65

Анонимен

преди 13 години

*** смотаната държава не могат един бандит да вкарат в затвора сега с е опитват да се натегнат на европа ама вкарайте един наркотрафикант не можете защото ви плащат и съдиите са най богатите като този пенгезов дето го пишат по вестниците хората виждат кое е правилно и кое не е не се мислете че по този начин ще се гласува после за вас

64

Пуснете човека да си

преди 13 години

До: селянин и U2Съдебната система залива хората с пропаганда и работещите там или си мислят, че хората им вярват, или изобщо не им пука дали им вярват или не. Да не реши някой да помогне на другите в тази държава - ако не помагаш на правилните хора по правилния начин, ще се окажеш осъден като този човечец.В тази връзка, поне мога да пожелая на всички съдии и магистрати всеки ден да им правят продължителни и обстойни "гинекологични" прегледи в затвора!

63

Брояч

преди 13 години

62,когато видеозапис, аудиозапис/без обработка/ се признават за доказателство без да ти трябва разрешение, когато склоняването към подкуп не се наказва, може да бъде началото на смяна на чипа на Абсурдистан.Или Е по-добре Пиночет да дойде,а?

62

Анонимен

преди 13 години

КОГА някой в тази държава ще потърси отговорност на предаването "Господари на ефира" за престъпленията, които вършат?!Това да снимаш, филмираш, излъчваш и т.н. някого е углавно престъпление по законите на Р.Бэлгария, освен в случаите, когат това се прави с разрешение на службите на реда, според чл.32 от конституцията на РБългария. Този човек, виновен или не има право на справедлив процес. "Господари на ефира" си правят пиар на негов гръб и на гърба на много хора безнаказано??? КОГА ПРОКУРОРЧЕТА?

61

Справедлив

преди 13 години

Гинекологът отказа да коментира решението на съда, но заяви, че се чувства добре в ареста.--------------------------------------------Вижте го какъв мъжкар.За разлика от прокапалите ни престъпници.А съда реши пред един гинеколог да си свали памперсите които ги препълват при вида на мутрите.Срам , не заслужавате да носите тоги .Внос на магистрати.Тези в Сомалия при пиратите.

60

zhikan

преди 13 години

тоя на 70 г. как им уцелва там където трябва???1увал съм че взимал по-скъпо но жените го търсят щото като ги пипа му треперят ръцете и така съчетавали полезното с приятното!!!

59

Frank Sinatra

преди 13 години

Кога *** и мутрите ще ги съдите така строго бе господа съдии?! Четири пъти ми крадат кокошките,1 два пъти агнета, комшията е на 83 години и го изнасилиха и обраха, а престъпниците....пробация?! Този, дето е помогнал на някой, реално погледнато, ще го смачкате заради медиите. Това ли ви е темидата?! Преравнявате се с престъпниците заради пиара си...

58

Анонимен

преди 13 години

аправете подписка в Пловдив, в подкрепа на лекаря. Този човек е предотвратил много нещастия и е помогнал на много хора. Що ще го държат в ареста до присъдата ?! Големи ненормалници са тези съдии, постановили мярката за неотклонение..Близките да напишат жалба до Борис Велчев срещу"Господари на ефира" и дда им заведат дело. Не може повече да си правят каквото си искат и да тероризират хората със скрити камери и репортажи, после подправени с монтажи на звука както им е удобно.

57

U2

преди 13 години

Чл.339, ал.1 от НК и чл.32 от Конституцията, наиш кога Г-н професор. тези от господари на ефира са невидими за прокуратурата и никой няма да се занимава с тях. Такава ни е държавата. Що Г-н Велчев да не е в дъбри отношения с медиите, а да се занимава с тях? Прокуратурата е най-корумпираното звено в съдебната система и за това не се занимава с медиите. Така е по-удобно.

56

Проф.Стоев

преди 13 години

Ок Ная, доктора е извършил престъпление, предполага се, че е с чисто съдебно минало, степента на обществена опасност я има, но не е това, което го изкарват медиите и съдиите под техния натиск. Нека го съдят човека със справедлив процес и безпристрастна преценка, а не да се правят на строги и безкомпромисни именно в такива случаи. По твоята логика трябва и екипите на предаването"Господари на ефира" да бъдат съдени за престъпленията си съгласно чл.32 от Конституцията, както и чл.339, ал.1 от НК.

