48

Sa60

преди 13 години

Eto tova e jena.........bravo

47

Валери

преди 13 години

Всичко около нас е простотия и мърсотия,ходим с мазни коси,с дъх на цигари и алкохол,сланините на младите жени са на показ,повлекли са се като парцали и сме седнали да коментираме Английски двор-това е просто абсурдно.Когато и по нашите улици тръгнат жени ухаещи на парафюм,соблечени в коприна и високи токчета ,тогава да правим такива коментари.Моля научете се да пишете и тогава давайте мнения.

46

кефи ма кралицата

преди 13 години

Кралицата била очарована! Това означава ,че ще отскочи за половин час на церемонията и после, ще си отиде на конните надбягвания. Дано новата принцеса да не е като предишната тая Даяна беше отврат, ама то пък за какво и е на принцесата да е умна тя трябвяа да е красива.

45

Анонимен

преди 13 години

do 37.A imash li s kakvo da ja porish?

44

За селендури

преди 13 години

Стояна на Ивана ще роди в четвъртък с планирано секцио. Това съобщи за Под тепето певицата след папарашкия ни репортаж на входа на клиника Селена, където бебето на бузукчийката трябва да проплаче в края на седмицата. Ивана засече наш репортер в Планет клуб миналата нощ, където се забавляваше в компанията на приятелки. Нямаше защо да щракате папарашки. Можеше да ви позираме. Майтап, де. Свършили сте си работата отлично и нито аз, нито Стояна нямаме проблем с това. Стискайте палци всичко да мине добре, каза на репортера ни Ивана. От сепарето си в Планет певицата на народа биеше на очи с екстравагантните си чепици. Оказа се, обувките й не са какви да е, а са ултра гъзарска марка и са купени за близо 1500 лева от София.

43

Европа

преди 13 години

Съдейки по селските коментари като 35,37,39,42,43 на България и остават около 100-150 години да се оправи. Изобщо защо днес.бг си прави труда да поставя статии от цивилизованият свят пред тази чалгарска ***? Дайте им новини за ивана,гергана,съдрана и там някоя друга силиконова *** от чалго сферата.

42

ебси

преди 13 години

И двамата са ми гразни.Соари *** тва е.

41

Анонимен

преди 13 години

уфф англичани, грозна работа

40

White Rabbit

преди 13 години

Добре дошла в голямото семейство на масоните, скъпа Кейт Мидълтън....

39

Sia

преди 13 години

Elegantno momiche i, dokolkoto sam chela za neia - umno i inteligentno dete.Izglejdat hubavo kato dvoika, dano sa shtastlivi!

38

bat Iliq

преди 13 години

А бе карачките много тънки ва, кат едни вретена.То злоядо шъ е.

37

пожелание

преди 13 години

Изглежда непосредствена като лейди Ди. Да се женят по-бързо, че бабата да може да предеде наследствената титла.Дано не е женкар като баща си.

36

шменти-капели

преди 13 години

Пу да съм и шофьор! Ще я поря ежедневно на задната седалка, оня плешивец съпругът и, нищо няма да разбере.

35

Жена

преди 13 години

Ще бъде чудесна принцеса! Много ми харесва :)

34

kopeleto

преди 13 години

И накрая да си дойдем на думата.... знаели някой кви сврики прави мургавичката ???

33

Анонимен

преди 13 години

Радвайте се плебеи!

32

Калин

преди 13 години

Искам да ме разпорят като скумрия!

31

Йорго

преди 13 години

Пожелавам им късмет ------ Освен това си пожелавам и у нас по улиците да виждам повече млади /пък и стари/ хора, облечени по този начин /много ми е приятно да гледам прилично облечени хора/

30

;-)))))))))

преди 13 години

eh keit, keit,izpusna me.

29

Калин

преди 13 години

неандерталци ... с претенци... какво да ги правиш, такива като тях се стрижат в селското стопанство :)