21

Фантомас

преди 13 години

Браво на Бат Боко Супермен . За малко да огъне руската траба.

20

работещ

преди 13 години

Недей да водиш просъветска агитация. Ако Русия не продават газа си на Европа, на кого ще го продава. Зависимостта е взаимна. За нас, газът значи ток и таплина, а за руснаците - папу.

19

работещ

преди 13 години

Товарищ Медведев, ние тук, в България, тия дете не сме от вашите слуги, предпочитаме по-ниска цена на газа - да речем, като тази за Турция и Германия, вместо "обединяване". Понимаеш?

18

Акъл море

преди 13 години

И какво става,американците разработват алтернативни енергии и ги поднасят на тепсия на ***? Сигурно така ще стане,както стана и с обещанието към България за Швейцария на балканите! Тенекеджия!!! Съжалявам се,че съм от една нация с калпаци като теб!

17

аеронафт

преди 13 години

Ха ха...най голямата демокрация в света прави граждански войни в различни точки от земното кълбо, провокира размирици, убива собствените си президенти, като държи рекорд в това отношение...няма US президент срещу когото да не е имало покушение или опит за такова при това от вътрешни фактори, като се започне от Линкълн,Кенеди и т.н. Там демократично ЦРУ и евреите от Wall Street си взимат решения - само който не е живял в Америка мисли че съществува демокрация на тоя свят :)

16

Йорго

преди 13 години

*----Надяваме се, че той ще бъде изграден и ще бъде изгоден за всички участници ----* Което означава, че ако допуснем чуждо вмешателство, каквото вече е заявено от Запада, да се сърдим на себе си за последствията, а не на договора

15

Анонимен

преди 13 години

Цяла Европа използва и е зависима от руския газ и нефт!Как родните простаци не я разбраха тая простичка истина...

14

kosmonavt

преди 13 години

До ROKI ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????"RUSIA E VODESHTA SVETOVNA SILA IKONOMICHESKI ,TEHNICHESKI ,VOEENNA SILA .MNOGO SILNA E DEMOKRACIATA V RUSIA I CHOVESHKITE PRAVA SE ZACHITAT."Това е същото като да го кажеш за Иран или коя да е тоталитарна държава .Русия не е нито едно от гореизброените.Най-малко е демокрация.Тя си е просто Автокрация.А правата се зачитат с куршуми.

13

щирлиц

преди 13 години

Вот так,товарищи.

12

обама

преди 13 години

*** ! )

11

Анонимен

преди 13 години

учете Български език, ще ви трябва

10

щирлиц

преди 13 години

Че е изгоден стана ясно от плача на американския посланик.

9

anonimen

преди 13 години

ami dano e izgoden za vsi4ki,da se podobri jivota v darjavata ni,ama kato znam kolko kradci ima v parlamenta,edva li

8

Анонимен

преди 13 години

Не повторится ли для "Газпрома" неприятная ситуация со сланцевым газом? Ведь наш газовый монополист продолжает строить трубопроводы, призванные надолго связать его месторождения с покупателями. Но вся эта грандиозная газопроводная система рискует оказаться никому не нужной уже через несколько лет.

7

Акъл море

преди 13 години

Ти обаче ще си останеш същото кухо канче!

6

ДА

преди 13 години

Ами ние вече си го знаем, бе!

5

Анонимен

преди 13 години

Южен поток е един от последните шансове руснаците да закачат някоя и друга риба на въдицата си. Естествено, ловят се балъци като нас.

4

щирлиц

преди 13 години

Учете руски език,ще ви трябва!!

3

Никсън

преди 13 години

US разработваt алтернативни енергии и до една година, най-много две години целия запад ще мине на алтернаривна енергия. Тогава няма да имаме нужда от рашките и техния газ, а раша ще стане като като африка за нас - едно депо за евтини прородни ресурси и евтина работна ръка

2

ROKI

преди 13 години

MEDVEDEV E PRAV OT IUJEN POTOK PECHELI CELIA SVIAT.KOITO SE ZAKACHI ZA IUJEN POTOK E KASMETLIA A KOITO SE OTKAJE E GUBESHT.RUSIA RAZDAVA KARTITE A IGRACHITE DARJAVITE IGRAIAT SVOITA IGRA A TIA E ILI PECHELISH KATO SI SAS PUTIN I MEDVEDEV ILI GUBISH AKO SE OTKAJESH OT TIAH I IUJEN POTOK. RUSIA E VODESHTA SVETOVNA SILA IKONOMICHESKI ,TEHNICHESKI ,VOEENNA SILA .MNOGO SILNA E DEMOKRACIATA V RUSIA I CHOVESHKITE PRAVA SE ZACHITAT.