231

ако мине

преди 13 години

Това не са грешки!Това са номера от селски вечеринки!Все някой ще клъвне,и колкото повече,по-добре!

230

dedo

преди 13 години

АБВ на г-н Първанов иска да положи основите на една България, в която мармалад можете да получите вчера или утре, но никога днес. Днес това няма да е възможно. И за това поколенията ще живеят и умират с мечти, че мармалад все някога ще има и днес. За някои висши функционери мармалад наистина ще има. Днес. На каквато и да е цена, нали "мечтателите" ще я плащат. А кога те ще се събудят и ще потърсят сметка?

229

zubra4

преди 13 години

"АБВ"= "ЗУБАР" партия е измислил някой папагал ?Боже опази България от " гоцю" и Д С !

228

Papagal

преди 13 години

АБВ - патия "Буквар" е измислил някой зубрач ! / нищо ново от агентите на ДС /

227

Бай Димо

преди 13 години

Нов бардак със стари ***, ей това е АБВ-то. Защо отново вика същите маймуни, които са толкова изхабени. Идеята не е лоша, но са нужни нови, млади хора, които не са си изцапали ръцете. Жалко, че грешките започват още от самото начало.

226

СНИМКАТА ГЛЕДАЙТЕ

преди 13 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО..... ЗА НЕГО ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ?????????????????????????? ОоОоОоОоОоО Гоцко Гоцко, каде отиваш ти може би????

225

ЛявоДясноЦентриския

преди 13 години

Добре де, значи спортистите играят *** в тая "пиеса",а ми Вие бившите: политици, ченгета и всякакви такива прекрасни хора от "разред комунистишеви" като какви се включвате ни кажете на нас бедните хорица, дето всеки Ви прилича на една изборна бюлетина...Искаме всички в един глас да Ви кажем, че Вие докато работехте по 8(каде и по малко)часа на ден само гледахте как да откраднете нещо вместо да направите това място по хубаво и да накарате и нас малките нещастни бюлетинки да се усмихнем

224

Анонимен

преди 13 години

Току що повърнах,като видях агента и излъчването му...

223

Васко

преди 13 години

О , моля ВИ хора , нека се избавим от това мрънкащо недоразумение. Повръща ми се като го видя , особено пък на тая снимка е супер. Гоце та гоце.

222

mia

преди 13 години

vazrajdane......pak mi zvu4i GRATIS.......do koga be hora 6te tarsite oceleli budali ?

221

аз бе червена сволоч

преди 13 години

"България - на другия ден" ????Разбирай "България от преди 20 години" !!!!Тая *** от номенклатурковци и изкуфели зомбясани про-комунисти имат една цел: Възраждане на комунизма в БГ Марш от тука изверги!!!

220

Грешка

преди 13 години

Иска да каже,че полага основите не на другия ден,а "ПОЛАГА ОСНОВИТЕ,АМА ВДРУГИ ДЕН"!!!!!!

219

Петър

преди 13 години

Ето ти последно мнение, Гоце: "Съединението прави силата!" - често си стоял до такива надписи. Ако бяхте по-сговорчиви, щяхме да сме по-силни и от Щатите, не като територия, не като армия, а като единен български дух. А вие лидерите се карате, а как искате ние народа да се обединим? как се обединява народ около съскащи и хапещи се водачи? Ами оправяйте се, ама повече и аз няма да мисля за политика. Че като ви гледам сам се мразя? Защото ми пука, а вие самите се дърлите? Ами вие си знаете.

218

Анонимен

преди 13 години

явно гоце е опериран от чувство за срам.такива като него трябва да се скрият заради всичко което представлява българия днес.

217

доктора

преди 13 години

както писах преди 2 седмици: *** ти скапания президент,*** ти наглия комунист. толкоз...

216

чипс

преди 13 години

Ако са от БКП няма нищо лошо? Нали това са хора, учени, знаещи? Та те и преди и сега имат опит. Ти да не искаш неуки на власт? Само едно се чудя и не мога да си отговоря? Ако наиситна са свързани, както много хора пишат и твърдят, защо си пилеят времето в такива заобиколни пътища на публични и скрити игри? Прекият ъпт е най-кратък? Една партия ако си беше останала, щяхме да сме много по-силни като народ? А, който не си върши работата да го сменят? А сега са десетки партии и да не сме по-добре?

215

Uraaaaa

преди 13 години

Nai posle razbrah kakvo oznachava ABV: Alchnost, Banditizam ,Vampirizam !!!Blagodarja ti nr.233....haresa mi !!!

214

Do Goze

преди 13 години

Goze,, zashto kriesh che v tvoja proekt sa i chervenite metresi ot NDSV !!!!!??????

213

Митко

преди 13 години

Пак ще гледаме филма"БСП - бесни страшни пенсии", само че без Брус Уилис. Интересно, защо ги е срам да си признаят, че са комунисти? Да си възстановят името БКП - по ще им приляга.

212

Първаноглу

преди 13 години

Аман от Балъци и Вагабонти или Айде Бандата на Века, или Айдуци Берат Всичко, или Архар Бързо Ври, или Алчност Бандитизъм и Вампиризъм все е АБВ!