37

Анонимен

преди 13 години

Лично се убедих в чистотата на корейските обществени тоалетни. Това е нещо, което трябва да се види!

36

samodiva

преди 13 години

i kakwo sa vinovni gorkite givotinki ???Zashto ne wzeme da vleze wyw WC - to tozi na koijto mu e hrumnala tazi misyl ?

35

хахахаха

преди 13 години

хахахахахахахахахахаххаахахах кой още е там? Извънземните там ли са, че не ти стигна мястото май за тях :)?

34

алекс

преди 13 години

В интерес на истината, имат такова национално забавление като яденене на живи бейби октоподчета. И то никак не е "здравословно" и невинаги води до дълголетие - по-скоро се гледа на тоя обичай като на руска рулетка, защото често октоподчето си има свое мнение, успява да се залости някъде по пътя и си се задушават :) Абе хората навсякъде по света си имат чудати местни ритуали като цяло, лошо няма, просто да отбележа :)

33

glednata to`ka

преди 13 години

a ribkite s kakvo sa doprinesli :D?

32

Анонимен

преди 13 години

Пак ги събира ...Ротшилд, за да продължи своята геноцидна политика спрямо останалите народи, а те горките ...само ще кимат с глави и ще се съгласяват на всичко, което им заповяда!!!??? Нали са дали масонски клетви за послушание????????????Билдербергери ли нещеш, Ройзенкройцери ли??? Тристранни /Трилетарални/ ли комисии не щеш или разни те му илюминати и езуити??? Каквото не щеш, всичко е там ...барабар с Петко и воловете!???И всичко това войнство управлява....Ротшилд!!! Аман вече, няма ли да му

31

Иво

преди 13 години

в казармата в дупката на ***/клекало живееше един плъх,кръстихме го елегантния,с какво ли не се мъчехме да убием гадта,даже веднъж кислол сипвахме,обаче си беше жив и бая едър.Беше много неприятно като се надупиш да знаеш че те гледа изродчето с лъскавките си очички :)) живя си безгрижно и дълго

30

Васко

преди 13 години

Ето заради такива изпълнения ще има тероризъм и конфликти. Някои нямат тоалетни и какво да ядат , за сметка на това за други има рибки в ***. Това е достойно за 1-во място на най-големите простотии които са правени от човешкия "разум".

29

georgi

преди 13 години

Приятелю, не ядът, :) Може би си виждал да ядът сурова риба.., но това е съвсем различно от това да ядеш ЖИВА :) Аз също съм ял и ям сурова риба - полезно и вкусно е. Поради това корейци и японци са световни лидери по продължителност на живота.

28

Анонимен

преди 13 години

sigurno e mnogo qko da se izakash varhu nqkoia ribka :D

27

Анонимен

преди 13 години

Рибки-пирани им трябват на тия!

26

blqks

преди 13 години

да им сложат пирани и да си ходат без *** хаххахахахах

25

Онанимен

преди 13 години

Да им *а на рибите!

24

аз

преди 13 години

Аз съм виждал по научно-популярните филми. Признавам, че в Корея не съм ходил. Това, че ти като си бил там, не си виждал, не означава, че не ядат.

23

гурко

преди 13 години

Според добре осведомени източници,рибките ще са ПИРАНИ!

22

TR-TURK

преди 13 години

VZEMATE ZELENCHUTSI O TR. I GR. BILGARYA IMA TOLKOVA ZEMI KOITO SA UDOBNI ZA OBRABOTVANE OBACHE VIE PREDPOCHITATE DA OBIKALYATE IZ NE RABOTITE PO ZEMITE ZACHTOTO ZA VAS E SELSKA RABOTA, SRAMUVAT SE HORATA DA RABOTYAT S ZEMYA, SICHTO ZA TURIZMA NE DAVATE VNIMANIYE,VMESTO DA PLUETE ZA NAS TR. NAPRAVETE REKLAMI ZA CHERNOMORIYETO ,TOLKOVA HUBAVI MESTA IMA,A VIE NI OBYAVIHTE ZA NAY GOLYAM VRAG.

21

Анонимен

преди 13 години

А като пуснеш водата рибите отиват направо в кухнята.

20

georgi

преди 13 години

Бил съм в Корея 3 пъти.. и корец жива риба да яде, не съм видял:) А за тоалетните им.. можем само да им завиждаме.. вярвайте ми..

19

Петко

преди 13 години

Защо не сме там ли? Ами, заради: Луканов-оглу, Младеновоглу, Станишевоглу и т.н. -оглу, дето ни смачкаха фасона от десетилетия. Ако подхода им беше друг, можеше пак да не сме там, защото сме малък наро ди държава, но можеше да сме по-развити и от много страни. Япония да не е голяма, ама работят хората? затова сме жалки, защото сами си го надупваме и после плюят другите. А нещата са прости, ясни и при желание се правят. Бачкане в правилната посока му е майката, но често при нас е наобратно.

18

аз

преди 13 години

Жълти ***! Не стига, че ги ядат живи, ами сега и това.