27

до 23

преди 13 години

ти направо взе стола на дянков ! ега ти данъка : от 340 лв заплата,100 лв данък !!!!!!

26

stg

преди 13 години

на мене пък не ми е ясно при толкова държавни служители как пък чак толкова не могат да се организират те без допълнително заплащане, щото това си е държавна работа нали, или няма се излагаме и да се правим на бедни сега :)

25

досетлив

преди 13 години

Ех,ако Дянков не беше върнал онези 6 милиона от данък лукс,щеше да има даже и награди на преброителите да раздава

24

морал

преди 13 години

до 22 - Предложението ми за безплатно преброяване се отнася само за тези, които работят в канцеларии , а не за всички ---- Според мен е по-добре да бъдат наети безработни и на тях да се залаща - не знам дали сте ме разбрали правилно ----- Аз бих направила това безплатно, но няма да ме вземат /нямам връзки/ ----По същия начинпредлагам да се постъпваина изборите - да се взимат безработни, та да изкарат някой лев, но и там е с връзки

23

за 15

преди 13 години

Аз пък предлагам преброителите да пратят по 100 лева дето ще имат тази чест да преброяват, така не само ще е безплатно ами и пари ще влезнат в хазната. Кош кай а умнико?

22

за 15

преди 13 години

Предлагам ти да доидеш да преброяваш безплатно. Ще ти пазя место, ха сега да те видя съветнико. Кажи в кои град си и ще ти съдействам.

21

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАЕМАТ БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА ,КОЙТО СА РЕГИСТРИРАНИ В БТ НО НЕ ПОЛУЧАВАТ НИКАКВИ СРЕДСТВА!ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН ЩЕ СЕ НАМЪРДАТ ПОЗНАТИ НА КАКА НА БАТКО РАБОТЕЩИ,КОЙТО ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ПЛАТЕН ОТПУСК И ТАКА ХЕМ МЕСЕЧНАТА ИМ ЗАПЛАТА ВЪРВИ ХЕМ 340 ЛВ ЗА 2 СЕДМИЦИ.

20

за 17

преди 13 години

17 не стига че нищо не вдяваш ми не можеш и да смяташ. 47000 преброители и контрольори по 340 лева заплата колко прави? Ако не можеш да сметнеш плати на някои грамотен 10 лева да ти го пресметне. Определено не е 1 360 000 лева. Хайде спасявай се

19

Анонимен

преди 13 години

Ако бяха изчакали няколко месеца щяха да вземат на работа вече безработните Бойко и Цецко.

18

Анонимен

преди 13 години

През 2011 всички страни в ЕС трябва да се преброят.

17

Анонимен

преди 13 години

1 360 000 само за заплати за преоброяването и после антикризисни мерки имало...

16

Анонимен

преди 13 години

лелеееееееее,а кой ще посмее да отиде във филиповци да ги брои.то,първо не можеш ги преброи колко са,второ-не смееш,трето - сами могат ли да свършат тази работа.искам да кажа,там има ли достатъчно среднисти?

15

морал

преди 13 години

Според мен ако преброителите са отговорно подбрани и са държавни служители - да извършат преброяването БЕЗПЛАТНО ----- А ако ще има заплащане, нека бъдат наети безработни лица и заплащането да е ТОЧНО ФИКСИРАНО, за да бъдат изключени злоупотреби ----- За целта на всички заети лица да бъдат определени еднакви по големина раиони /или поне приблизително еднакви/ ---- Фиксираното заплащане ще може да се контролира - толкова преброители по толкова лева прави толкова лева /но най-добре е безплатно/

14

Dan

преди 13 години

Стар Виц-Тоталитарно време!Простия работник завършил вечерно училище получава повече от завършилия с висше образование!Вечерно училище "другарката" (за по-младите-госпожата) пише на дъската задача , от задният ред на аудиторията се чува глас - Другарко , объркали сте условието на задачата и така поставено задачата е нерешима! Един от предните редици се обръща и казва - А трай бе, само ти ли си мислиш ,че си вишист!?

13

ddt

преди 13 години

xaxaxa danuchnite i policaite sa Nekomunikativni ??? :)))

12

Анонимен

преди 13 години

До номер 1кандидатите за преброители и контрольори ще бъдат проверявани за криминални регистрации.

11

Анонимен

преди 13 години

Хайде сега да не се преброяваме, то май на българина ей така да го срещнеш на улицата и да му дариш 100 лева за нищо пак ще мрънка. Само мрънкаме мрънкаме а като се организира протест за нещо толкова ни шубе да излезем, че овчиците ряпа да ядът.

10

до 5

преди 13 години

Извини ме, но много си ***. имаш ли си представа колко данни трябва да се попълнят за едно лице та така си пишеш, че ще ги нанесат без да се срешнат с човека. Просто си пишеш заради самото писане. Не вземай отношение за неща които са на светлинни години от твоите познания. Типична българска черта на всезнайковците.

9

Наблюдател

преди 13 години

До тук сте написаели само глупости. Ще видя дали сте поумнели като се върна

8

Пора

преди 13 години

Точно това е най-големия проблем сега и тук - преброяването на хората в държавица с население 1/2 Москва или Истанбул.