27

кистоник

преди 13 години

трябваше да добутат германец - и от федерацията, и от ***. иначе на алонсо не му прилягаше. също както и на фетел, който правеще самоубийствени атаки - особено срещу бътън. уебър не му даде самият ***. не може австралиец!!! а иначе в никакъв случай ферари и алонсо. все пак по-добре фетел!!!

26

RB6

преди 13 години

Най-интересно щеше да е ако Марк Уебър беше завършил 2-ри, Фетел - 1-ви и Алонсо - 5-ти.Тогава пак Фетел щеше да стзне шампион, но първите трима щяха да са с равен брой точки - 256!

25

Анонимен

преди 13 години

Thanks a lot...

24

Анонимен

преди 13 години

До 24Ако Фетел и Алонсо завършеха с равен брой точки, световен шампион става отново Фетел. При та зи ситуация се броят първите места - те са отново по равно, така е и с вторитеи и третите места от отделните състезания - все са равни. Фетел има повече четвърти места и по тази причина щеше той да бъде световен шампион

23

Симеон

преди 13 години

Първо, на Алонсо му трябваха 2 места напраед да се изравни с Фетел, но и при това положение Фетел пак беше шампион, защото щяха да имат равен брой точки, двамата имат еднакъв борй 1-ви, 2-ри и 3-ти места, но Фетел има едно 4-то повече. Затова на Алонсо му трябваха 3 места по-напраед за да стане шампион

22

Анонимен

преди 13 години

А някой ще ми разясни ли ако Алонсо беше завършил едно място по-напред и се бе изравнил по точки с Фетел. Тогава ?

21

Расъл у Расник

преди 13 години

Ферари, Ред Бул са по - бързи от вас. Разбирате ли ?

20

Аз до 4

преди 13 години

Научи се да пишеш, заболя ме главата, докато прочета какво си мазал.

19

ф1

преди 13 години

"австрийският *** до последно отказа да използва заповеди от бокса" как така щом тимът Е в бокса... тимът Е бокса! А и заповедите не идват ОТ бокса а извън него т.к. шефовете са на екраните до пистата ;)

18

себастиян фетел

преди 13 години

Аз ша умра на пистата по-млад от аертон сена

17

Емил

преди 13 години

Всички в тоя малък коментарски форум сте *** комплексирани ***.Ниичко не разбирате от свят.Стойте си на село в говната и не се обаждайте.Алонсо е шампион и точка..ваща мама!!!

16

бЕдНяК

преди 13 години

Браво на Фетел ! Радвам се когато младите успяват (не като нашите футболета-чалгари). Сега му остава да пребори и славата, за да постигне нови върхове.

15

Говедарин

преди 13 години

...- Виталий, Алонсу е по-бръз от теб. Разбираш ли?- Не......:D :D :D

14

Боби

преди 13 години

ОК де, знам, че е само два пъти. И знам, че и двата пъти не са били с Ферари. Но поради тази причина го споменавам - просто пичага с 3-ти коментар ме изуми - "Галфонсо" бил такъв, Ферари "каручки"... Май май човека не е фен на никой отбор, а просто е ПРОТИВ Ферари :) Колкото дали Алонсо ще спечели пак и че нямал шанс - ако днес беше станал пак ли щеше да напишеш същото? Нека видим и догодина какво ще стане :) Според мен още 1-2 пъти ще стане шампион.

13

бафанабафана

преди 13 години

ха, че Алонсо е два пъти шампион, и вероятно с това ще си остане. Какво толкова го даваш за пример? Във ф1 върхът се постига и се държи, статистически никой до сега след катое слязъл от върха не се е качил отново. За Алонсо това е минало.

12

todor hristov

преди 13 години

Гледам понастоящем Ф1 по ББС.Това е празник на спортната журналистика.Мартин Брандъл,който заедно с Еди Джордан и Култард е един от коментаторите,се прегърна с Крал Хуан Карлос,очаквайки старта,което е показателно колко силно нещо е формулата.Матешиц след финала за пръв път даде интервю на Британска медия.Радостното за мен е,че простичко казано Ф1 е отново любимия ми спорт.Има интрига,но има и феърплей.

11

език мой

преди 13 години

"ДваТА пилотА"??? Вие граматика учили ли сте някога?!

10

Owo

преди 13 години

Ся, среден пръст ли показа Алонсита на Виталий или го поздрави за това , че я направи луда? Хахаха

9

Анонимен

преди 13 години

Bravo radvam se za tova mom4e . Respekt

8

Боби

преди 13 години

Винаги съм подкрепял Ферари (както и сега, въпреки, че Алонсо не ми е любимец), но поздравления за Фетел. По-постоянен, млад и обещаващ шофьор. Още веднъж, честито. А на тъпанара 3-ти коментар - когато Ред Бул и Фетел спечелят толкова титли, колкото само Алонсо, тогава говори. Да не говорим за титлите на Ферари. СЛучват се загуби - живота продължава.