28

ринго

преди 13 години

костов ще им приложи на 100 % прослувутата фраза на един конституционен съдия отявлен левскар- седасарски шут -само дето още не е дошъл момента.Лъвовете накрая ги ядат хиените .За съжаление!

27

Спонги

преди 13 години

Доволен съм. Най сетне хората за които гласувам казаха на висок глас, че са против управлението на комунистите от ГЕРБ.

26

r

преди 13 години

Остава да се научиш и да пишеш на български :)

25

Рекордьор,браво

преди 13 години

"Докато Костов диша въздух,държавата ще пропада"-това е най-лесният и бърз начин да покажеш колко жалък и смешен *** си!

24

ranarsa

преди 13 години

Браво!Рядко във форумите може да се прочете разумно и аргоментирано мнение.А иначе Конституцията ни е ужасна.Нарушен е принципът на разделение на власттите.Това,че властимащите я нарушават прави България демокрация от африкански тип.В такива условия комфортно се чувстват само *** и комунистите.Няма правила,няма ред.Действа се по усмотрение.

23

vini

преди 13 години

Абе тези сините много разбират когато не са на власт.Те май всички партии когато са в опозиция са много вещи а когато ни управляват правят законите да са в тяхна изгода затова да мълчат .Да бяха променили изборните закони както искат когато бяха в властта.Нямат право на глас--- СЕГА.

22

EEE

преди 13 години

Докато Костов диша въздух, Държавата ще пропада !

21

t

преди 13 години

az sam tur4in i si pla6tam redovno vsi4ki danaci v tazi darjava zatova imam pravo po zakon da glasuvam kakto vsi4ki

20

MEN♂

преди 13 години

Хахахааааа матрияла чакал демокрация, зокони. И как очаквате"демокрацията". Да ви я поднесат на тепсия. Със питие ли я искатеили със сок. Подправки, десерт не искате ли. Или ще консумирате"демокрациятя" със гола вода? *** народ - слаба държава.

19

тъмносин

преди 13 години

ДСБ да се размърда,да включи целия си потенциал и да не ми се офлянква.Толкова умни глави има ,защо се оставят *** да ги побеждават в изборите.Ако и този път се изложат,отказвам се от тях.

18

Атака

преди 13 години

Не знам за сините, но аз очаквах това да е едно от първите неща с които да се заеме правителството!Но като гледам, май май, няма да се направят тези радикални промени, котио да доведат наистина до релни резултати, а не да се избират хора с турски гласове или платени *** такива (в очакване след това платените средства да се възвърнат чрез крадене)!

17

rumen

преди 13 години

Приятели,От Великата Френска революция до днес всички нормални държави са приели принципа на:- Единство на Права и Задължения на гражданите си!Това е включено и в нашата Конституция:Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички Права и Задължения по тази Конституция Чистите задължения по на гражданите по Конституция са само три:- Да защитават Отечеството.; - Да оказват съдействие при бедствия; - Да плащат данъци и такси съгласно своите доходи и имущество! (Чл. 59, 60 и 61) Има и още едно право, което е и задължение:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани. Извода е:- Български гражданин има право да упражни правата си на глас, за месни и парламентарни избори, само ако е изпълнил Конституционното си задължение по Чл.60 Да плати подоходните си данъци в България!Почти всички стигнахме до тези идеи:1. Избиране, НО! и отзоваване на депутати с подписка от избирателния му район с включени 50%+1 подписа, спямо участвалите в последните избори граждани.2. Гласуване по местоживеене. В чажбина, само от служителите на посолства, консулства, кораби.3. Гласуване само при платени подоходни данъци в България. Това е изискването за Оседналост в Е.С.4. Гласуват и придобилите право на Българска пенсия, регистрираните безработни, регистрираните социално слаби, а студентите независимо от местоживеенето им.5. Изборните райони, да се припокриват със социално икономическите райони.6. В Парламента да влизат само толкова депутати (от общо 240), колкото процента от гласоподавателите са гласувалиПросто е, Конституционно задължително е Депутатите да прилагат Конституцията, а не да се оправдават като калпавите водолази с водораслите...!!!

16

Анонимен

преди 13 години

Кой ги пита синята мъгла?Те вече не са фактор в политиката.Използват ги за миманс.

15

MEN♂

преди 13 години

До- Бай Колю Абе май тъгуваш за *** преподавател по полит икономия.

14

Бай Колю

преди 13 години

Чакай бе Странджа!Още не са ме избрали, ти вече почна да ме плюеш! Поне изчакай да се закълна бре! То аслъ, никой не е пророк в собствената си страна, ама аз ша ви упрая! Само ме изберете!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Бай коле, нали знаеш що българина не е*е на площада? Не щото го е срам. А щото ще се намерат 20 човека да викат "не така бе"!

12

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

.."бре", "аслъ"... - я бегай в Анадола бе мухъл!!!...

11

Бай Колю

преди 13 години

...ъъъ забравих!Освен това съм прочел и Говорящата кожа и Капитан Хатерас, не само Винету!

10

Nobody

преди 13 години

Малтинчо и Костов посестрими ли са?

9

Бай Колю

преди 13 години

Че направете ме бре!То, аслъ, след като Боко беше, що да не мога и аз?! Поне съм грамотен!