117

Анонимен

преди 13 години

Защо бе Цецо, защо бе !?!?! Ние очаквахме с толкова надежда тия *** да мигрират на някъде. Някой друг по света да страда и да видят хората как сме живели ние. А ти ни отчайваш. Пазиш ги тука да ни тормозят нас.

116

Аз

преди 13 години

И аз все още не мисля да мигрирам.Но това значи че *** трябва да се подложи на високотермични СПА процедури.

115

Анонимен

преди 13 години

до 106 И ние сме така

114

Атака

преди 13 години

Абе нека да ходят в чужбина, за да ги интегрират тези МОЖЕЩИТЕ, които постоянно ни дават акъли.Тъкмо така и на нас ще покажат как се интегрират ***!Защото ми писна да ги храним!

113

Бо

преди 13 години

Да мигрират!Животът е живот, когато е на път, пък и за ромите това е начин на живот! Нека видят свят малко! Да се постави задача на регионалните дирекции да стимулират организираната миграция на роми към европейските страни!

112

kireza

преди 13 години

Бе бате,я си мислех че сега му е цаката да пратим нашите *** в европуту,нъли Саркозито го кастриха....Язъъък,тъкмо сичко зе да си се подряда и ти взе че влязе самичък в батака на ***.....Язъъък бате.....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

111

бранимир

преди 13 години

Абсолютен Лъжец,Мошенник,Корумпиран и какво ли още не е този министър.Докаде стигнахме сами да си противоричим?Цецо след като падне от власта, трябва да бъде изслелен в *** махала,заедно с цялото си семейство за да види как е там?Министър на ***

110

Анонимен

преди 13 години

Представете си само моментът. България след 40 -50г. българи няма, останали са само *** и цветанов дето ги пази и им защитава правата. Всички нормални хора избягали на някъде защото в собствената си държава са малцинство. Навсякъде цари анархия и безаконие,но това е етническо право, нали стамалите вече няколко милиона *** още са малцинство. Цялата държава прилича на бл.23 в Ямбол, има огромен недостик на метали и всякакви други суровини. Държавата вече се казва Мангалия. Ех Цветанов .....

109

Василев

преди 13 години

Защо има толкова червени кардаринки!!!Хващайте се за мотиките и лопатите да ви е.а ***.ката червена мързелива и нагла!!!

108

Anonimen

преди 13 години

Управляващите няма какво да избират. Всичко ще се стече по съвсем нормален начин. В един момент мисията по изхранването на тая *** и тъй наречената държавна администрация ще стане "мисия невъзможна" за обикновения човек. Така, че е ясно! Хората ще продължават да бягат от собствената си страна! Този процес беше позатихнал заради едните ни погрешни надежди за бъдещето на тази страна, но...уви! И за да е по-ясна картинката - аз съм на 55 г. и въпреки това ще напусна страната.

107

мангофоб

преди 13 години

Казъал Цветанов през чуждите медии.... Или е печатна грешка или наистина го е казал пзрво на чуждестранните медии за да не го чуят в БГ. Етническия мир е илюзия, в която вярват само чуждестранните медии, аз лично винаги съм била взв война с *** и то по простата причина, че те са взв война с мен. Крадат ме, плащам им всичко и им отстъпвам място навсякзде за да не се заразя с нещо. Хайде сега да си ги държим тука, да им осигурим битието безпроблемно и да си сзбираме багажа, защото пзт ни чака

106

gtf

преди 13 години

Цветанов цунка европейски ду*ета. Така става, като нямаме политици. Нали е деситилетие на интеграцията - що не ги вземат да ги интегрират ?

105

Азъ

преди 13 години

Е,той безработен ли да стане.Работа трябва да се върши,държавни пари да се оправдават.

104

EX

преди 13 години

Да нее луд, че да си гони електората.

103

Прав е №100

преди 13 години

Или ние българите ще напуснем станата или ***. Впрочем лично за себе си до две години съм се махнала със семейството си. Даже няма да си оставя пътечка за връщане и всичко ще продам,което имам като имоти. Няма да допусна децата ми да робуват на ***!!!

102

аз съм 94

преди 13 години

Нали се сещате, че *** дори само заради изказването, което сложих като цитат в поста си, ще осъдят държавата в международен съд и след това всички ние ще плащаме!

101

Men

преди 13 години

Що бе при предните не си ли живееха добре- като дойдат избори им обещават да не плащат ток и данъци , хранят ги с кебабчета , дадват им по някоя биричка и *** си живурка. Така са от бай-тошово време

100

Ам ам

преди 13 години

А сега кажи за кого тогава да гласуваме ??? Има ли честни и достойни хора в политиката - НЯМА, НЯМА И ПАК НЯМА !!!

99

Дея

преди 13 години

Именно това трябва да реши Цветанов - българите ли да имигрират и тук да останат само *** или обратното

98

Mitko

преди 13 години

Постройте завода за *** в София и започнете от депутатите, след това ***. До балите с *** може и да не стигате.