279

Анонимен

преди 13 години

Абе каква е разликата межди "кръцвам" и "клъцвам" ? Сериозно питам.

278

даката

преди 13 години

:) Не става въпрос за пожизнени помощи в БГ, то това е равно на утопия. Също така не съм съгласен и огромния прираст на *** ни " братя " с тези темпове е въпрос на години да ни задминат по численст. Исках да кажа само, че сегашните помощи са равни на подигравка, на никой не му пука как и на каква цена се гледа едно дете, а иначе ми говорят за прираст. При тези упровници, с тези закони прираст от българчета скоро няма да има. Жалко, нали :(

277

qwerty

преди 13 години

и колко Българи имат 3 деца??? ... и колко от ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ имат над 3 деца?? те *** и без това не ги търси за работа, ама чак доживотно да ги храним? Да не те чуе Масларова, че те са и слабост.... иначе си прав че не обичаме държавата си , а възхваляваме другите. Писна ми да чета, как Сърби и Румънци живеели далеч по-добре от нас.Тези неща ги пишат хора, които не са били там.

276

даката

преди 13 години

Тъй като обикновенно сами себе си се оприличаваме с лоши, присти смотани и още къуп негативни образи и обичаме да се сравняваме с дръгите държави които незнайно защо поставяме на пиедестали, ще ти дам пример как са си решили демигравския срив в франция преди няколко десетки години. при раждането на 3 деца пожизнени пари на майката и никаква работа за може да си ги гледа.

275

qwerty

преди 13 години

35 лева на месец....При 1 или 2 деца почти не си струва да отиваш да ги вземаш. Но я сметнете при 8-9. Маичински само до трето дете! С парите които дават на четвърто и нагоре могат да увеличат тези 35 кинта. Явно трябва един огромен митинг в София за да го проумеят овчите тикви в парламента....

274

qwerty

преди 13 години

Масларова на съд ! Тя е една от виновните *** популация да бъде като на плъховете и ***! И има наглостта да се хвали с това. Малко хора са навредили на родината ни толкова ,колкото нея с милионите, които фирмата на мъжът и присвои и милионите раздадени на ромите да стимулират множенето си.

273

даката

преди 13 години

Като гледам какво е име си си сложил ще си спестя да те нагрубя. Като гледам как расъждаваш стигам до извода че нямаш деца. Нямаш никаква идея колко излиза едно бебе на месец. Хората масово имат по едно дете и казват, че през този ад няма да минават 2 път. Ти понеже си "умен" я кажи с тези 35лв на месец които държавата дава за да не изчезнем скоро време кое по-точно да се купи....... да не изреждам. Има един много *** закон - за да вземеш трябва да дадеш, държавата взима, значи трябва да дава

272

Цървулан

преди 13 години

Вместо да искате да остава вратичката в закона, която позволява на хората да получават ненормално високи майчинства на база на вкарани малко пари за кратък срок, протестирайте срещу даването на помощи безразборно за роящите се като *** ***. Искайте премахването на помощи над 2 деца. Премахването на помощи за непълнолетни и такива без средно образование. Искайте полезни за държавата, т.е. за всички нас неща. Ама...*** народ, слаба държава.

271

Цървулан

преди 13 години

Значи закона не е добър и затова се променя. Колкото до миселенто "дайте да изхарчим сега едни пари дето ги нямаме, за да се отгледа здрав данъкоплатец" това е абсолютна дебилност. Дайте да харчим пари, дето ги няма, да задлъжняваме, че тоя данъкоплатец и неговите деца и внуци и пра...да плащат лихвите по заемите дето ще се наложи да ги вземаме. *** народ, слаба държава. Престанете да обръзвате раждането на деца с получаване на големи помощи в пари от държавата, освен ако не сте ***.

270

Анонимен

преди 13 години

Искайте да ви осигуряват на реалната заплата като започнете работа и няма да РЕВЕТЕ ПОСЛЕ

269

Диамант Каменаров

преди 13 години

Тази, масларовата, да вземе да си намаже една филия с масло и мед и да я глътне без да дъвче, белким спре да бълва мазнотии ...

268

Romka

преди 13 години

На 11 години съм и станах майка. Вземам по 1000лева от наш'та държава и сиганското фонд. Другите 1000лева си ги докарвам с просия и сексуални услуги на чичковци. Редовен клиент имам от депутатите на бесепето. Той много обича децата, същински Джако! Айде много здраве на тъпите българки, дето раждат наш'те роби на по 35 години и благодАрим за мангизите!

267

Пичай

преди 13 години

Ненормалните сме ние, че ги търпим.

266

Пичай

преди 13 години

Пари за младите майки няма, за да може да има за невръстните майки, които раждат на 11 г. защото това им било "културна особеност" .

265

marais

преди 13 години

Защо не ограничат помощите за ***? Те така или иначе нищо не допринасят за държавата ни и затова не заслужават никакви пари.

264

Анонимен

преди 13 години

Само се питам колко милиона господа управляващи ще спестите с тази стъпка 2-3-4-5 милиона лева .Безобразие е това което правите ,аз съм млада жена бъдеща майка ... дай боже .... СГРЕШИХТЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ това беше вашия край за мен ... Бъдещата майка

263

една

преди 13 години

Значи пак се взима от обикновените хора- данък лукс отпада, дай да пълним хазната от майките - СРАМОТА,Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ! Ама така е;"Сит на гладен не вярва!"

262

Анонимен

преди 13 години

Срам ме е че гласувах за това правителство,да посегнеш на децата,ненормалници....а данък лукс няма да има !!!!!!! е никога няма да гласувам пак за тях..смятам че много хора ще бъдат на моето мнение.

261

николин

преди 13 години

тая митрева да не е травестит,че се дърпа за 410 дена майчинство

260

Дедка

преди 13 години

На мен ми дойде до гуша от глупости и съм сигурен, че не съм единственият! Възлагах големи надежди, но нещата изобщо не се подобряват! БИете се по гърдите как Цецо спрял престъпността - вие луди ли сте?!? Обикновените хора ни обират по улицата посред бял ден и нощем, докато си спим вкъщи и *** полицаи не могат да помогнат с нищо, а вие сте ми заобяснявали как МВРто работело добре!! Сега отгоре на всичкото дай да кастрим и хората, които едва са се осмелили да имат деца!! ПРЕКАЛЯВАТЕЕЕЕ!!!