232

Анонимен

преди 13 години

като ще се събаря да се събаря всичко незаконно в община Несебър - надстройките на къщите в стария град, хотелите построени върху изключително държавна собственост - пясъчната ивица, частните пристанища ( неможе да има частна собственост върху изключително държавна собственост - морето и пясъчната ивица) и т.н. Конституцията, която регламентира някои неща неможе да бъде погазена, защото тя е върховен закон и всеки друг отпада , т.е. това, което се е озаконило се е озаконило незаконно!

231

fk

преди 13 години

daje ne se izvinqvat na horata sqka6 sa robi.vseki ima pravo da protestira i kato vsi4ki vidqhme nikoi ne darji daje i pra4ka.a policiata se stegnala za boi s palestinci.sme6kovci

230

godji

преди 13 години

samo zaradi tova gerb trqbva da si hodi.da si podavat ostavkite.ima si 4ove6ki granici.6tom zapo4naha da gi prekra4vat zna4i po zle e i ot stani6kata.

229

георгиев

преди 13 години

росенчо, защо не отидеш да бутнеш *** гета най-напред? защото си същият *** и защото от *** като теб държавата ни е на този хал.

228

Анонимен

преди 13 години

shit happens

227

Анонимен

преди 13 години

мене пък тая мацка на снимката ме кефи ;))... за останалото не ме интересува въобще кой кво събарял... моите къщи са си законни

226

Анонимен

преди 13 години

Удърът е по хората проявяващи инициатива ,искащи да променят живота си към по добро.Хора които не вярват че продържителноста на човешкият живот е 200 - 300 години и ще дочакат градоустройствен план. По-голямата част от тях не биха изпаднали в положението на нарушители , ако държавата им съдействаше, администрацията работеше в услуга на гражданите и имаше. правила, които ни казваха как трябва и може а не как не може.

225

Simo

преди 13 години

Щото за постройките от Йвайловград тепърва ще се водят дела. А за тези в Несебър са приключили. Някои от тях дори в 2005 г.

224

Българин

преди 13 години

С една дума - Българинът не може да направи една надстройчица на законният си дом, не може и да строи на своя земя без разрешение, а гнусният *** може да се самонастани на чужда земя и да си струма вонящият катун - и никой не може да го пипне !!!Само не знам защо тая държава още се нарича българия ????

223

Българин

преди 13 години

Сега го гледам и по телевизията оня *** и престъпник Б.Б. - как се дуе, че щял да събаря след надстройките в Несебър, незаконни вили не знам си къде... а кога ще бутнеш незаконните *** гета, овоняващи всеки Български град, а, к.рво *** ?!? Всички знаем какво следва от съществуването на всяко такова гето - мръсотия, престъпност, терор над околните граждани, живеещи в законни домове, ама не, каквото и да правят *** ***, неприкосновени са, бутат се само домовете на Българи !

222

Анонимен

преди 13 години

vA6TA MAMA...kolko mangalski koptora saborixte?parvo tiah

221

до 202

преди 13 години

Цитирам "...СТИГА КОМПРОМИСИ КЪМ ВСИЧКО НЕЗАКОННО!..." ПЪРВО БУТАЙТЕ ОТ БОГАТИТЕ, МАФИОТИТЕ, СЪМНИТЕЛНИТЕ, ОТ ГЛАВАТА НА РИБАТА И ТОГАВА др. Сами ще си ги бутнат надстройките, като видят, че сте Без компромиси.

220

Анонимен

преди 13 години

Защо не започнаха да бутат от МИТНИЧАРСКИТЕ И НЕЗНАЙНО ПОЯВИЛИ СЕ ГРАДОВЕ И КВАРТАЛИ. Бутайте първо там!

219

Анонимен

преди 13 години

Ами от цялата работа трябва да се доиде на финала ,до правила за строителство и ремонт ,ама не и до дребнавост за едно пребоядисване разрешение от общината.Иначе симпатизирам на хората от Несебър.

218

Анонимен

преди 13 години

А *** гета, кога? 3/4 от *** къщи са незаконни - на общинска(често и частна) земя.

217

Анонимен

преди 13 години

МОЛЯ ,КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК ДА НЕ СЛАГАТ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ НЕСЕБЪРЛИЙ ,ЗАРАДИ 10-20 ЧОВЕКА КОИТО СА СИ ПОЗВОЛИЛИ ДА НАРУШАВАТ ВСИЧКИ ПРАВИЛА И НОРМИ ,И НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ПОРЯДЪЧНИ ГРАЖДАНИ В ГОДИНИТЕ СМЕ С Е ВЪЗМУЩАВАЛИ :КЪДЕ СА БИЛИ ВЛАСТИТЕ ?МОЛЯ ВИ НЕ ОБИЖДАЙТЕ ВСИЧКИ

216

Никола

преди 13 години

За тези които не знаят за какво става въпрос: Направих си проект за малка къща съобразена с всички архитектурни изисквания за Стария Созопол. Три пъти НИПК отказваха да ми съгласуват проекта! Оказа се че архитекта ми не е техен човек и затова проекта ми не минава. Лично онази *** Угринов ми обясни как жена му ще ми направи проекта за познайте каква сума.... Съжалявам но бях приключил бюджета за частта проектиране. НИПК са една МАФИЯ и всички са за затвора. Затова не съдете хората в Несебър...

215

аз

преди 13 години

За да фигурира Несебър в Юнеско трябва да отговаря на критерии а не новите придобивки.

214

кучето

преди 13 години

В Несебър според мене хората са си виновни в случая че са тръгнали да строят без да се информират достатъчно.Все едно аз да извърша престъпление и после да кажа аз незнаех, че нетрябва и никой не ми е бил казал сам ще съм си виновен тогава.

213

Черен циганин

преди 13 години

А за *** може . Да се събарят всички постройки които са незаконни. Браво на Бойко напълно го подкрепяме . Както за *** е закона така и за българите ако може да се каже че са такива.Те повече са гърци в Несебър .