55

U2

преди 13 години

Ми нали така осъдиха и онази врачка от Плевен. Жената е бедна и нещастна 96% инвалид и никога не е помирисвала и 6000лв. та камо ли 100000лв както писаха. Съдиите и прокурорите направиха справка на целия и род и видяха, че са бедни като мишки. Онази, дето я обвини е с хиляди кредити за спцентрове и кво ли е и с медицинско образование и твърди, че дала такива пари на врачка да я лекува?! Ама нали да се направят на велики я размазаха и тази жена въпреки, че е невинна и всички го знаят...

54

селянин

преди 13 години

Помогнал е човека, какво толкова. Тоя ли е най-големия престъпник , че чак пък такава строгост? Те това са ни правоохранителните органи. Съдят бабички, врачки, доктори, пенсионери и т.н. Мутрите си въртят синджирите и им дай някой такъв *** да го смачкат на съдиите и прокурорите, че да ги дават по киното...В гадна държава живееме...

53

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Как ще се сезира прокуратурата? Нали Рачков се прегръща с Бойко Борисов в предаването "Кумиците"?! Тези няма никой да им развали рахата, щото са *** и слуговници...

52

ДОЧЕВА

преди 13 години

Защо ще държат този възрастен човек в ареста до присъдата бе? Колко престъпници, били, крали, убивали, изнасилвали и т.н. са на свобода, а този човек, дето нито ще се укрие, нито ще извърши друго престъпление се оказва под най-жестоките удари на закона само защото е беззащитен и беден и не е ***. Не е нужно да се огажда на пресата и да се тероризират така такива хора. Не може по този начин да се позволява мачкане на беззащитни само заради нечии пиар.

51

данчето

преди 13 години

точно така. защо никой не реагира на техните безобразия? така тези пресмехулници влиаят на решенията на съда и оказват натиск, като не позволяват справедлив процес, а настояват за присъди. съдиите реагират пресилено и неадекватно. това не е правилно в случая...

50

данчето

преди 13 години

дори и да е извършил престъпление, то подлежи на доказвано, но това не е начина. престъплението е и на "Господари на ефира", че са го снимали със специални разузнавателни средства. Защо прокуратурата не се сезира и за техните престъпления? този човек е помогнал на много хора и на никой не е навредил. Спорно е колко е виновен и само съда ще реши това, но не с излишни драми и престараване на службите щото ги дават по телевизията.

49

Сократ

преди 13 години

Добре де, кога някой в тази държава ще потърси отговорност на предаването "Господари на ефира" за престъпленията, които вършат?!Това да снимаш, филмираш, излъчваш и т.н. някого е углавно престъпление по законите на Р.Бэлгария, освен в случаите, когат това се прави с разрешение на службите на реда, според чл.32 от конституцията на РБългария. Този човек, виновен или не има право на справедлив процес. "Господари на ефира" си правят пиар на негов гръб и на гърба на много хора безнаказано..

48

лулу

преди 13 години

готова съм за минусите :)но аз не изпитвам ярост към този човек, напротив, според мен е разрешил проблема без излишни драми на много 16-17 годишни, имали неблагоразумието или лошия късмет без време да заченат. В края на краищата, щом е законно след 18, какво значение има 1 година и един родителски подпис?

47

Сашо

преди 13 години

До: НаяПрочети коментар #43. Кой знае още колко хора са му благодарни за това, че ги е спасил или им е помогнал в един или друг момент. А на братя Галеви, Доган, Трактора, Пурата, Ципурата, Капандурата и на останалите мафиоти за какво да сме им благодарни?

46

Анонимен

преди 13 години

Не е виноен лекаря ами тези които му плащат. Ама и те не са виновни, виновни са управляващите, че е мизерия и някои майки не могат да си позволят законни аборти. Съда да съди истинските престъпници а не само хората без пари.