117

Astarot

преди 13 години

Време е и длъжностите на магистратите да станат изборни!

116

Анонимен

преди 13 години

Българският съд окончателно обезумя.Братя това е трагедия,щом в държавата не можеш да разчиташ на съда какво остава!

115

Варненка

преди 13 години

Браво на кмета на Ямбол! Ако можеше да се погрижи по същия начин и за гетото "Максуда" във Варна ........

114

Анонимен

преди 13 години

Анонимен, явно ти не четеш - 144 са собственост на общината и там са самонастанилите се. Останалите 54 са собственост на граждани....

113

Анонимен

преди 13 години

не четеш ли - не са собственици, а самонастанили се! така че общината може да прави каквото си иска с блока

112

sico

преди 13 години

Че кмета им като краде, естествено е да ходи в затвора. Що не каже същия този кмет каква далавера направи с фирмата, дето събори блока - колко тона желязо предаде тази фирма и колко пари получи от това/ освен стоте хиляди по договара/ и защо не иска да покаже анекса към договора? Ако в сградата, където живееш и където си си купил апартамент общината притежава 3/4 от всички обекти и не ги поддържа, ти съгласен ли си да съборят ей така, за бог да прости и твоя...

111

Анонимен

преди 13 години

Браво на Ямбол. Вкарахте си кмета в затвора, а "индийците" дето разбиха блок за стотици хиляди са невинни и сега от ваште джобове ще им строят къщи. Ха-ха-ха-ха.

110

Хелзо

преди 13 години

Идеята ми е следната.Тъй като в момента по закон за да организираш протест трябва да подадеш молба до министерството(сметай) аз викам да пропуснем тази част.Събираме се и без формалности отиваме и протестираме.Може да си помислиш "ще ни арестуват за нарушаване на обществения ред".Не и ако сме много.Не и ако направим подобие на протестите през януари 1997 г. Там без предупреждение щурмуваха българи, недоволни от управлението и успяха да спечелят.Държавата трябва да разбере,че ние сме основата й.

109

AP

преди 13 години

По-*** съдебна система от българската няма никъде по света!!!

108

sico

преди 13 години

Чета и за пореден път се убеждавам, как българинът е специалист по всичко и се изказва неподготвен. От общо 198 апартамента в злополучния блок 20, 54 са собственост на граждани, а останалите 144 - на общината. Почти всички от тези 54 апартамента са получени като обезщетение за отчуждените терени и съборените къщи, на мястото на които е построен и блока. В своите 144 апартамента общината е настанила наематели, които въпреки че са рушали, не са били извадени от там, както изисква закона. А сега кажете ми, кой е имал мнозинство през всички тези години за вземане на решение за ремонт на общите части на сградата? И защо след като кмета е решил, че тя трябва да се събаря, не спазва процедурата, която е предвидена в закона, а се изявява като самодържец. Аз лично, макар да не съм фен на ***, не очаквах друго решение. И чест прави на съдията, че решава делото според закона, а не според нагласите в обществото.

107

tehnik

преди 13 години

dokato ne izbiat sadiiskata sgan niama da ima i minimalen napredak

106

Бо

преди 13 години

Какви собственици? Блока е общински, плюс опасен и всеки момент можеше да се срина - общината просто го довърши - ромите не плащат дори и минималния наем от 60 лв., ако можехме и ние да живеем на 90 кв.м. за 60 лв щеше ли някой да плаща кредити цял живот?! Плащаме кредити, лихви, ток, вода, данъци, такси .... какво ли още не ... мъгълите - нищо ... и реват - нас някой пита ли ни - ..... айдееееее - духалитееее ...

105

Присмехулник

преди 13 години

Сега ще изкарат кмета виновен. Човекът постъпи достойно, като ги изхвърли а сега действията му били незаконни. Ако аз вляза и се настаня в имот на съдията по делото това ще бъде ли законно?? Да има и закупени жилища, но както каза и кметът в едно интервю тези собственици не живеят там, тъй като условията са нечовешки. Няма ток, вода. Общината е съборила на практика собствен имот. Е ако аз си съборя къщата това незаконно ли е????

104

гост

преди 13 години

До Хелзо!Добре, дай някаква идея да не драскаме само, а да свършим нещо, защото просто се уморихме от глупостите на управляващите! Имам чувството, че тук за всеки опит да се отчете някакъв успех на правителството, се пляскат минуси просто ей така - да сме негативни! Но, истината е, че сме държава на мутрите и не ще излезем скоро от този омагьосан кръг. Липсва гражданското общество.

103

нещо не е ясно

преди 13 години

В статията пише за "собственици"!Как събарят частен имот!?Кой им дава право!?И защо?

102

знаещ

преди 13 години

По-добре мотика 6, тип"текезесарка",в Белене на доматите и дините поне 1 година!Нямаш си на представа колко бързо ще влезнат в пътя!Проверено!:)

101

Хелзо

преди 13 години

Аз искам да попитам всички псуващи и недоволни в тази тема, какво смятат да направят по въпроса?

100

zlr.

преди 13 години

НЯМА БЪЛГАРСКИ СЪД - ШАЙКА ДУПЕЛИЗАЧИ - САМО АК47 ЩЕ ГИ ОПРАВИ!

99

Aвгустин

преди 13 години

до 95: Не е рус ***, а албинос.

98

RRR

преди 13 години

*** да си в България. Ето поредното доказателство колко е прогнила нашата правна система. Значи тези ***, които са се самонастанили, години наред рушали и разграбвали нещо което не са построили и не са дали и стотинка за него сега излизат победители. Който не е виждал на живо въпросният блок не може да си представи мащабите на *** погром.