЦСКА, Hypocrisy събраха повече публика от Литекс-Левски. Браво за правилната посока на развитие към елитарен ъндърграунд а не масов спорт. Дано и националния отбор стане елитарен само за ценители и познавачи с не повече от 600-700-800 зрители на стадиона.