114

lpnyrtdwgg

преди 13 години

o2ABSn <a href="wurjmrghrfxu/">wurjmrghrfxu</a>, [url=chykhuokxnac/]chykhuokxnac[/url], [link=yruuddtwksdg/]yruuddtwksdg[/link], eebvnobvkbax/

113

Венелин

преди 13 години

Нали обложиха колибите! От там ще избият пари...

112

НФБ

преди 13 години

вижда се че имота е селски!ако са му върнали 10дка нива и си е построил къщата на нивата няма да струва чак толкова много пари!Къщаъа е подредена за разлика от къщите на много други но и това не е лукс!т.е. една такава къща се строи с близки и познати например за нищо пари плащаш само бирата и кебабчетата!Колкото до водното огледало то струва вече поскъпо но ако наблизо има рекичка да напълни един вир ....

111

pisna_mi

преди 13 години

Всички луксозни имоти трябва да бъдат освободени от данъци а подръжката им да бъде за сметка на държавния бюджет - защото тези хора не почиват те работят денонощно за да осигурят работа и заплати на нас некадърните и недоволни ***. Даже трябва пак да се върнат димитровските съботници - да чистим, боядисваме и копаем за да има добри работни условия елита и гордоста на нацията. Ура другари, да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета.

110

Анонимен

преди 13 години

Тази къща,с този микроязовир и тези прави редове ще да е направена като земеделска ферма май по я САПАРД я по "Развитие на земеделието" май:)

109

МАФИОЗО

преди 13 години

Ако Б.Борисов има намерение да управлява държавата по начина, по който навремето е управлявал "застрахователно-охранителната", т.е. рекетьорската си фирма, трябва да знае, че ще има едно много здраве от мен - и от всички българи като мен. Няма да му позволим да прави така. И Европа няма да му позволи. Все пак България се намира не в Средна Азия, а в Европа, пък макар и Югоизточна.

108

НЛО

преди 13 години

ТОВА ГО ИГРАЕХА *** 90 ГОДИНИ.ТИЯ СА ОЩЕ В КАМЕННАТАЕРА ПРИ НАЛИЧИЕТО ВЕЧЕ НА КИБЕРВОЙНИЦИ.

107

Марго

преди 13 години

Всички управляващи и депутати имат луксозни имоти и да не са луди да си гласуват сами по-високи такси за самите себе си....е затова няма да се оправим никога ,щото всеки си гледа собствения *** само!!!!!

106

Анонимен

преди 13 години

Нали трябва да одрусат себе си и приближените си. Цветелинка как ще плаща? Това е положението братя. Изцеждат се само бедните и старите.

105

Анонимен

преди 13 години

Хайде някой обикновен българин да се опита да си построи нещо такова като на снимката! Сещате ли се какво ще стане?

104

Анонимен

преди 13 години

Къде е "Атака", защо се крие? Волене????

103

Атака

преди 13 години

На 101 ще кажа, че това трябва да го определи народа, защото тези с фирмата трябва да си плащат - защото те имат фирми поради факта, че много хора се трудят за по 400-500 лв. за да има инфраструктура и други условия някой да има фирма.А за 103 ще кажа, че досега се краде само от данъците на хорицата, защото обикновенно само те немогат да избягат о плащането им!Тези с фирмите винаги си намират схеми за да укриват!И ще кажа, че голяма част от тези "бизнесмени" са давали рушвети или подобно

102

Атака

преди 13 години

Не знам, и Айнщайн не е успял да го разбере, та едва ли и аз! За мен трябва в живота да има добро и да помагаме то да побеждава, за да може да се чувстваме по щастливи. Но за да има добро, трябва свобода и някаква справедливост.А както казва Петко Войвода, който въвежда и ХАЙДУШКИ данък - но гледайте филма, цитирайки Гарибалди "Свобода и справедливост се постигат само с много кръв!".Така, че знам и тук нещата не са лесни, но трябва да има някаква справедливост, най-малкото заради самите нас!

101

Анонимен

преди 13 години

99Или да внасят кой колкото може повече данъци за да може такива дрисльовци като теб да ги крадат??????Марш в комунизма *** такъв!

100

някой

преди 13 години

Защо мислиш,че живота е само някакви хартийки без никакво покритие даже?Можеш ли да си купиш например вечен живот,или някой да те обича?Можеш ли с тези хартийки да си купиш приятел с който да споделяш проблемите си например?Не споря,но мисля,че страшно грешиш...........Какъв е според теб смисъла на живота?:D

99

Анонимен

преди 13 години

99Абе ***,ти знаеш ли какво е това "фирма",а????А какво е това "пазарна икономика"??*** тиквеника смотан си!А я питай тези дришльовци дето имат 10хил лева в джоба и отиват да си купят нализинг кола за 100хил лева при годишни доходи от 10хил лева.Да не правят някакво престъпление??И кой си ти *** да да казваш кой какво да си купува???????

98

Атака

преди 13 години

Да доразясня последното.Когато някой купи за 100 000 джип и го начисли на фирмата, то за дадената година от 200 000 реална печалба на фирмата, тя става на 100 000 и така вместо да се плати данак за 200 000 се плаща за 200 000 - 100 000 = 1000 000 което е 10 000, вместо 20.Но накрая на годината, тъй-като фирмата обикновенно е регистрирана по ДДС, тя си взема 20% от държавата за всички стоки на които е платила ДДС, така държавата ще върне още 20 000, които ще се водят ДДС разход на фирмата!

97

Атака

преди 13 години

Под малка се разбира - не малка по размер, а по печалбата на фирмата. Не може да имаш печалба 5-10 000 на година, но за нуждите на фирмата да ти трябва джип или мерцедес за 100 000 лв, за да се вози шефа!Нали се сещате, че това е някакво пране на пари или най-малкото за собствена газария си копуваш нещо не нужно за фирмата!И така - малко математика - ако имаш печалба 200 000 лв тябва да платиш 10% => 20 000 данък, но ако си купиш джип за 100 000 => че печалбата ти е 100 000,а и ти дават ДДС

96

някой

преди 13 години

Упоритото детеДетското упорство и неговите проявиПочти на всеки родител е познато деското упорство.Чрез него детето проявява отрицателното си отношение спрямо родители,възпитатели и други хора от заобикалящата го среда.Това го сътворих за повечето участници във форума защото не виждам кой знае каква разлика.Едно е да виждаш реалноста ,такава каквато е ,но съвсем друго е да плескаш глупости.Ако поне един от *** в парламента беше педагог нещата предполагам щяха да бъдат доста по-различни..........спирам с морала!

95

Възмутен

преди 13 години

заглавието е написано от първо лак