31

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

*** стават всякакви когато има далавера.......!

30

Ани

преди 13 години

Тези хора си правят каквото искат-строят джамии, правят партии,месят се във вътрешната политика ,а все пак това е БЪЛГАРИЯ.Жалко е,че за джамии има пари, а за църкви НЯМА.

29

НЕУКОТО БРЕМЕ!!!

преди 13 години

*** долни и крадливи мюсюлмани стана ли ! Ми че то в корана кражбата е един от най.голимите грехове.Да им се спрат помощите на *** и да си ходят в Азия там да им дават помощи

28

Анонимен

преди 13 години

ново свърталище на ***

27

AБВ

преди 13 години

УЖАС! Абе кой така лекомислено позволява тези строителства. Защо не се информира колко църкви са построени в ислямските държави?!? Паричките скъпи ми българи ще са и от вашите данъци!!! Защото със сигурност не знаете колко пари е отредил министър Божидар Димитров за построяването и реставрацията на джамии на територията на България (тази и миналата година). След време и фесове ще се наложи да носим, за да бъдем толерантни.

26

Стоян

преди 13 години

Айдееее, фабрика за камикадзета скоро отваря врати и в България!!!

25

Анонимен

преди 13 години

"Той посети ромския квартал Столипиново с няколко овце"Хехе :) Списващият не е успял да се въздържи :Р

24

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Доган се скри и тоя се появи.Бандит над бандитите.Всичко прави от дарения,включително и инвестициите във фирмите на синовете си.Нямам думи.Спомням си в Разград и Русе как се беше разпищовил.ноДоган му сви перките и сега пак.Няма спасение от тях.

23

АТАКА

преди 13 години

ДА ИМ ГИ СТРОИ В ТУРЦИЯ!

22

Анонимен

преди 13 години

Предлагам като го построй да се съберат повече *** вътре да се заключат здраво от вън и да се изгорят живи.

21

Amenhotep

преди 13 години

Я? Що сте изтрили сбития ми преразказ на празнуването на Рамазан Байряма в джамията в "Столипиново"? То и в тоя сайт го бяха описали ... междуфпроч` ... е, не как си требе, ама си има снимки накърканите депутати на ДПС и "другарската дружина" от столипиново ... Тогава ония биха хората на Генджев, междувпрочем ...

20

У.Гладстон

преди 13 години

Тракия на тракийците, Македония на македонците, България на българите, Сърбия на сърбите, Гърция на гърците...

19

античен мизиец

преди 13 години

Че то в Пловдив има ли въобще българи? Разни арменци, евреи, гърци, помаци, турци, помаци и един бюлюк ***.Сега разбирам, че имало и нослидншцш но античните тракийци в Пловдив :). Предлагам ФИРОМ и Пловдивско да се обеденят в една държава, която да носи името Антична федерация Македонракия

18

Анонимен

преди 13 години

Ало..които не се чуства БЪЛГАРИН да лови маината си!

17

Анонимен

преди 13 години

Просто нямам точни думи,***!

16

пловдивчанка

преди 13 години

Пловдив нито е гръцки, нито е български , нито е турски! Пловдив - ВЕЧНИЯТ ТРАКИЙСКИ ГРАД НА СЛЪНЦЕТО е на Пловдивчаните. ПУЛПУДЕВА - столица на независима и обединена Република Тракия.

15

AryanaBulgarica

преди 13 години

ало негроГръкче можеш да се присъединиш единствено към братята си в етиопия откъдето крадливото ви племе се е довлякло в европа.ок?

14

123

преди 13 години

Машината за промиване на мозъци БС*П/ДПС се активизира . След погромът на изборите червените *** се насочват активно към последния им останал електорат - *** !

13

Късно

преди 13 години

Е тези момчета са решили и те да облажат от заменките.3 декара в ромската махала за едно от тепетата на Пловдив,след това Хотел.Май Майните не са вече Майни а ***.

12

Пловдивчанин

преди 13 години

Какви джамии ще ми строят тия във Филипополи, бе ??? В този многохилядолетен ГРЪЦКИ град няма да допуснем *** джамии и варварщина! Към Гърция ще се присъединим, ако трябва но Пловдив няма да оставим да се варваризира и ***.Никога и на всяка цена ще си защитим града!