110

anonimen

преди 12 години

В Нова телевизия Лора беше в сянката на Коритаров/перфектен журналист,независимо от агентурното му минало/.Днес в БТВ на гости беше г-жа Фандъкова.Лора почти през цялото време беше с ръка на носа и на устата.Не е ли научена елементарна етика със събеседниците?

109

JCPenney

преди 12 години

Много харесвам Лора и нейният ненатрапчив стил на водене,късмет с новото предаване!!!

108

в този ред на мисли

преди 13 години

От както известно време не е на телевизионния екран много напълня Лора.

107

хуй

преди 13 години

блонди на снимката си по-красивано парите са те освинили

106

Анонимен

преди 13 години

дреме и на ели гигова,дали я гледаме. тате нали е платил?

105

аз

преди 13 години

Лорче пожелавам ти успех

104

Гошо Тъпото

преди 13 години

Лора е назначена и ...крепена в НТВ от един неин вуйчо,бивш полковник от ДС.Това го каза Коритаров в ....ефир,когато работеха заедно.Лора не отрече,самомалко се....сконфузи.Мили ми....пишещи,нищо няма случайно на този....свят;самослучайно за съм.... Гошо ***.

103

sako

преди 13 години

Тая има визия и държане на ощипана по *** лелка-готвачка в столова. А бай Вито някой може ли да ми обясни защо винаги гледа измъчено ,като наакан. За Елито просто нямам думи - *** *** и пак ***- на тая като и дойде времето някога сигурно ще я положат в Джип.

102

тя

преди 13 години

Успех, Лора, до сега имах резерви към теб, точно защото работеше в НТ. Едва ли вече някой гледа лицемера Вито и богаташката щерка, която не може да каже две приказки като хората.

101

българка

преди 13 години

Много готин човек,още по-готин журналист.Успех Лорче.

100

Анонимен

преди 13 години

ако може и вечната Амбър - Ани Цолова

99

До 83

преди 13 години

Коя е фъфлещата държанка на ДС Мира Селското, че не се сещам?

98

СССССС

преди 13 години

ПАК ЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ МАСОНСКИ СЛУГИ,С *** КОМЕНТАРИ И НЕГРАМОТНИ МИСЛИ.

97

добър избор

преди 13 години

Лора Крумова си е вече горе -долу стара муцуна в този бранш.То погледнете какви хора се нароиха.Гола вода.Срам ме е да ги гледам ,а те как не се срамуват.А Лорчето е сладурана.Излъчва спокойствие и уравновесеност.

96

bgboy

преди 13 години

За мене най добрата и най хубава водеща в българския ефир е водещата от Нова Гала!Много си я обичам и с голямо удоволствие я следя всеки ден!!!

95

хах

преди 13 години

Що се отнася до Стоичков - както и да го плюем, заслужено или не, той е оставил отпечатък в историята. И да ви кажа честно, предпочитам *** като Стоичков да ми казва в очите нещата които мисли без значение дали на мен ми харесва или не, дали е прав или не, отколкото например депутатчета от парламента да ме ми се мазнят с мили и лицемерни очички и да ми обясняват "интелигентно" колко на добре върви държавата...

94

хах

преди 13 години

Лора си признавам е една от малкото пикли, която не ме дразни на екрана и знае какво говори. Може би трябва да е малко "по-настъпателна" към гостите си подобно на Кориторов, от когото се е учила и когото изритаха именно заради това му качество.

93

Фен

преди 13 години

Лора - президент !

92

Анонимен

преди 13 години

Не е въпрос само на професионални качества, външен вид и подобни екстри.Важното е споделяне медийната политика на съответната телевизия.НОВА станаха неприятни да се слагат на новите управляващи, особено виторогия водещ.Лора има други нагласи и затова са тези трансфери.Обичкам я !

91

Зорко око

преди 13 години

Лора Крумова е професионалист, интелигентна и с прекрасен външен вид. Стилна е, стои добре на екран. Има излъчване и е много подходяща за водеща на сериозно предаване. С една дума: Жалко за Нова ТВ, че загубиха такъв талант и браво на БТВ, те само ще спечелят от нея. И без това рейтинга им е висок, сега да ги избие още повече!