92

Кирил Софийски

преди 13 години

Ето го на решението на проблема с ***. Даите им алкохол от този нелегалния вместо да го унищожавате. Затворете ги в гнусните им гета . Те сами ще се изтребят.

91

tsciganina

преди 13 години

do DNES.BG Tuk prosto nqma nikakvi pravila,Obidi kolkoto si 6te6.NO TOVA E BG. PROSTO SVETA NE VI SE SARDI.Prodaljavayte v sa6tiq duh mili BG.

90

Анонимен

преди 13 години

Защо не пуснете една бомба в тоя квартал - няма да сгрешите :)

89

Вог

преди 13 години

Т.е. на *** ***. Смърт и за правозащитниците - най-долните лицемери, които повече мразят българите, отколкото защитават *** права. За какво ги търпим???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Чакаме да ни сложат въжето на врата ли?! Да се вдигнем и да унищожим сганта.

88

Plovdiv maina

преди 13 години

of tea policai sa vinagi tam kadeto ne triabva,samo izli6ni resursi habim

87

PL

преди 13 години

Петима мъже бяха задържани след масово сбиване снощи в Пловдив. Други двама са настанени в болница, научи Plovdiv24.bg. Около 22 часа в Трето РУП е бил получен сигнал за нарушаване на обществения ред на ул."Звънче" до 14. Пристигналите на място няколко полицейски патрула от Трето РУП, Второ РУП, Четвърто РУП и СПООР са установили, че при сбиването са пострадали двама братя. Те веднага са били откарани в болница - С.А./ 35 г./ с прободни рани в областта на корема и гърба, а брат му Х.А. /28 г./ - с повърхностни рани.По първоначални данни между двамата братя и съседно семейство е възникнал скандал, при който С.А. и Х.А. нападнали бащата на комшиите - А.А./ 59 г./. Тогава синовете на А.А. тръгнали да бият братята, включил се и техен братовчед. След намесата на полицията общественият ред е бил възстановен. В ареста са били задържани за 24 часа А.А./ 59 г./, тримата му сина - С.И./ 32 г./, Н.А./ 25 г./, А.И./ 29 г./, и братовчед им А.А./ 26 г./. Тестът с дрегер е установил, че четирима от тях са били употребили алкохол.

86

Анонимен

преди 13 години

*** роми, тва е

85

до Burgas

преди 13 години

Бек, ти по-далече от Карнобат ходил ли си?

84

AA

преди 13 години

ahhhhhhhhhhh

83

brb

преди 13 години

Другият път да не пращат полицията веднага а да почакат 3-4 часа и после който шава контролен.

82

Леле мале

преди 13 години

Докато ние самите не се обединим срещу *** нахалство и беззаконие, нищо няма да се промени. Държавата няма да направи нищо. Да вземем пример от някои квартали на София в които *** от край време не смее да припари, защото правосъдието се раздава на място.

81

a

преди 13 години

ooooooooooooooooo

80

Burgas

преди 13 години

Burgas e po-dobar ot Varna,a ot Plov-div oshte po-veche ha ha

79

до Burgas

преди 13 години

Най-добрият град се обезлюдява през последните 10 години. Явно умните бургазлии се спасяват, останали са само селски бекове :)

78

нокиа

преди 13 години

освавете ги да се да се прочистят по законите на джунглата

77

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Такива прояви трябва да се поущряват,а не да се прекъсват така брутално от полицията!!!!!!!!!!!!

76

До АБЕ

преди 13 години

Не си в час нещо.Май само си слушал за панаира и за цените в града.Да ,не е евтино като на село,но далеч не е скъпо.Ама не,ти си най-големия спец и всяко мнение различно от твоето,е грешно.И ако ти стиска,ела на мач на Локо или Ботев,кажи че Пловдив е *** град,пък да видим тогаз.

75

Burgas

преди 13 години

nai-staria *** grad v evropa

74

Ашим Асан

преди 13 години

Това си е наша стара ромска традиция, така ние си празнуваме Курбан-Байряма. Нищо лошо.

73

Антиром

преди 13 години

Значи, социално слабите роми си спретват по средата на работната седмица "солиден запой", после типично по *** се избиват и "родната" полиция, за която аз плащам данъци, впретва всичката си мощ за да се "справи" със ситуацията. А когато на мен ми дотрябва полиция и една патрулна кола не може да се намери свободна. *** държава ще станем, да го знаете!И освен това - колко от тях са в ареста? нещо някой да прочете по въпроса? Колко са осъждани...докога ще е така?