158

Иван

преди 13 години

По какво си приличат ГЕРБ и ДПС. По любовта към нашите пари.Нали не забравяте, драги ми гербаджии, че ББ беше главен секретар при ДВОЙНАТА коалиция - ДПС+НДСВ.Такъв пост се дава за заслуги (или дупе)!

157

Ушев

преди 13 години

Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва.

156

Анонимен

преди 13 години

Още в зората на поп-фолка хората го изпяха-За милиони няма закони,за кокошка няма прошка!А винаги съм ги мислел за ниско интелектуални ,но...гледай какви пророци се оказаха!

155

dex

преди 13 години

o6te edin milioner se poqvi

154

мари

преди 13 години

Не разбрах къде са отишли тези средства, които той е подписвал? Ако не са по предназначение, поне да са в бюджета на страната, а не в бюджета на Друмев и семейството му!!!

153

ghui

преди 13 години

a kakvo stana s kalinanikoi ne komentiraza piklata

152

rumen

преди 13 години

Приятели,- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система...- С едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас.!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени но законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация на Лондонския изкормвач, че той е убиеца...- Няма свидетелски показания на поне двама надеждни свидетели..., а за това те трябва да са работили под личното ръководство на съдията по делото..., или на съдията да е звъннал КрасьоМъка...Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, на когото Красьо - черничкия "звънне"...А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.

151

Анонимен

преди 13 години

Законите в България са създадени в изгода на престъпниците, обвиняемите имат всички права: могат да четат делото и да се информират включително и за свидетелите, а пострадалите граждани нямат никакви права: дори не могат да се информират дали се прави нещо, защото се приема, че Прокуратура и следствие работят за пострадалите. Така се фалшифицират и подменят улики, приемат се заключения и престъпниците се оневиняват още преди съебната фаза, а ако делото стигне до съд, съдиите съдят "по съвест"..

150

Килъра

преди 13 години

Как ще ги подкарат като играят заедно и само ви замазват очите бе скотчета!!!

149

Килъра

преди 13 години

Умните хора ви казваха,че всичко е цирк на бат Бойко ама вие му целувахте подметките :)))

148

gastarbaiter

преди 13 години

boiko podkaraite s ceco sadiite 4e nqma da se opravqt nikoga

147

kuca darjava

преди 13 години

za tezi pari i v 6tatite moje da mu se razmine

146

сдг

преди 13 години

ВСИЧКИ СА НЕВИННИ,НАС 20-ГОДИНИ НИ СЕ Е ПРИВИЖДАЛО ЧЕ НИ КРАДАТ,ТЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ И КЪЩИ ГИ ИМАТ ПО НАСЛЕДСТВО ОТ БАБА СИ И ДЯДО СИ.А ЗАВОДИТЕ И ГОРИТЕ ОТ ЧИЧО СИ,ОСТАВЕТЕ ГИ НАМИРА ЧЕ СЕГА ПЛАЩАТ НА СЪДИИТЕ И ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СИ СТРОЯТ ПАЛАТИ И КЪЩИ В ГЪРЦИЯ И ДРУГИ АТРАКТИВНИ СТРАНИ ЗА НАШИТЕ БОГАТАШИ,СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ.ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕТЕ НАВЪРЗАНИ СА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА.СЕЩАЙТЕ СЕ ЗА КРАСЬО ЧЕРНИЯ И НЕ ПИТАЙТЕ ОЩЕ КОЛКО ИМА КАТО НЕГО.А И ТЕ ХОДЯТ НА КОНФЕРЕНЦИИ,ТАМ КАКВО ПРАВЯТ А?

145

аре ся глупости

преди 13 години

Че кога тези от ДС са виждали мотика?Те освен да тероризират и да грабят народа си уж в полза на уродливото понятие "държава"друго могат ли?Сега остава и сами да си сложат въжето на врата.Ако това се случи ще ги помисля за луди!

144

Анонимен

преди 13 години

не могат да вкарат в затвора за обикновен грабев какво остава за нащо по-голямо

143

перо

преди 13 години

ВЕЛИКИТЕ БОЙКО-ЦВЕТАНОВИ РАЗКРИТИЯ... СМЯХ В ЗАЛАТА!!!!! СМЕШНИ ШАПКАРИ.... повратня..

142

Анонимен

преди 13 години

Ти пък, " от що си люто наранен?"

141

Анонимен

преди 13 години

Аман от херувимки!И от справедливост!

140

Анонимен

преди 13 години

В Китай за корупция екзекутират. Да си внесем оттам съдии, а?

139

9.11

преди 13 години

Господине, в САЩ може да ви съди и съдията! Той винаги дава по-малка присъда, докато съдебните заседатели ако се случат съседи или пострадали от подсъдимия, присъдата е по-соленка. Подсъдимия в САЩ има право да избира кой да го съди. В двата случая обаче, правосъдието там е за образец и ако го копираме!!!(в което се съмняваме доста хора) нещата тук ще са други. Но няма желание, няма и да има, докато на власт не дойдат хора необвързани с никого.