188

balthazar

преди 13 години

glupaci glupaci i pak glupaci ste v bg , prosto neiiskame da davame na evropa % ot na6ata traba ,predpo4itame da badem sadeni ot ec otkolkoto da im dadem v na6a teritoriq da imat 4ast ot gazoprovoda nau4ete se malko i gledaite mejdu liniitee ne kato debiliii

187

щирлиц

преди 13 години

Както е тръгнало,май ще си го ядеш сам.

186

anonimen

преди 13 години

NE SE NAPAVAITE,A SI SPOMNETE,CHE PO VEDNAJ V GODINATA,PUSKAHA PO KOOPERATIVNITE MAGAZINI,BANANI,PORTOKALI,I T.N..A,SEGA VSICHKO TOVA GO IMA,AKO DOIDAT,KOMUNISTITE,STE SEDITE PRED MAGAZINITE,I STE MI JADETE OD X..A

185

Анонимен

преди 13 години

Да излизаме от ЕС.Даваме, а не получаваме. За какво ни е?

184

Анонимен

преди 13 години

Боко подписа с Путин и с ЕС?Ало, американското посолство?

183

Анонимен

преди 13 години

Не бе пич - тука кляфкат 5-10 платени ПР-чета под 50-100 различни ника! Споко! Ние си ги знаеме и не им се връзваме!

182

Анонимен

преди 13 години

Яснооо и тия искат да топнат чофката!

181

учуден

преди 13 години

Учуден съм от факта,че повечето пишещи в нета са на явно прокомунистичести позиции.Това ли е българският народ ...или са платени клакьори на бивши агенти ?

180

Фелдшер

преди 13 години

...Холцнер заяви, че благодарение на експерта, изпратен в София за преговорите по настояване на нашето правителство, е подписано по-благоприятно споразумение...За сведение на всички, които реват като вдовици за х...й този експерт дойде по покана на правителството. Всичко останало е жлъч и храчки!

179

Mickey

преди 13 години

Ето че почнаха фуражките! За излизане от ЕС дрънкат усилено и организирано! Или Троянския Кон на Русия да си свърши работата за която е пуснат в ЕС или излизане от ЕС ! Ей *** не си играйте с огъня че ще я дадете власта КАКТО СТЕ Я ВЗЕЛИ! Приемете го като безплатен ДОБРОНАМЕРЕН СЪВЕТ!

178

Mickey

преди 13 години

до 182 И що е "бедна България" и "треторазрядна"? Заради "скапани залоени англосасксонски ***" или заради "любими БРАТУШКИ"?? България пустиня ли е бе фуражко? Добре че е Брюксел, че иначе целите сте ни продали на Путинци чрез Боце-Гоцетата си! *** безродна комунистическа ***! Кой ще облажи бе? Народа и Гергов? Колкоро руския народ се облажил от ресурсите на страната си:))) Знаеш ли кой е Гергов?

177

Priest

преди 13 години

Е сега е моментът да излезем от Евросъюза! Не разбрахте ли, че той на нас за нищо не ни върши работа, а ние на него само му снасяме ли снасяме...Продажни политици...

176

до онд

преди 13 години

Имаш ли представа къде щяхме да сме без ЕС.Вероятно не си мислил по въпроса.Ако няма изисквания ще има втори Чернобил.Ако няма ред ще продължаваме да получаваме за месец толкова колкото в ЕС за ден.Ако няма норми ще ядем ,кренвирши от месо,млечен деликатес и т.н.

175

къри

преди 13 години

95% от коментиращите не знаят за какво става дума.В главите им е пълна каша.Некомпетентност маскирана като патриотизъм.Това което иска Брюксел,засяга Русия и облагодетелства България.Четете внимателно.Въпросът беше поставен 2008 г но Русия не се съгласи.

174

nd

преди 13 години

скапани залоени англосасксонски ***, искат част от всичко, не може току така бедна България да се облагодетелства без да си напъхат пъпчивите ***! изнудват с какво ли не не само преди да допуснат някоя треторазрядна държавица в в скапания съюз, а и след това. то не бяше спиране блокове, непосилни условия за производителите ни, не бяха изисквания, оценки, норми, доклади, порицания - превърнаха ни в удобен свой роб, изтривалка и пазар за скапаните си ***. Да ти е*ем и съюза умрял!

173

Стефчо

преди 13 години

Само не разбрах от списващите "***" какво ще се прави. Дела ли ще се водят ,или се уточнява дЯла...????.

172

бъди мъж

преди 13 години

Защо за всичко ще питаме Брюксел а не би ли трябвало те да питат нас след като тръбата ще върви през България.Веднъж поне няма ли да се опълчим на Брюксел иначе ще си станем завинаги техни васали.

171

брб

преди 13 години

Естествено че Брюксел, с тоз ЕС се превърнахме в безгласни роби които не трябва да пречат и да произвеждат а само да консумира и да трае. На ЕЦ му трябва само транзит и никаква икономика. И с земята си нямаме право да решим сами какво да правим. Пфу.

170

щирлиц

преди 13 години

Фобията принизява човека.Започва сам да се каля,а си мисли ,че така е нещо повече.Не е късно да се поправиш.

169

щирлиц

преди 13 години

до170:Не обиждай майка си,уважавай я.