128

Мунчо

преди 13 години

Би трябвало да е АБР - Алтернатива за Българско Разграждане /Разграбване/

127

САМО БКП

преди 13 години

БКП, БКП , БКП.

126

ПО

преди 13 години

ПО КРАДЛИВИ ОТ КОМУНИСТИТЕ НЕМА ТЕ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,АТОЯ ОТ А Б В ВЕЧЕ Е МУХЛЯСАЛ И НИКОИ ОСВЕН НАИ ТЪПИТЕ И НАИ КРАДЛИВИТЕ ОТ 21 ГОДИШНИЯ ПРЕХОД НЯМА И ДА ПОМИСЛИ ЗАА Б В ТО НА БАШ КРАЖБАЖИЯТА,КЪКВ МУ БЕШЕ КюЛЕВ,А МАИ СЪВЕТНИКЗНАЧИ КОИ СА ОКОЛО ГОЦЕ ЦЕ ВИЖДА И МНОГО ЧЕСТО СЕ ЧУВА.ДА ЖИВЕЕ БОИКО Б ОРИСОВ.

125

Анонимен

преди 13 години

Не АБВ, ами ВГЗ е по-подходящо за движението на левите!

124

ИДИ

преди 13 години

ОТИВАИ ДА ПИЕШ ХАПЧЕТАТА,СКАПАН КОМУНОТУРЧИН И МУТРАК.

123

СРАМ

преди 13 години

Проумейте го най-после, разберете, че ви мамят - не ги интересувате вие, интересува ги само собствената голяяяяма лъжица, а когато се почувстват поизместени от гаванката ,почват да създават светли "алтернативи".Не гласувайте за тях, дайте шанс на децата и внуците си!За да е достатъчен поне техния живот и да изградят своята България.

122

СРАМ

преди 13 години

Започвам да мисля, че наистина ние, останалите в тази страна, сме обречени. Просто не стига продължителността на човешкия живот, за да се изчистим от тези ***. Държат ни като заложници, хора. Лъжат ни най-нагло и безочливо, тези престъпници. Всичко е за тяхното собствено алчно туловище. Жалкото е, че все още има хора, които вярват, че може да се върне старото соц минало, когато са били на 20-30 години и са се чувствали много щастливи с капаците на очите. Това време няма да се върне.

121

боко го уважава

преди 13 години

Как никой не го уважава Гоце, а Боко само за него говори, импички му прави, оплаква се ката дневно, страх го е...

120

Дедо Гаджа

преди 13 години

Петко, аз съм фен та ББ, но Гоце не ми е любимец. Нека първо си отдъхне, да напише мемоарче, нека се отдръпне от калната баня наречена политика. От разстояние нещата придобиват съвсем други измерения. Жельо се пропи, Петьо, като депутат, си оклепа модното шалче. Нека се заеме най-сетне със социално строителство, дейност която той обеща на цяла България, ама забрави да изпълни.

119

АБВ

преди 13 години

АБВ /Айде Бодигардите Вън/

118

До!140

преди 13 години

Ало европейчето ,такива като тебе са ясни вие сте или на държавна службичка или на копанята на Сорос ,боли ли ви ,че народа се събужда и номерата ви скоро няма да минавати преди да завърша да те питам ,защо като е толкова хубава тая ваша (обединена европа ) не попитат хората в ЕСна рефефендум дали желаят техните страни да членуват или не в тази общност.

117

АНОНИМЕН

преди 13 години

Всеки един проект е добре дошъл в момента! На фона на това неграмотно управление хората сами трябва да преценят заслужава ли си той или не! За мен всяка една друга алтернатива на тази в момента е много по-добра! Сегашните управляващи, колкото и да ме оплюете сега, не могат да стъпят на малкия пръст на Първано ни по образование, ни по интелект и опит! Всеки политик трябва да знае, че след като не оправдае доверието на избирателя, ще бъде изхвърлен от управлението така, както е бил назначен!

116

Caleb

преди 13 години

Този проект няма бъдеще.Както казах и преди - той по начало е с изтекъл срок на годност.

115

европеец

преди 13 години

що се отнася до АБВ-то на Първанов, всеки здравомислещ и можещ да разсъждава човек, който не забравя историята може да прецени дали да участва в такъв псевдопроект, наречен с гръмкото име АБВ на Гоце

114

европеец

преди 13 години

до 139 - много си "умен" бе, тц, тц, как само ги "знаеш" тия работи... Не ти ли се струва, че 21 години са твърде дълъг период за изясняване на много неща и че в този т.нар. демократичен период участваха всички, т.нар. от теб народ, който ожалваш в писанието си.... За толкова години трябваше да се създаде будно гражданско общество, а не само съжаления, подозрения и т.н. оплаквания от оплаквачки като теб!!!

113

Анонимен

преди 13 години

Кукловодите на 21годишния грабеж( наричан от някои демократичен преход) и техните ментори от вашингтон и тел авив яко са я закъсали от към кадри и идей и докато номера с мадритския комарджия и мутрата -милиЦИОНер мина сега да изадиш за (спасител) на народа доносника от сиришник си е направо гаф ,явно в паниката си тия не са измислили нещо по -така ,защото сигурно не са очаквали балона Бойко дето го надуваха бая години толкова бързо да се спука. С една дума пълен цирк, но жалко за народа .

112

Анонимен

преди 13 години

АБВ = Аз Бях Вербуван

111

КОКО

преди 13 години

Тоя цирк го гледаме вече 65 години.Градихме социализъм с перспектива за "комунизъм" и светло бъдеще.Наритаха "комунизма" и сега ни залъгват с "демокрация".Вече двадесет години се изредиха всички по-големи " партии", които всъщност са различни артисти о същия цирк. Новата илюзия АБВ се създава с цел да се забавлява народа - пари е дал ще трябва да се потрудят "политиците" да представят нов номер в програмата за да имат възможност да продължават уреждането на далаверките си.

110

Анонимен

преди 13 години

Сега като видя тази персона и гейчо изпитвам непреодолимо гадене!ПОГНУСА21 години и все същите мазни НАГЛЕДЦИ!ПФУ НА ФИЗИОНОМИИТЕ ВИ МЕРЗАВЦИ!УБИИЦИ НА БИЗНЕСА ПРОКУДИХТЕ ДЕЦАТА НИ ИЗМОРИХТЕ РОДИТЕЛИТЕ ПРОПИЛЕХТЕ НИ ЖИВОТА !ДАНО ГАРВАНИ ВИ РАЗНЕСЪТ ПО БАИРИТЕ!ВАШЕТО МVVVV ***!

109

Пешо

преди 13 години

Първанов, Гоце, не виждаш ли че никой вече не те уважава. Нито руснаци, нито американци, нито германци, пък българите не могат да те гледат. Що не вземеш да се скриеш и да прекараш остатъка от живота си в охолство както направиха предишните лидери на кликата ви.